Atrix 2 / Arc S / HTC Sensation / LG Optimus 2X / Galaxy S2

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Silni
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2013. 21:22
:: HTC Senasation XL

Atrix 2 / Arc S / HTC Sensation / LG Optimus 2X / Galaxy S2

Post od Silni »

Planiram da kupim neki android telefon oko 250e ( +/-20e ). Najbitnije je da ima dobru kameru (8mpx), da je u njega lako ubaciti IGO navigaciju. Ne zanimaju me modeli ispod 120mm dužine tj. sa malim ekranima.

Posle listanja mnogobrojnih stranica u uži izbor su ušli sledeći modeli:

1. Motorola ATRIX 2 MB865. kreće se negde oko260e, ispunjava gore navedene uslove, jedino ne znam da li je problem ubaciti navigaciju u motoroline telefone tj. u ovaj. Po svim karektiristikama deluje mi kao super kupovina (odnos cena-kvalitet)

2. Sony ericsson arc s . Neki ljudi se žale na njega neki ga opet poprilično hvale, sad kome verovati???

3. HTC Sensation

4. LG P999 Optimus 2X 4G HSPA

5. Samsung Galaxy S2 Možda i najbolja kupovina je polovan S2 koji se kreće oko 250e.

Voleo bih da čujem mišljenje iskusnijih korisnika pošto će mi ovo biti pvi android tel? Koji od ovih modela se najbolje pokazao ili da tražim neki skuplji, ali polovan telefon? Možete da mi predložite i neki telefon koji nije na mom spisku

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Re: Za koji model da se odlučiti???

Post od iLuka »

ja bih glasao ovim redom - htc sensation, ali nov ako nadjes, pa samsung S2... ako te zanimaju bas veliki telefoni pogledaj sensation xl, nov je oko 270eur... :wink:

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

S2,Sensation se nije nesto proslavio.Problemi sa restartovanjem,pregrevanje.Kamere i ekrane nema smisla uporedjivati sa S2.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Post od kvaka33 »

moj ti je savet da pogledas i LG L9
po meni izvanredan telefon ,obzirom da su ti najbitniji kamera,navigacija i velicina ekrana ,ovo je vrh za poprilicno male pare i to nov
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

I moj glas ovde ipak ide za S2,jer ga je prodaja tolika i opravdala,ubedljivo za te pare najbolje..

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Silni, za ove pare mozes uzeti nov sensation xe,a za 275e moze uzeti sony xperia s - po specifikaciji je blago bolji od s2 (rezolucija,12 mpx kamera...)....
Arc s je smesan u ovom poredjenju jer najmanje nudi za svoju cenu

ps: nije mi jasno zasto je arc s tako nabudzena cena?
D500&E71

Silni
Novajlija
Novajlija

Post od Silni »

Hvala svima na brzim odgovorima!!!

Slažem se za S2. Za nov sam kratak, a pitanje na kakav ću polovan naići.
kvaka33 napisao:moj ti je savet da pogledas i LG L9
po meni izvanredan telefon ,obzirom da su ti najbitniji kamera,navigacija i velicina ekrana ,ovo je vrh za poprilicno male pare i to nov
Deluje lepo, jedino što me muči je kamera koja je 5mpx!!! Kakve li fotke pravi??? Trenutno posedujem SE satio u1 koji ima 12mpx kameru i fotke su mu podjednako dobre u bilo koje doba dana. Kad bi bile približno dobre na LG L9...
loki13 napisao:Silni, za ove pare mozes uzeti nov sensation xe,a za 275e moze uzeti sony xperia s - po specifikaciji je blago bolji od s2 (rezolucija,12 mpx kamera...)....
Sony xperia s je extra samo sumnjam da ga mogu naći za 275e. Ne znam da li su dozvoljeni linkovi prodavaca ovde na forumu, ali ako jesu molio bih za jedan, HVALA!

kvaka33
Expert
Expert

Post od kvaka33 »

koliko sam ja video po netu slike nisu savrsene ali daleko od toga da su lose
fon sam imao u rukama ima ga jedna moj poznanik ,na zalost slike nisam mogao poneti sa sobom da ih pogledam na kompu
koliko vidim po netu kamera nije losa ,ne spada u sam vrh ali je dobra
ostalo mu je sve sjajno ,ja imam S2 ali da sada uzimam fon iskreno bih uzeo LG nevezano za podrsku i slicno, ne fali mu nista a mnogo je jeftiniji od modela koji su ta klasa,pricam o novim telefonima
e sad ako si bas zapeo za kameru moj glas takodje ide za S2

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Одг: Za koji model da se odlučiti???

