Motorola E1000 vs SE K750i

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?

MOTOROLA E1000 vs SONY-ERICSSON K750i

Glasanje se završava Uto, 27. Dec 2005. 23:06

E1000
6
27%
K750i
16
73%

Ukupno glasova: 22

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Pa misli tamo kod njega!!!!!!
Gde si video da kod nas na mrezi mozes kupiti E1000 i jos da za cenu jednog dobijes dva????? :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Upravo tako!mislim ovde kod mene!Doduse toliko su ga izreklamirali da ga sad skoro svaka dzudza na ulici ima,a pola njih ni nezna sta je mp3 a kamoli 3g,i pitaju se sta ce mu ona druga kamera s prednje strane!totalni down!Znaci bukvalno sam video starca od 60ak godina kako nabada nesto na njemu!

p.s. sad su se bacili u reklamiranje nokie 6680 kao naj 3g modela! :wink:

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Ljudi, sta je sa vama?

Ne kazem da je e1000 los telefon (naprotiv, odlican je) ali ne moze se porediti sa k750
Mp3 je sigurno bolji preko slusalica na k750 (licno sam probao), kamera je xxxxxxx puta bolja tu nema dileme, ekran je bolji na e1000, kao i zvuk mp3-a na zvucniku

Ako kupujes telefon samo radi mp3 muzike onda uzmi e1000, ali sve je na starni k750 osim cene, ali i vredi dati tu razliku jer mnogoo dobijas

Low Rider
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 31. Okt 2005. 21:35

Post od Low Rider »

popste napisao:Ljudi, sta je sa vama?

Ne kazem da je e1000 los telefon (naprotiv, odlican je) ali ne moze se porediti sa k750
Ako kupujes telefon samo radi mp3 muzike onda uzmi e1000, ali sve je na starni k750 osim cene, ali i vredi dati tu razliku jer mnogoo dobijas
---mislim da je razlika od 80eur velika i da k750 nece pruziti ne znam koliko bolje funkcije od motorole.
A i ne znam zasto se ovde uglavnom preporucuju stalno isti modeli-k750, w800, 6630, 6680, n70.
Treba covek sve da proba i da nadje sta mu odgovara a ne samo da se drzi nokie ili SE. ja sam imao dve motorole i apsolutno sam zadovoljan kako funkcionisu, dok mi se npr. samsung nije svideo jer mnogo brzo dosadi (kad iskuliras dobar izgled dosadi telefon).
Najvise mi nekako odgovaraju SE ali me njihov "strog" dizajn malo i nervira. A verovali ili ne Nokia (koju trenutno imam-6680) mi je nekako u svemu osrednja. Super je to telefon ali bi je odmah zamenio za recimo v3x.
Tako da mislim da covek treba da proba ovu motorolu- i da nece dobiti mnogo manje nego sa SE a za razliku u ceni nek uplati sebi 7 dana na Zlatiboru u februaru :D :lol:

Nikola Vapa/CA
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19

Post od Nikola Vapa/CA »

Motorola ima bolji zvuk(ima slabu bateriju pa je pitanje koliko to dolazi do izrazaja kad se baterija isprazni posle 3 sata slusanja mp3)ali posto se ovde kupuje telefon a ne mp3 plejer daleko bolja kupovina je Se k-750.Telefon je bolji u svemu,osim sto nije 3G ali je to kod nas bespotrebno a i pitanje je kada ce i da li ce ikad zaziveti kod nas.Ako je razlika u ceni problem ili mozda naklonost prema Motoroli onda u redu.(iskreno,ja nikada ne bih posle 6680 kupio e1000).

Kosta89
Banned
Pridružio se: Sre, 21. Dec 2005. 17:45

Post od Kosta89 »

@ IDzO : Znam zato sam posle poruke stavio (:D )
@Low rider : E1000 u NS-u kosta 280 E (ima ga samo u jednoj radnji) a K750i 300E

Low Rider
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 31. Okt 2005. 21:35

Post od Low Rider »

ako je samo to problem pa ti dodji Bgd. Das za put jos max 20 eur i opet ti ostaje 60eur e sa tim vec ne mozes na zlatibor ali ne verujem da ce ti biti problem da ih na nesto potrosis. Ide nova godina. period kad ti treba najvise kesa. Inace juce sam prvi put video uzivo fon-izgleda odlicno :)

Resident
Banned
Pridružio se: Ned, 18. Dec 2005. 09:10

Post od Resident »

Kosta89, koristim e1000 dva dana i nisam preterano odusevljen,ekran je odlican nema sta to stoji al dzabe kad slike nemozes da prikazes preko celog ekrana koje si slikao a video zapis moze da se zarotira za 90 i da bude u full preko celog ekrana a ovaj MP3 je bolji na K750 uporedjeno narocito preko sluski,slike i video zapis E1000 mnogo je losiji ako poredimo i sa 6630(oba 3G i iste kamere) a kamoli sa SE K750.

Oba telefona imaju bogato pakovanje ako kupis u fullu,koji god da uzmes obrati paznju da ako su skidani sa mreze da ti isflesuju u radnji gde ga uzimas pre kupovine(obicno rade za DZ).

Moj glas K750 definitivno.
Sa ove strane groba od vas ocekujemo samo jedno,da vasa dobra strana spozna onu mracnu.

Kosta89
Banned
Pridružio se: Sre, 21. Dec 2005. 17:45

Post od Kosta89 »

E ljudi da vam ja kazem nesto... 8)
Na osnovu vasih odgovora (hvala vam svima na njima :wink: ) Ja sam se odlucio za Sony-Ericsson
K750i ! I mislim...tj. znam da necu pogresiti !!! :roll: :P

P.S : Resident je najvise doprineo mom odlucivanju za SE K750i...
Hvala resident najvise si mi pomogao (jer ja sam na pocetku ove teme napisao da me vise zanimaju iskustva vlasnika oba telefona) :wink:

Resident
Banned

Post od Resident »

Kosta89, i drugi put zato smo na forumu,vazno je da ti sam odlucis i da znas sta hoces od telefona(da znas posle koga da krivis :D :D ).
Sa E1000 dobijas odlican displej ali slike nemogu preko celog a tu velicinu slike dobijas i na K750.

Drago mi je da jedan od ova dva telefona pogotovo K750 nisi poredio sa nekim Symbian telefonom.

Pozdrav
Sa ove strane groba od vas ocekujemo samo jedno,da vasa dobra strana spozna onu mracnu.

Resident
Banned

Post od Resident »

Koristim 6680 a pre ovog gomola syimbiana,Moto E1000 sam nasao nesto povoljno ekstra pa reko da isprobam taj ekran i mp3 koji svi hvale,mp3,zvono i jacina u slusalici moze da se pojaca jos vise nego sto je fabricki sa programom Seem Player ili Motokit. :D

Odgovori