Sad dajte savete...moze i neki polovan..gledao sam SII ali skupooo
Sta do 250e? Xperia Neo L, LG L7, Alcatel 0T995...
Sta do 250e? Xperia Neo L, LG L7, Alcatel 0T995...
Ovako...vec par dana razgledam sve moguce opcije i razmisljam se izmedju par modela..znaci Xperia Neo L, LG L7, Alcatel 0t995.... Nisam neki hardcore gamer da mi treba quad core procesor i 2gb rama i sta vec
, uglavnom mi treba kvalitetan telefon i da ima ekran 4" i navise
Re: Do 250e
Jel gledas u ,,legalnim'' radnjama ili i preko oglasa? Za ove pare mozes da uzmes preko oglasa polovan HTC Sensation ili nov SE Arc S koji su ti bolji od svih navedenih modela.
Nokia Lumia 1520
- Azimuth
- Moderator

- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Mozes i polovan ali savrseno ocuvan S2 da nadjes do tih para. Samo budi uporan i redovno prati oglase ovde 
Pa najverovatnije cu uzeti Arc S u telenoru..na pretplatu...posto sam navikao da idem na racun
Ili cu da uzmem S2 ako nadjem neki za 250evrica, manje vise
S2 je bolji od Arc S a ? Ali na oba moze ICS os? Ja sam Neo L hteo da uzmem zato sto fabricki ima v4.0.4 ugradjen
Ili cu da uzmem S2 ako nadjem neki za 250evrica, manje vise
S2 je bolji od Arc S a ? Ali na oba moze ICS os? Ja sam Neo L hteo da uzmem zato sto fabricki ima v4.0.4 ugradjen
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com

- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Mislim da arc s nemas u telenoru. Vip ga nudi povoljnoj ceni.
-
sugarcoated_ass
- Sertifikovani Trol

- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Nikola_95, ja bih ti preporucio da upecas nek dobro ocuvani Sensation ili S2 jer za te pare nude dosta vise nego Arc S ili Neo L...
Da izvini..htedoh reci u VIPu 
Da, verovatno cu S2 ..video sam par oglasa ovde za 280e...al brate..nekako mi rizicno to,strah me
gledao sam neki review Arc S i Galaxy S2 .. i jedino sto Arc ima bolje od S2 je to sto je malo lepsi...inace S2 ga dere u svemu
samo da nabacim ICS 
Da, verovatno cu S2 ..video sam par oglasa ovde za 280e...al brate..nekako mi rizicno to,strah me
- NijeZauzetoIme
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Čet, 10. Feb 2011. 21:23
- :: Pocophone F1
Ja sam preko motivacije u Vipu uzeo Huawei ascend P1 za 19500. paket smart 550 + 1gb neta. Telefon je odlican, rame uz rame sa S2, u nekim segmentima i bolji, meni je predobar u svakom smislu. Ako zelis malo da pristedis, ili dobro da prodjes, moj predlog je da razmotris ovu opciju
Huawei Nexus 6p - Xiaomi Mi Note 3 - Pocophone F1
Pa dobro, JB ce za nekih 1-2 meseca da izadje zvanicno za s2
Vidis, sad gledam taj huawei i nije los:) Sta ostali misle o njemu? Moze da parira Galaxy s2 ?
Vidis, sad gledam taj huawei i nije los:) Sta ostali misle o njemu? Moze da parira Galaxy s2 ?
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak

- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Nisam imao prilike da duze isprobam Huawei P1,(osim nekoliko munuta u Telenoru),delovao je brz i lepo uradjen ali,drugari koji imaju svoj servis telefona me odvratise od kupovine.Kazu,telefon nema nikakvu podrsku,nema rezernih delova a problema ima jos od nabavke dodatne opreme a o tome da ga ispustite ili ostetite na neki drugi nacin,mozete ga baciti.Za Samsung mozete naci sve sto pozelite.
LG G2 Black,16GB
ako uzimas na pretplatu na primer kod vipa a nisi fan gamer i neces da radis neke zahtevne operacije onda lg l7 nije los kako god hoces platis 2500din a ostatak das za pretplati za tarifni paket 1100 smartova plus 1gb neta ili manji smart a veci paket sa netom a ostatak od 250e imas da placas pretplatu plus sto imas 2g garanciju ili zte grand x.imas u handy uz mts pakete a mozda kupis za kes a pretplata sa popustom.sedni izracunaj i dobijes rezultat koji tebi najvise odgovara.