Xenon blic?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Jowan
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2012. 17:06
:: k800i

Xenon blic?

Post od Jowan »

Zanima me da li ima novih modela mobilnih telefona a da imaju stari dobri xenon blic kao na k800i? A ne ove led bliceve, koji daju katastrofalan kvalitet fotografije nocu... :(

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Re: Xenon blic???

Post od janka_88 »

Jowan, pa naravno da imaš više modela u kojima uglavnom prednjači nokia sa modelima N8 i 808 Pureview... E sad to su najbolje kamere na tržištu telefona trenutno, sad opet zavisi od budžeta i ostalih potreba... :) A evo ti i lista svih modela sa xenon blicem.

Jowan
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2012. 17:06
:: k800i

Post od Jowan »

Hvala ti puno, da li znas mozda koliko kosta ovaj galaxy camera? Da li ga uopste ima kod nas? Ne mogu da verujem da sony izbacuje modele samo sa LED blicevima, a imali su ranije najbolje kamere... Poslednji dobar je Satio ali dzaba kad je simbian :P Valjda ce uskoro izbaciti neki dobar Android telefon sa dobrim blicem...

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Jowan, taj Galaxy Camera i nije telefon jer nema opcije običnog poziva iako ima i zvučnik i mikrofon i od poziva može samo Skype, Viber i tako te stvari što idu preko interneta koliko sam upoznat (nema uopšte mogućnosti kačenja na GSM mreže već samo 3G/4G radi neta). A trebao bi izaći u prodaju do kraja godine... mada će i ta Galaxy Camera koštati sigurno 400-500 eura kad izađe.

RandjaPO
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 07. Jul 2010. 09:53
:: iPhone 6
:: Nokia 808 PureView

Re: Xenon blic?

Post od RandjaPO »

Koliko ja znam jedini ovogodisnji model sa Xenon blicem je Nokia 808 a ako se ne varam prosle godine nije izasao ni jedan model koji ga poseduje.Galaxy Camera je pokusaj pariranja Nokiji 808,ali nazalost neuspeli jer 808 ima osnovne funkcije telefona sto ga i dalje svrstava u red mobilnih telefona.Kvalitet kamere im je tu negde stim sto Galaxy Camera ima opticki zum.Ako trazis odlicnu kameru sa Xenon blicem onda je preporuka Nokia 808 a ako imas nesto manji budzet onda je tu N8.

hibiskus
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 18. Mar 2009. 01:34

Re: Xenon blic?

Post od hibiskus »

ima i Motorola xt720 xenon blic, to je telefon na android OS-u, mada to je vec malo stariji model (2010) i vrlo tesko se nalazi.

Odgovori