popste napisao:Ljudi, sta je sa vama?
Ne kazem da je e1000 los telefon (naprotiv, odlican je) ali ne moze se porediti sa k750
Ako kupujes telefon samo radi mp3 muzike onda uzmi e1000, ali sve je na starni k750 osim cene, ali i vredi dati tu razliku jer mnogoo dobijas
---mislim da je razlika od 80eur velika i da k750 nece pruziti ne znam koliko bolje funkcije od motorole.
A i ne znam zasto se ovde uglavnom preporucuju stalno isti modeli-k750, w800, 6630, 6680, n70.
Treba covek sve da proba i da nadje sta mu odgovara a ne samo da se drzi nokie ili SE. ja sam imao dve motorole i apsolutno sam zadovoljan kako funkcionisu, dok mi se npr. samsung nije svideo jer mnogo brzo dosadi (kad iskuliras dobar izgled dosadi telefon).
Najvise mi nekako odgovaraju SE ali me njihov "strog" dizajn malo i nervira. A verovali ili ne Nokia (koju trenutno imam-6680) mi je nekako u svemu osrednja. Super je to telefon ali bi je odmah zamenio za recimo v3x.
Tako da mislim da covek treba da proba ovu motorolu- i da nece dobiti mnogo manje nego sa SE a za razliku u ceni nek uplati sebi 7 dana na Zlatiboru u februaru