Post od toda81 »

S2 bi bio odlican izbor. Kompletan telefon, sve dobijas u jednom pakovanju i lep veliki ekran, dobru kameru, full hd video, mada ja uvak snimam samo hd, igo koji radi fantasticno, mada i na drugim androidima super radi
Note IV N9100 dual

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Sve sto su momci napisali vazi takodje i za Atrix 2. Odlican je uredjaj, jer sam ga koristio oko 5 meseci. Ni jednu zamerku mu nisam nasao, osim sto je ponuda custom romova u to vreme bila minimalna. Sve ostalo je bilo na nivou, tako da evo ja preporucujem Moto...

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

Silni, idi na sajt kupujemprodajem.com i tamo u delu mobilni telefoni nacices par prodavaca iz ns koji nude nove xperia s po toj ceni..... 8)
D500&E71

Silni
Novajlija
Novajlija

Post od Silni »

loki13, xperia s imasve što je meni potrebno, extra kameru, dobar ekran, 128mm, uklapa se u moj budzet. Da li je problem ubaciti IGO u njega???

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

samo jedna sitnica - ja sam imao xperia s i kao i kod drugih ''kolega'' ovde na forumu i ja sam imao problem sa senzorima dole na dnu za back i home koji uzasno lose reaguju... ponekad cak nece i po vise puta da odrade posao :(

dule88
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 27. Sep 2011. 19:03

Post od dule88 »

Silni pa sto ne uzmes S2 nov preko operatera?Ima ga u Telenoru,ide od 18000 pa na vise,zavisi od paketa.Polovni ko zn akakvi su,to je problem.A u malim radnjama,sa 12 meseci neke tamo garancije su 330 eura,pa biraj.Kamera na S2 je potpuno ista kao na S3,pa nemoj puno da se mislis :) S2 ;)

Silni
Novajlija
Novajlija

Post od Silni »

Pazario sam HTC Sensation XL.
Ispao mi najpovoljniji od svih gore navedenih. Gledao sam polovan Sony xperia S za 240e i ipak se odlučio za HTC Sensation XL koji me potpuno nov u full pakovanju izašao 250e. Mislim da je to korektna cena!?

Sensation XL na prvi pogled je baš simpa telefon, a i dobio sam ono što sam otprilike i tražio, veliki (132mm) sa solidnom kamerom (8mpx). Nadam se da ću biti zadovoljan...???

Sad treba ubaciti IGO navigaciju, srpski jezik (nadam se da je moguće), i ostale zezancije....nema spavanja večeras :D

kvaka33
Expert
Expert

Post od kvaka33 »

nista mu ne fali odlican telefon,plus nov ,uzivaj u njemu dok mu ne ispraznis bateriju
a onda punjenje ,pa opet ispocetka :wink:

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

Silni, cestitke,jedino mi nesto ne ide srpski jezik na takvoj zverini posto prevodi nekih opcija/podesavanja umeju biti veoma zbunjujuci... 8)
D500&E71

Silni
Novajlija
Novajlija

Post od Silni »

Hvala!!!

ma ebo srpski, koji će mi ;)

Dajte neke korisne aplikacije na brzaka, slab sam sa androidima. Uz njega mi je došao i ICS 4.04

Žena će me ostaviti zbog moje nove igračke, ceo dan ga čačkam :) :D

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Cestitke Silni za xl...:-):-):-) ja sam se dosta vremena razmisljao da li da kupim taj fon pa sam odustao...napisi tamo u temi xl tvoje utiske posle par dana...bas me zanima...
Huawei

Silni
Novajlija
Novajlija

Post od Silni »

bata bogdan,
Hvala!! Još koji dan da se izigram pa ću pisati...

Odgovori