6680 par pitanja .
6680 par pitanja .
Posle dugog razmisljanja sam najzad resio da kupim ovaj fon pa me sad zanima jedna sitnica , cuo sam da 6630 sa vodafonovim softverom nemoze mp3 da bude zvono , pa me zanima da li je isti slucaj i kod 6680. i koji su jos bugovi kad je u pitanju telefon skidan sa mreze .
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Pa evo ja sam upravo kupila 6680 i stvarno je extra. Nije sa nijedne mreze, bar koliko ja mogu da vidim. I nemam problema sa mp3 formatom.
Imam problem sa pustanjem video klipa. On ga bez problema snimi i kad ga prebacim na komp on ga pusta u Nokia Multimedia player-u, ali kad hocu da ga pogledam na fonu on pokrene Real Player i pojavi mi se "unable to play media clip"???
Pomozite mi!!!
Jel treba da instaliram neki drugi plazer i koji?
Imam problem sa pustanjem video klipa. On ga bez problema snimi i kad ga prebacim na komp on ga pusta u Nokia Multimedia player-u, ali kad hocu da ga pogledam na fonu on pokrene Real Player i pojavi mi se "unable to play media clip"???
Pomozite mi!!!
Jel treba da instaliram neki drugi plazer i koji?
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Ninolina
- Moderator
Low_rider, jel to kod mene u vezi sa Real playerom i porukom "unable to play media clip", znaci da nesto nije u redu ili mi treba neki program? Mozda je nesto pogresno podeseno u samom Real playeru?
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
pazi to sam pitao na forumu ali mi niko nije odgovorio. koje fajlove si probala da pustis?
meni cak i neke .3gp fajlove (koji imaju vecu rezoluciju od 144x220,recimo) nece da pusta, ali kod njih ne izbacuje nikakvu poruku-na d500 je to radilo bez cimanja..............
Tako da ninolina jedino da zajedno uputimo molbu.
Ljudi ko zna neka kaze nesto. Mislio sam da je samo kod mene ovaj problem, ali...........
meni cak i neke .3gp fajlove (koji imaju vecu rezoluciju od 144x220,recimo) nece da pusta, ali kod njih ne izbacuje nikakvu poruku-na d500 je to radilo bez cimanja..............
Tako da ninolina jedino da zajedno uputimo molbu.

Ljudi ko zna neka kaze nesto. Mislio sam da je samo kod mene ovaj problem, ali...........
- Ninolina
- Moderator
Pa ne znam koji je to format, ali čim je sniman telefonom logično bi bilo da ga pušta Player koji se nalazi u tom istom telefonu.
I tako ti ja puknem pare za "symbian" a sa "običnim" k700 sam bar mogla da gledam to što snimim. A jesi li ti probao da vratiš telefon tamo gde si ga kupio?
I tako ti ja puknem pare za "symbian" a sa "običnim" k700 sam bar mogla da gledam to što snimim. A jesi li ti probao da vratiš telefon tamo gde si ga kupio?
e zbog toga mrzim symbian , skupo a zna da zeza , ninolina jel tebi Lomnica_city pricao da uzmes k750i ili nekom durgom ? Sad samo da mi upadne sekira u med sto se tice softvera i bice dobro,
Low Rider , nemozes da pustas snimke vece od rezolucije ekrana , provereno znam , posto nije htelo ni na mojoj nokiji 6600 , znaci moze samo standardna rezolucija.
Low Rider , nemozes da pustas snimke vece od rezolucije ekrana , provereno znam , posto nije htelo ni na mojoj nokiji 6600 , znaci moze samo standardna rezolucija.
- Ninolina
- Moderator