Uzimam sebi polovan telefon,HTC Desire ili Samsung Ace S5830
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 14. Jan 2013. 00:03
- :: samsung e250i
- :: htc one x
Uzimam sebi polovan telefon,HTC Desire ili Samsung Ace S5830
Hocu sebi da kupim polovan ali odlicno ocuvan telefon po mogucnosti sa hgarancijom,vagam se izmedju dva modela,izmedju starijeg modela Htc Desire,a Htc telefone nikada nisma imao,i novijeg modela Samsung Galaxy Ace S5830.Koji je po vama generalno bolji telefon,gledajuci sve,kvalitet prikaza sadrzaja na ekranu,brzina surfovanja,trajanje baterije,kamera,brzo i jednostavno povezivanje sa racunarom...Polovan Desire bez garancije u extra stanju je 110 eura a star par meseci Ace sa garancijom od jos oko 15 meseci kod Telenora je oko 95 eura.Dajte sugestije.Hvala.
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=3077
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=3077
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Re: Uzimam sebi polovan telefon,HTC Desire ili Samsung Ace S
molder79bg, Nijedan ni drugi, oba su porpilično zastareli, za oko 130evra možeš da nađeš polovan, a možda i skoro nov Alcatel OT-992D koji je daleko bolji i od Desire-a i od Ace-a.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
-
- Povremeni posetilac
O.k hvala,videcu jos,da su o.k za net,muziku,i d aje kamera o.k.Ovde na testu npr porede Desire sa Sonyericssonom X10!!!Sta sve o.k ima za oko 100 eura?
licno sam imao galaxy ace...prodao ga i kupio ot 995..nebo i zemlja.. bolje dodati jos 20ak eura i kupiti ot 992..ili 995..isto se mogu naci...
modeli koje si naveo su dosta stari...
modeli koje si naveo su dosta stari...
- znemanja
- Moderator
Pazi, za taj novac ne možeš da očekuješ sepktakularnu multimediju, nijedan telefon nema nešto posebnu kameru za te pare, sve su prosečne kamere čisto da su tu.Desire recimo ima poprilično lošu kameru kao i Ace koji ako se ne varam ima očajan snimak VGA rezolucije.Ako hoćeš dobru kameru onda mora više para, mada mislim da je pomenuti alcatel najbolja kupovina do 150 evra u android svetu.E sada postoji i polovna nokija N8 oko 150-160evra koja radi na symbinau koja ima kameru kojoj ne mogu ni daleko skuplji telefoni da priđu, ali ona radi na srugom OS-u tj na Symbian Belle OS-u.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
-
- Povremeni posetilac
Znam da je N8 Simbian ali uzeo bih Android.Znaci generalna preporuka je Alkatel 995 ili 992?
Znam da kamere nisu u tom rangu nesto extra,trazim da budu prosecne ali ne ocajne,da ne baguje telefon i da ne koci kada si na netu...
Znam da kamere nisu u tom rangu nesto extra,trazim da budu prosecne ali ne ocajne,da ne baguje telefon i da ne koci kada si na netu...
- znemanja
- Moderator
molder79bg, Posedujem pored N8 i Galaxy SII i Alcatel OT-992D, alcatel prosto leti, sve radi fluidno nema laga ili bilo čega sličnog, značo podjednako dobro radi kao skuplji galaxy SII, kamera nije nešto, solidna je na dnevnom svetlu ,ali ništa više od toga.
-
- Povremeni posetilac
o.K pogledacu 992.Imao sma ranije S2 i vrh je fon,od kamere,ekrana,video snimanja,ali mi je sada preskup.Treba mi za svaki dan a da nije preskup.
-
- Povremeni posetilac

mislim da ti je kolega odg.u drugoj temi....... da NIJE.... telenor smart hd je 995..a 992 nije telenor smart...
- znemanja
- Moderator
Ot-992D nije Telenor smart, tj. to su razliciti telefoni. Ako se odlucis za OT-992D trazi ga bas po toj oznaci jer se ovaj model prodavao samo kod mt:s-a.
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
molder79bg, da budemo precizni Telenor Smart je Alcatel OT-985
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB