Najgori telefon

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Nikola Vapa/CA
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19

Post od Nikola Vapa/CA »

Mislim da su najgori telefoni oni koji su imali velikih servisnih problema i koji su unistili reputaciju firme mitcubishi(model mars).Taj telefon kada sam htteo da kupim nijedan prodavac nije hteo da mi da garanciju,nije hteo ni da ga nabavlja ali ako insistiras moze bez garancije.Takodje Alkatel 311 je imao problema.Simensi nisu toliko losi,jer ima izreka "koliko para toliko muzike",MC60 jeste los telefon ali je ubedljivo najeftiniji pa kada ti dete trazi telefon sa kamerom ti mu kupis mc 60 jer dete ionako nema pojma misli da mu je to igracka.Izuzetam je bio me45,s55,izdrzljivi i dobri telefoni.Mada mislim da je odlican tel bio i T68i.

Nikola Vapa/CA
Mobil fan
Mobil fan

Post od Nikola Vapa/CA »

Dugi,u pravu si,njega sam prevideo,dobro si se setio,u ono vreme memoriska kartica i mp3 su bili pravo cudo i toliko ispred svih ali mi nije jasno zasto nije zabelezio neki uspeh u prodaji.Mada ga i nisam vidjao u prodavnicama u ono vreme,da li je cena bila problem ili nesto drugo stvarno ne znam.

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Kod nas jeste, jer se prodavao preko mreze za 200e (tada je bio u prodavnicama preko 320e). :wink:
Ali ovako uopste i nije se mnogo prodavao, valjda zbog poprilicno visoke cijene... Shto znam... :unsure:

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Nije se ekstra prodavao zato sto je bio Siemens (imalo ga je par likova u mom selu i posle nekog vremena su poceli da brljaju i morali su da ih prodaju) :uhuh: a i ta kartica od,cini mi se 16MB,je bila slabo korisna,dati u to vreme toliko vise para da bi mogao da vrtis 4-5 pesama! :?
Pozdrav 8)

imaginos
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 05. Avg 2005. 16:19

Post od imaginos »

NIKOLA VAPA/CA napisao:Mislim da su najgori telefoni oni koji su imali velikih servisnih problema i koji su unistili reputaciju firme mitcubishi(model mars).
???
ja sam imao taj telefon nekoliko godina i ne mogu da kazem da je nesto gori od ostalih telefona iz tog vremena. sad mi stoji u fioci, i radio bi kad bih mu napunio bateriju. ;)

Kosta89
Banned
Pridružio se: Sre, 21. Dec 2005. 17:45

Post od Kosta89 »

E evo ovako.. 8)
Najgori telefon (od recimo 1998) je sigurno VERTU (Telefon izgleda extra i tu nema govora...ali funkcije su nikakve a kosta preko 4000 Eura) e sad za sve vas...Pa dobro nije bas posteno ubrajati stare modele u ovu diskusiju (oni kadsu se pojavili bili su vrh ali zato sad deluju smesno) pa zato aj da probamo sa novijim modelima..JA kazem VERTU !!!! :P

ZedPi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 02. Jul 2005. 15:42

Post od ZedPi »

DEFINITIVNO najgori (IKADA) je Motorola TalkAbout I! Objashnjavanje, tipa, "kako" i "zashto" je suvishno... To je takvo, neopevano-znate-shta, da to nije normalno!!! Bez sata!!!! Neeeee... Mislim, to je uzas...

Ko je ovo imao, ni Simens mu necje teshko pasti!

ZedPi

Nikola Vapa/CA
Mobil fan
Mobil fan

Post od Nikola Vapa/CA »

Uh,ta Motorola uzas......Vertu obicna nokia sa cenom od 7000 eura(vise je snobizam,nije vredno pomena osim ako niste seik)

Resident
Banned
Pridružio se: Ned, 18. Dec 2005. 09:10

Post od Resident »

Da li vredi Vertu te pare neznam,nisam ga koristio i nemam toliko kesa da izdvojim za jedan mobilni,kad budem imao komentarisacu,ali cim se prodaje i proizvodi firma nije bankrotirala verovatno da... a onaj ko zna da zaradi toliko kesa da moze sebi priustiti Vertu verovatno i zna sta hoce od telefona.
Sa ove strane groba od vas ocekujemo samo jedno,da vasa dobra strana spozna onu mracnu.

