Htc One S vs Samsung Nexus I9250

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Htc One S vs Samsung Nexus I9250

Post od zoreli »

Drugari jedno pitanje , svideo mi se Nexus zbog veličine ekrana i nešto više memorije u odnosu na moj One S (13,5 vs 9,7) a vidim u oglasima novi za 300-320 evra (polovni extra 240-280) , pa vas pitam isplati mi se menjati One S za Nexus , šta bi dobio a šta izgubio (u ceni je to približno isto ) , kakva je kamera , baterija? Meni na One S "smetaju dve stvari: što ekran nije 4,7 i dostupna neproširiva memorija od 9,7 gb a sviđa mi se : Sense, kamera , beats zvuk, OK trajanje baterije... Ako je trajanje baterije na Neksusu isto kao na One X onda me definitivno ne zanima.
16 godina na forumu MOBILNISVET

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Re: Htc One S vs Samsung Nexus I9250

Post od Sale_M »

Baterija ti je slaba jako na Nexusu,mislim da bi ti osetno manje drzala nego na Htc-u.Kamera je ok na Nexusu,a audio je kvalitet je extra takodje.Ako ti je baterija primarna ne bi ti rekao da uzimas Nexus,a u svakom drugom slucaju mi se Nexus vise svidja od Htc-a.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Re: Htc One S vs Samsung Nexus I9250

Post od iLuka »

imao sam oba i teska je odluka... vidi sta je tebi prednost... :wink:
nexus ima veci ekran, cist android, brz je, nema seckanja kao na sensu ponekad itd... takodje ima i manje widgeta i shortcut-ova koje mozes koristiti, nema onu prognozu ali moze da se skine itd... :wink:
one s je ipak lepsi telefon, tanji, bolje lezi u ruci, mozda ga i manje ljudi ima, bolja baterija, bolja kamera...
ako imas s4 model, ja ga ne bih menjao, ipak je jaca masina na njemu, ali samo ako imas S4... :wink:

belibilja
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 24. Dec 2012. 15:52
:: nexus i9250

Одг: Htc One S vs Samsung Nexus I9250

Post od belibilja »

Ja imam nexusa nema tog tel. za koji bih ga zamenio,lazem zamenio bih ga sa lg nexus 4.....kupuj breee......:x

Odgovori