Htc One S vs Samsung Nexus I9250
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Htc One S vs Samsung Nexus I9250
Drugari jedno pitanje , svideo mi se Nexus zbog veličine ekrana i nešto više memorije u odnosu na moj One S (13,5 vs 9,7) a vidim u oglasima novi za 300-320 evra (polovni extra 240-280) , pa vas pitam isplati mi se menjati One S za Nexus , šta bi dobio a šta izgubio (u ceni je to približno isto ) , kakva je kamera , baterija? Meni na One S "smetaju dve stvari: što ekran nije 4,7 i dostupna neproširiva memorija od 9,7 gb a sviđa mi se : Sense, kamera , beats zvuk, OK trajanje baterije... Ako je trajanje baterije na Neksusu isto kao na One X onda me definitivno ne zanima.
16 godina na forumu MOBILNISVET
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Re: Htc One S vs Samsung Nexus I9250
Baterija ti je slaba jako na Nexusu,mislim da bi ti osetno manje drzala nego na Htc-u.Kamera je ok na Nexusu,a audio je kvalitet je extra takodje.Ako ti je baterija primarna ne bi ti rekao da uzimas Nexus,a u svakom drugom slucaju mi se Nexus vise svidja od Htc-a.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Re: Htc One S vs Samsung Nexus I9250
imao sam oba i teska je odluka... vidi sta je tebi prednost...
nexus ima veci ekran, cist android, brz je, nema seckanja kao na sensu ponekad itd... takodje ima i manje widgeta i shortcut-ova koje mozes koristiti, nema onu prognozu ali moze da se skine itd...
one s je ipak lepsi telefon, tanji, bolje lezi u ruci, mozda ga i manje ljudi ima, bolja baterija, bolja kamera...
ako imas s4 model, ja ga ne bih menjao, ipak je jaca masina na njemu, ali samo ako imas S4...

nexus ima veci ekran, cist android, brz je, nema seckanja kao na sensu ponekad itd... takodje ima i manje widgeta i shortcut-ova koje mozes koristiti, nema onu prognozu ali moze da se skine itd...

one s je ipak lepsi telefon, tanji, bolje lezi u ruci, mozda ga i manje ljudi ima, bolja baterija, bolja kamera...
ako imas s4 model, ja ga ne bih menjao, ipak je jaca masina na njemu, ali samo ako imas S4...

Одг: Htc One S vs Samsung Nexus I9250
Ja imam nexusa nema tog tel. za koji bih ga zamenio,lazem zamenio bih ga sa lg nexus 4.....kupuj breee......