nokia 3660
prem da ljudi kazu da ni ovi siemensovi modeli nisu losi
ako volis da testiras uzmi neki noviji siemens
a ako volis proverene i stabilne marke nokiu (moja preporuka 3660)
Ako imas garanciju od 3660 gde imas zapisan svoj IMEI broj, otidji i prijavi kradju u sup, jer kod tog telefona i generalno kod Symbian telefona nije moguce menjati IMEI broj... ...I sta da ti kazem, nadaj se da ce negde isplivati, ili da ce bar neki pametnjakovic otici u Mobtel ili Telekom da mu podese GPRS...tako ce ga naci...
Pitanje za Sikija: Koliko dugo si imao 3660? Da li ti se pokazala kao dobar telefon? Je l' nije brljavila? Ja razmisljam da je kupim za jedno mesec dana pa me interesuju utisci. Pogotovo oni losi! Na sta treba da obratim paznju?
Thanks!
Ima toga, ali taj sto je ukrao telefon mora da ubije, siluje i oruzano opljacka...i onda ga nadju za 3-5 minuta...
Sto bi moj matori rekao, sve se moze kad se hoce... A oni, boli ih dupeda jure ovako ukradene telefone.... Osim ako jos telefon nije od nekog glavonje ili cerke nekog glavonje....
Telefon jeste da je malo glomazan, dobro malo vise, ali je super sto se tice softvera! Kada imas malo memorije na telefonu (ne na MC, nogo na fonu) onda hoce malo da uspori, ali sve u svemu je dobar!!
Imao sam telefon oko 20 dana, a onda mi ga ukradose...
postupak za vracanje tel sam vam objasniu u temi ^kradja^, primenite taj postupak i 90% ce vam biti vracen tel. ili neki drugi, objasnjenje sa racunom.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.