E sad sam stvarno u velikoj dilem , puno firimi je izbacilo puno telefona na trziste , neki telefoni nisu smart ali su odlicni pa sad neznam (imao sam 6600 8 meseci i extra sam uzivao u carima symbiana preko agile messengera pa do najnovig ETI 2 camcordera koji snima u ogromnoj rezoluciji ) sta da kupim nekako bi uzeo symbian a nekako i ne bi a i kad bi uzeo symbian opet neznam koji , i kad sve u svemu pogledam u ogromnoj sam dilem izmedju ovih 6 telefona sto sam stavio u naslovu .
Gledao sam jos tema slicne mojima ali nisam nasao prave odgovore.
za sad kao najbolje resenje mi zvuci 6680 , pa bi najradije da cuejem iskustva ljudi koji njega poseduju posto nisam imao prilike da ga vidim uzivo , dok k750i ima toliko puno l mnogo puta sam ga koristio , stereo mu je odlican ostale funkcije su klasicne kao i kod svih SEova nije nista posebno dotato sem ODLICNE kamere. Takodje me zanima kakav je zvuk na 6680 da li se mp3 lepo cuje da li moze da se poredi sa mp3 playerom .
I to je to , nadam se da cu cuti pametne savete . Pozzz svima i izvinite ako je tekst malo predugacak , ali eto