Telefon sa mogućnosti snimanja razgovora ??

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Brkic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 27. Avg 2008. 04:14

Telefon sa mogućnosti snimanja razgovora ??

Post od Brkic »

Pozdrav, unteresuje me neki jeftiniji do 50-60e telefon koji ima opciju automackog snimanja razgovora.

Ranije sam imao Omniju 1 i sa "resco call recorder" programom je to radilo fantastično ali već na Omniji 2 snima samo oko 2-2.5 minuta i tu prekida snimanje,tražio sam rešenje ali kod svih je isto.
Na nekim androidima sam probao i mogu snimati samo preko spikera ili u suprotnom snimaju samo vaš glas...

Ako znate neki model kod koga to lepo radi ?

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Re: Telefon sa mogućnosti snimanja razgovora ??

Post od janka_88 »

Brkic, ja na poslu imam Nokiu N73 i sa programom Total Recall snimam automatski i odlazne i dolazne pozive i to u .wav formatu i kvalitet snimljenog zvuka je odličan. Taj isti program bi trebao da je dostupan i na Androidu ali nisam siguran. U svakom slučaju u taj iznos se uklapa upravo ta nokia a čak bi mogao uzeti i N82 ili N95 koji isto tako podržavaju taj program a još su bolji od N73 po brzini rada. :) Naravno taj program treba skinuti sa neta ali se može vrlo lako naći "narodna" verzija. ;)

Brkic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 27. Avg 2008. 04:14

Re: Telefon sa mogućnosti snimanja razgovora ??

Post od Brkic »

OK, hvala na savetu janka_88,

našao sam da Samsung Omnia pro 7330 koristi windows i na njemu može raditi "resco call recorder" ali ne znam da li prekida posle nekog vremena, ako neko zna ?

Odgovori