LG Optimus L5 ili Alcatel OT-995
LG Optimus L5 ili Alcatel OT-995
Da li da kupim LG Optimus L5 ili ALCATEL OT-995 sta je bolje?
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Miridzana, imas "Poredjenje modela" pa je tamo trebala da ide ova tema... ali to ce vec resiti moderatori.
Nego, moj odgovor na tvoje pitanje je Alcatel... Zasto? Malo veci ekran sa dosta vecom rezolucijom (samim tim i veci pixel density), HD snimanje videa (LG snima samo VGA koliko sam primetio), noviji cipset sa dosta jacim CPU, jaci GPU, sekundarna kamera, TV-out...
Samo nemoj da te buni interna memorija na ova dva telefona jer iako za LG pise da ima 4GB interne, korisniku je dostupno samo 2-2.5GB.

Nego, moj odgovor na tvoje pitanje je Alcatel... Zasto? Malo veci ekran sa dosta vecom rezolucijom (samim tim i veci pixel density), HD snimanje videa (LG snima samo VGA koliko sam primetio), noviji cipset sa dosta jacim CPU, jaci GPU, sekundarna kamera, TV-out...
Samo nemoj da te buni interna memorija na ova dva telefona jer iako za LG pise da ima 4GB interne, korisniku je dostupno samo 2-2.5GB.

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
- mironiko
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 06. Jun 2011. 12:21
- :: ASUS ZenFone 2 Laser
Re: LG Optimus L5 ili Alcatel OT-995
Alcatel tokom/krajem septembra dobija 4.0 Android, a mnogo je bolji telefon od L5, tako da je sve jasno.
ASUS ZenFone 2 Laser
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
- :: Xiaomi Mi A1
- :: Gsmart Aku A1
- Kontakt:
Одг: LG Optimus L5 ili Alcatel OT-995
Naravno Alcatel