N7710 ili P910?
N7710 ili P910?
ovako-do sutra u 12 treba da odluchim da li da uzmem nokiu 7710 i prichekam josh 7-10 dana da stigne ili da pazarim SE p910i,koji mogu da uzmem odmah!koja su vasha mishljenja i shta mi je bolje de uzmem,imajuci u vidu da kamera nije presudna i da je najbitnije operisanje sa emailovima i excel/word dokumentima kao i recimo mp3.koje je vashe misljenje?treba mi hitan savet!
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
uff stvarno tesko dvoumljenje
pazi, 7710 je po meni kompletniji, znaci bolja cam, visual radio, mp3... pravi multimedialni telefon
e sad, 7710 me nervira zbog TS, zamisli da za svaku sitnicu moras da vadis olovkicu i onda da nisanis sta ces da ubodes, pa jos ako se vozis GSPom pa pogresis, pa izlazis iz cele app....
znaci TS moze stvarno da nervira
e sad ako mislis da te nece nervirati, onda normalno da ces da uzmes 7710, a ako mislis da oce, onda p910, prem da je SE gori po funk od 7710....
pazi, 7710 je po meni kompletniji, znaci bolja cam, visual radio, mp3... pravi multimedialni telefon
e sad, 7710 me nervira zbog TS, zamisli da za svaku sitnicu moras da vadis olovkicu i onda da nisanis sta ces da ubodes, pa jos ako se vozis GSPom pa pogresis, pa izlazis iz cele app....

znaci TS moze stvarno da nervira
e sad ako mislis da te nece nervirati, onda normalno da ces da uzmes 7710, a ako mislis da oce, onda p910, prem da je SE gori po funk od 7710....

-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Uto, 07. Jun 2005. 22:19
- Nikola Vapa/CA
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19
vidim da su misljenja podeljena.poents je u ovome:imam potrebu da skinem emailove i kad sam van kancelarije i proveravam podatke u excel formatu,ukljuchujuci editovanje istih.zato sam mislio da je 7710 super zbog sirokog ekrana,ali cujem da je baterija losha,a i stvarno me malo nervira da koristim iskljuchivo olovku!kamera je nebitna jer slabo slikam osim za pozadinu ekrana,a ako zelim da slikam ozbiljne stvari,imam 4mp olympus!mp3 mi jeste bitan jer sam se smorio od noshenja mp3 diskmena i torbice sa diskovima svuda sa sobom!poenta je i u tome shto p910 mogu da dobijem vec sutra,po dobroj ceni,a 7710 moram da chekam par dana uz mogucnost da ga nece biti,a onda je prilika za SE vec propustena!to mi je najveca dilema!hvala vam na pomoci do sada,ajde da vidimo dal ce josh neko da izrazi mishljenje i pomogne mi malo......
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
7710 je po meni cigla sa stapicem i u pravu je mirko jer moras vaditi olovku za svaku sitnicu a sa p910 mozes proveravati mail i sa zatvorenom tastaturom i sto se atachmenta tice nema granica ni u fajlovima a ni u velicini fajla a isto mp3 profi nema sta...radnja i editovanje u wordu i exelu je na nivou i neces se pokajati...ja sam ga koristio godinu dana bez problema i fontel radi perfektno
moja preporuka neces se pokajati 

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Iako koristim Nokiu moram se slozit sa,cini se,vecinom da je P910i bolji izbor!?A tek kad vidis kakav je paket i sta sve dobijas... ima da padnes u nesvest!
Najjaci argument sa moje strane je baterija,rece da volis da mp3-pujes a na 7710 se neces bas naraditi i naslusati,nema"i jare i pare"a i tastatura je jedna od vecih prednosti P910i!
Pozdrav
Najjaci argument sa moje strane je baterija,rece da volis da mp3-pujes a na 7710 se neces bas naraditi i naslusati,nema"i jare i pare"a i tastatura je jedna od vecih prednosti P910i!
Pozdrav

- Nikola Vapa/CA
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19
Ljudi,hvala svima na savetima,problem je reshen!Juche sam dobio p910 i odushevljen sam!malo sam se pomuchio da osposobim internet i mms ali sada sve radi!aparat je odlichan!i da ne bih otvarao novu temu,imam dva pitanja ako neko zna da mi pomogne:video sam na SE sajtu da imaju paketi jezika za download,ali nisam nashao srpski.ako neko zna gde da ga nadjem ili mozda ima,nek mi shibne na pp ili da mu ja na pp ostavim mail.Drugo pitanje se tiche nekog programa za pushtanje divx-a.predpostavljam da postoji i smart movie za UIQ?
hvala vam svima josh jednom,stvarno ste mi dali dobar savet,mislim da sam dobro izabrao!josh samo da nabudzim barem 512 mb i bice odlichno!
hvala vam svima josh jednom,stvarno ste mi dali dobar savet,mislim da sam dobro izabrao!josh samo da nabudzim barem 512 mb i bice odlichno!

- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Imash da skinesh na sajtu lonely cat games-a smartmovie za UIQ... klikni ovde
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt: