Ja bih pazario Motorolu...
Za mene je to mnogo atraktivniji telefon od 6680. Opet, da je dilema imeđu A1000 i N70 - uzeo bih N70 jer je praktičniji i manji, a ima sve što treba...
motorola a1000 vs 6680
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Kamera i dalje nije nista narocito,nema autofokus a ni neko bolje socivo ni seznor,samo snima u vecoj rezoluciji,ima Visual radio i vise interne memorije,nista od ovoga nije vredno 120 evra razlike u ceni!!
To sto ti neces nesto da kupis iz inata je tvoj problem,da moji komsije imaju po Ferrari a meni odnekud padnu pare i ja bih kupio zato sto je the best of the best a ne bih se inatio zato sto ga jos neko ima!
Kako hoces,necu da te ubedjujem nista ali ako vec imas para za bacanje onda sacekaj N80,ona ce biti dosta jaca u svemu od N70 a naravno i od 6680,cak i K750!
Sasa_NS meni se kod Motorole ne svidja sto nema tastaturu,ima sporiji procesor i koristi TF kartice koje su jos retke kod nas,mada mi se cini da se stanje popravlja... za Beogradjane!
Pozdrav
To sto ti neces nesto da kupis iz inata je tvoj problem,da moji komsije imaju po Ferrari a meni odnekud padnu pare i ja bih kupio zato sto je the best of the best a ne bih se inatio zato sto ga jos neko ima!

Kako hoces,necu da te ubedjujem nista ali ako vec imas para za bacanje onda sacekaj N80,ona ce biti dosta jaca u svemu od N70 a naravno i od 6680,cak i K750!
Sasa_NS meni se kod Motorole ne svidja sto nema tastaturu,ima sporiji procesor i koristi TF kartice koje su jos retke kod nas,mada mi se cini da se stanje popravlja... za Beogradjane!

Pozdrav

- slavisaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
- :: Huawei Mate 10 Pro
Pa ferreri je samo marka koja ima razlicitih modela, tako je isto i sa telefonima, npr. moj brat ima k750, a ja vec nekih 7meseci s700 ( to je telefon koji najduze koristim), tako da obojica imamo SE ali razlicite modele.
Ok, ne treba sad da se prepiremo koji je bolji a koji je gori, sto se mene tice 6680 je dobar telefon ali mene nije odusevio. Danas sam bas imao u ruci i 6680, i n70. N70 mi se mnogo svidja od 6680 ali to samo po izgledu jer nisam koristio n70.
U svakom slucaju ako uzmem nesto, javit cu.
Ok, ne treba sad da se prepiremo koji je bolji a koji je gori, sto se mene tice 6680 je dobar telefon ali mene nije odusevio. Danas sam bas imao u ruci i 6680, i n70. N70 mi se mnogo svidja od 6680 ali to samo po izgledu jer nisam koristio n70.
U svakom slucaju ako uzmem nesto, javit cu.
Lomnica_city, reci mi da li se brzo razdrnda poklopac koji pokriva kameru?
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●