Sta je najbolje oko 300e? LG 4x P880 ili nesto drugo?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Re: Sta je najbolje oko 300e?

Post od znemanja »

dyca, Definitivno zaobiđi taj Sony, oni tasteri pri dnu su blagi užas kako sporo reguju.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

dule88
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 27. Sep 2011. 19:03

Post od dule88 »

Koliko je pametno kupovati telefon da kazem,u maloj radnjici,posto sam iz Sumadije,pa je takvih radnji puno.daju garanciju njihovu od godinu dana,a npr sada je kod njih S2 325 eura a S3 420 eura?Naravno ko kupuje u takvim radnjama S3 da proveri da nema maticnu plocu 1100 ali sumnjam da garancija malih radnji daje garanciju na maticnu plocu,neka me neko ispravi ako gresim,naravno ne daju ni fiskalni racun.

Nikola Vapa/CA
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19

Post od Nikola Vapa/CA »

Uglavnom ce ti dozvoliti da pogledas telefon ali oko garancije ces imati problema.U takvim radnjama neki daju garanciju samo za softver,a neki i za malo hardvera (mikrofon,zvucnik).Za displej,maticnu.....ne ocekuj.Fiskalni se naravno,ne daje,i kupovina je rizik.

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Ma i garancija sto daju ovlasceni uvoznici je macka u dzaku,pogledaj u ovoj temi kakve su probleme ljudi imali sa njima:
viewtopic.php?f=2&t=21490

Ja sam pre za garanciju male radnje,nek bude i 6 meseci (jer ce u tom periodu aparat pokazati fabricki defekt) pa lepo gazdi prodavnice objasnis sta ga ceka ako ne uvazi garanciju,pogotovo sto nije izdao fiskalni itd...da vidis kako ce odmah prihvatiti garanciju....
D500&E71

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

loki13, kako ćeš da dokažeš da ti nije dao račun pre 6 meseci? On kaže da jeste i da si ga izgubio i?
Više sam za garanciju ovlašćenog uvoznika, imao sam razne slučajeve i javljao se u toj temi sa slučajem nokia E52, ali imao sam i slučajeve kada sam isterao svoje i dobijao više (npr. bt sluška na poklon zbog njihove nemarnosti itd.).

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Одг: Sta je najbolje oko 300e?

Post od toda81 »

Nema nista bez fiskalnog racuna i to svako pri kupovini bilo cega mora da cuva ako bas bude morao da se pozove na garanciju
Note IV N9100 dual

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Ne treba fiskalni, ako imaš uredno popunjenu i overenu garanciju uvoznika ne treba fiskalni (šta ako si telefon dobio na nagradnoj igri ili ti je operater poklonio za vernost ili sto drugih stvari ? :wink: ). Ovo pišem iz iskustva. Telefon direktno nosite u servis a ne u radnju ili kod operatera (kod operatera bi trebao da dođe vlasnik koji je sklopio ugovor da bi mogao da ga pošalje na servis i dobije zamenski telefon na korišćenje dok se ovaj ne popravi, i u toj situaciji meni nije trebao fiskalni - telenor u pitanju).

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

dyca, a Galaxy Note, ima nov da se nadje na oglasima do 350.. ako mu treba biznis telefon, nema boljeg... ;) jedino ako mu je njegova velicina problem, al navikne se covek..
Samo nek se rolaju....sarme.

mareska82
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2013. 17:22
:: nokia 5800 express m

Post od mareska82 »

uzeo bi neki mob do 300e. imao sam do sada nokiju 5800 express music.
najvise koristim mobilni za pozive, sms i slikanje i kratke snimke... neki su mi predlagali htc desire c, sony xperia u ili motorola defy +. hteo bi da mob ima touch screen i ako je moguce opciju za alfanumericku tastaturu.
unapred hvala.

Odgovori