Pozdrav, unteresuje me neki jeftiniji do 50-60e telefon koji ima opciju automackog snimanja razgovora.
Ranije sam imao Omniju 1 i sa "resco call recorder" programom je to radilo fantastično ali već na Omniji 2 snima samo oko 2-2.5 minuta i tu prekida snimanje,tražio sam rešenje ali kod svih je isto.
Na nekim androidima sam probao i mogu snimati samo preko spikera ili u suprotnom snimaju samo vaš glas...
Ako znate neki model kod koga to lepo radi ?
Telefon sa mogućnosti snimanja razgovora ??
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Re: Telefon sa mogućnosti snimanja razgovora ??
Brkic, ja na poslu imam Nokiu N73 i sa programom Total Recall snimam automatski i odlazne i dolazne pozive i to u .wav formatu i kvalitet snimljenog zvuka je odličan. Taj isti program bi trebao da je dostupan i na Androidu ali nisam siguran. U svakom slučaju u taj iznos se uklapa upravo ta nokia a čak bi mogao uzeti i N82 ili N95 koji isto tako podržavaju taj program a još su bolji od N73 po brzini rada.
Naravno taj program treba skinuti sa neta ali se može vrlo lako naći "narodna" verzija. 

Re: Telefon sa mogućnosti snimanja razgovora ??
OK, hvala na savetu janka_88,
našao sam da Samsung Omnia pro 7330 koristi windows i na njemu može raditi "resco call recorder" ali ne znam da li prekida posle nekog vremena, ako neko zna ?
našao sam da Samsung Omnia pro 7330 koristi windows i na njemu može raditi "resco call recorder" ali ne znam da li prekida posle nekog vremena, ako neko zna ?