Za poklon-Samsung Galaxy Mini 2,Zte FTV,ili Nokia Asha 300?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
molder79bg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 14. Jan 2013. 00:03
:: samsung e250i
:: htc one x

Za poklon-Samsung Galaxy Mini 2,Zte FTV,ili Nokia Asha 300?

Post od molder79bg »

Uzeo bih uskoro drugarici za rodjendan neki o.k mobilni telefon,verovatno preko Yelenora,pa sam da kazem uocio 3,4 modela:ZTE FTV,ekran 3,5 inca,600 mHz procesor...Samsung Galaxy Mini 2, 3,2 inca ekran,procesor 800 gHz..Nokia Asha 300 ekran 2,4 inca,procesor 1 gHz,i Nokia Asha 302,ekran 2,4 inca,procesor takodje 1 gHz...Sta je ovde najbolje uzeti s aobzirom da su im cene u slobodnoj prodaji od 16000 do oko 19000?Da je ekran o.k,da nije bas ocajan telefon,da nije presporo kretanje kroz meni,da moze neka igra da se odigra a da ne baguje,da je kamera solidna,jednostavno da je za poklon sasvim solidan,lep i pouzdan telefon.Nekako mi se cini modni ZTE FTV kao najbolji pa onda Samsung Galaxi mini 2.Dajte predloge i misljenja i iskustva o navedenim modelima.

Zte FTV
http://www.gsmarena.com/zte_ftv_phone-4388.php

Galaxy mini 2
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_ ... 0-3883.php

Asha 302
http://www.gsmarena.com/nokia_asha_302-4546.php

Asha 300
http://www.gsmarena.com/nokia_asha_300-4279.php

artifex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
:: Poco X3 NFC

Re: Za poklon-Samsung Galaxy Mini 2,Zte FTV,ili Nokia Asha 3

Post od artifex »

Po specifikacijama ZTE FTV je tu najbolji...Ja bih licno odbacio odmah ove Ashe..Jesi li gledao mozda Alcatel OT 995 ili ZTE Grand X ? :)

molder79bg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od molder79bg »

ZTE Grand X mi je jako los telefon,jer citam da se ljudi zale samo tako na njega,da je baterija uzasna,da se puuuuno greje...a Alkatel 995 t.j Telenor Smart HD je super telefon,isprobao sma ga u Telenoru ali je skuplji od ovih mojih ponudjenih,a u oglasima je oko 200 eura.Zte FTV kako gledam po netu ima jako dobar ekran i kamera mu je o.k a i po izgledu mislim d aje najbolji za poklon drugarici.Cak mislim d aje ZTE FTV bolji od Galaxy Ace-a po svemu.

kuzobrat
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 06. Maj 2011. 19:17
:: Lumia 520

Post od kuzobrat »

ot 995 se u oglasima nalazi za ispod 150e.... licno ga imam i toplo preporucujem...

artifex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
:: Poco X3 NFC

Post od artifex »

molder79bg, Kazes da ti je ZTE Grand X jako los telefon na osnovu onoga sto citas po forumima.Ja iz licnog iskustva kazem da je telefon super...Baterija mi drzi 2 dana uz normalno koriscenje i smatram da je to za danasnje telefone extra,nema nikakvog grejanja telefona nemoj siriti netacne informacije(da ne kazem da ne lupas). Nemoj da mislis da te ja sad nesto napadam ,govorim sve u najboljoj nameri. Pozdrav 8)

molder79bg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od molder79bg »

Prenosim ono sta pojedini vlasnici Zte Grand X modela kazu,naravno ja ga nisam imao samo kazem sta neka vlasnici kazu,a meni se licno ne svidja,video sam ga,a i ne kupujem sebi,pa bi neki telefon za nezniji pol.Blade 3 je npr dosta lep telefon i dobar ali mozda nije za poklon neznijem polu zbog velikog ekrana.Razmisljao sam da uzmem Galaxy Ace koji je u rangu sa ZTE FTV,ali je malo skuplji,pa cu videti jos.Kada bih nasao jako malo koriscen Ace uzeo bih ga ali videcu,imam vremena jos.

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

molder79bg, hajde ako ti nije tesko iza znakova interpunkcije stavljaj razmak bice ti citkiji tekst.

Lose: ZTE Grand X mi je jako los telefon,jer citam da se ljudi zale samo tako na njega,da je baterija uzasna,da se puuuuno greje.

Dobro: ZTE Grand X mi je jako los telefon, jer citam da se ljudi zale samo tako na njega, da je baterija uzasna, da se puuuuno greje.

Sto se tice izbora telefona, mislim da gresis ako mislis da zenski pol obavezno ima nesto protiv velikih telefona (evo nasa moderatorka Ninolina koristi S3 sa 4,8" ekranom, a ja znam nekoliko njih sa Galaxy Note I ili II (5,3" i 5,5"). Naravno ti bolje znas osobu za koju kupujes, ali nemoj automatski odbacivati modele zato sto su veliki.

Nego da li si razmisljao o belom Alcatel OT-992D? Mislim da moze da se nadje povoljno na oglasima.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Post od cvoruga »

molder79bg, batali sve te što si naveo, pogledaj LG L7 beli, lepši 100x i bolji od svih koje si napisao, a za cenu pogledaj oglase ;)

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

molder79bg, Slažem se sa kolegom, LG L7 je vizuelno jako lep telefon, tako da obavezno uzmi i njega u razmatranje, a svakako ti preporučujem i Alcatel OT-992D bilo u beloj bilo u crnoj bolji jer je telefon zaista osličan a cena za pomeniti model je više nego OK.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

molder79bg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od molder79bg »

Koristio sma i ja S3 jedno vreme ali mi je prevelik telefon,ne znam kako moze Ninolina da ga nosi.
L7 jeste lep i dobar ali mi je preskup,iskreno.
A da li je Alkatel 992D u stvari Telenor Smart,posto znam da je Telenor Smart Hd npr Alkatel 995?Koliko vidim u rangu Alkatela 992D(ako ne i isti) ZTE Blade 3.
Najverovatnije bih telefon uzeo u Telenoru posto imam vaucer pa da ga iskoristim.

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Одг: Za poklon-Samsung Galaxy Mini 2,Zte FTV,ili Nokia Asha

Post od tomas.hokenberi »

Alcatel OT-992D i Telenor Smart su sasvim razliciti aparati. Dovoljno je da uporedis specifikacije da to vidis.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Odgovori