Kosta89
Banned

Post od Kosta89 »

Pa firma nije bankrotirala iz jednog prosog razloga :wink:
Recimo Bekam i ostali igraci Real Madrida su uzeli ovakve telefone u kombinaciji platina-dijamanti...
koji sigurno vrede vise nego najskuplji moel kod nas ! :D

Kosta89
Banned

Post od Kosta89 »

A inace VERTU je po meni kolekcionarska "Igracka"...Pa kad bi neko smeo kod nasda izvuce VERTU SIGGNATURE (18k GOLD) bez nekih "Gorila" iza ledja :lol: :lol: ....samo...Vertu ima jednu jako dobru funkciju:Svaki VERTU model u sebi ima jedan odredjen program (kao sekretarica) koja ti omogucava sledece,npr: ako odes u Bagdad i prijede ti se nesto samo nazoves tu sekretaricu i ona ti izdeklamuje ime naj restorana u Bagdadu (moze cak i sto da rezervise)...doduse,mislim da ovaj program nije u upotrebi kod nas (mislim da je za Americko trziste ali nema veze)... Ko ima para na bacanje (?!) neka ga kupi... :lol: :lol: :lol: :P

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa ono,imao sam davno,davno c25,jeste da je fon raspad ali bio sam zahvalan tada i to da imam,al brzo sam ga promenio... :D Inache uzasavao sam se od Alcatela db i njegovog menija..a u tu kategoriju spadaju neke motorole... 8)

P.S. Nemojte ici u off

Kosta89
Banned

Post od Kosta89 »

Dexter napisao: Inache uzasavao sam se od Alcatela db i njegovog menija..a u tu kategoriju spadaju neke motorole... 8)

Da mi je samo znati zasto si se uzasavo Alcatela easy DB...jeste da je imao mali ekran ali Cale ga je koristio 3 godine !!!

:disgust: :P

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Ne govorim o kvalitetu,mnogi ljudi u Srbiji su ga koristeli jedno vreme,al eto,jednostavno mi nije simpatichan bio...

YetZa
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 09. Jan 2006. 16:10

Post od YetZa »

slazem se da je mc60 losh telefon,kamera nikakva,grafika nemam rechi :disgust: ...takodje ni motorola nije ostavila neki bolji utisak... mogu da kazem da mi se najvise dopadaju sony ericsson-ovi fonovi... :wink:
p.s. imala sma prilike da koristim i sagem na par dana i imam losha iskustva :uhuh:
Just YetZa

Bo-Yaa
Banned
Pridružio se: Sre, 04. Jan 2006. 22:26

Post od Bo-Yaa »

definitivno motorola talkabout.
imo sam je prije 6 godina i ona je cigla u pravom smislu te rijeci.
velik telefon sa antenom a tanak od funk. nema nista

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

ja sam vala u to vreme bas bio zadovoljan sa talkabout!i ona jeste imala sat!talkabout 2 je bila bez sata,neznam zashto su joj to maknuli???i mislim da je talkabout bila prva motorola koja je imala igrice,barem prva koju sam ja video!

Low Rider
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 31. Okt 2005. 21:35

Post od Low Rider »

:D jel to ona motorola sto je imala gumenu navlaku?
araphel mislim da je vreme da se menja avatar-imas zver sada pa se hvali 8) he he

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

nije,gumenu navlaku je imala ona sto izgledala ko balon,nekako sva okruglasta i najchesce bela!i imala je radio-jedan od prvih fonova sa radiom!a mozda i prvi!evo hvalim se-promenio sam avatar :wink:

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

@araphel, kako te sluzi nova masina?? jel ispunila tvoja ocekivanja (rad sa word,exel dokumentima, e-mail...)???

Odgovori