Pozdrav drustvo.
Imam dilemu, medju telefonima koje mogu da uzmem za dinar na ugovor. Dvoumim se između ova dva modela:
http://mobilnisvet.com/compare.php?a=3142&b=3308&c=
Molim za savet, prvenstveno vlasnike ovih modela, koje su prednosti i mane jednog, drugog i sta mislite koji je bolji.
Unapred hvala svima
Koji telefon sa qwerty tastaturom
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 14. Avg 2012. 22:29
- :: nokia e5
- :: nokia c5
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Re: Koji telefon sa qwerty tastaturom
markobg011, ja se ne bih mnogo dvoumio previse. Nokia Asha jeste simpatican telefon ali to je "dumb" telefon. Ako zelis nesto vise od osnovnih funkcija telefona svakako izaberi Motorolu.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
-
- Slučajni prolaznik
Hvala na odgovoru. Zbog toga se dvoumim. Svidjaju mi se mogucnosti koje motorola ima, ali ne znam nikoga ko je ima, na forumu ovde nema ni jednog komentara, testa, a opet ima visoku ocenu na stranom sajtu, gsm arena.
A nokia je nekako " sigurica ".
A nokia je nekako " sigurica ".
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
markobg011, aha... bas sigurica. Uzeo sam Nokia Asha 201 preko telenora i posle 2 meseca koriscenja je u toku razgovora riknuo zvucnik. Samo je zacutao... do sada je proslo 35 dana od kako sam ga reklamirao i jos mi ga ne vracaju iz servisa. 

-
- Slučajni prolaznik
Uh, ne znam, mozda je samo losa sreca, ja imam lepo iskustvo sa nokiama, do sada sam uze0 4 komada preko ugovora, na svake dve godine po jednu, i nikada im se nista nije kvarilo, posle dve godine prodavao i uzimao nove, zatp rekoh sigurica, do sada nisam imao probleme sa njima...
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
markobg011, pogledaj ovu temu viewtopic.php?f=18&t=23578 u kojoj serviseri iznose svoja iskustva i preporuke sta treba izbegavati i videces da su novije Nokie daleko od "sigurice".
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
-
- Slučajni prolaznik
Znam tu temu, pratim je. Nokiu C5 kude, a ja sam je koristio dve godine, ispadala mi je, nikakvih problema nisam imao, perfektno me je sluzila, ni jednu zamerku nisam imao. Ne znam sta da kazem, da li su te koje su u servisima skidane sa mreze, one sa godinu dana garancije, ili nesto drugo, mozda sam ja jednostavno imao srece pa mi se telefoni marke nokia nisu kvarili, ni meni ni drugarima, poznanicima.
Trenutno sam ipak blizi opciji da uzmem motorolu, samo cekam da mi se javi neko iz oprve ruke i prenese utiske, ko je koristi.
Trenutno sam ipak blizi opciji da uzmem motorolu, samo cekam da mi se javi neko iz oprve ruke i prenese utiske, ko je koristi.
- RandjaPO
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 07. Jul 2010. 09:53
- :: iPhone 6
- :: Nokia 808 PureView
Ako ti je bitna baterija onda Nokia a ukoliko hoces nesto vise aplikacija onda uzmi Motorolu.Mada ako kazes da dosta vremena koristis Nokijine telefone mislim da ce ti trajanje baterije predstavljati problem jer je to jedan od razloga zasto sam se uvek vracao Nokiji i nikako nisam mogao da svarim Android.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Bogami ovde bi pobedu odnela motorola. Ima veci ekran samo ta rezolucija bi se trebala proveriti kako izgleda uzivo.
I naravno aplikacijama ako su ti potrebne motorolom mozes i to dopuniti.
I naravno aplikacijama ako su ti potrebne motorolom mozes i to dopuniti.
-
- Slučajni prolaznik
Pogledao motorolu, dobar telefon za te pare, prelomio, uzimam je danas u handy preko mts 
Hvala svima !

Hvala svima !