Samsung D500 ili Motorola E1000
Samsung D500 ili Motorola E1000
Sta je bolje, Samsung ili Motorola? 

- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Razlika izmedju v635 i e1000 je u tome sto e1000 ima stereo zvucnike (tj. mnogo bolji zvuk), znatno bolju kameru, 3g.... itd,itd... uzmi e1000, necesh se prevariti
@lomnica_city: lik je iz CRO, mozda tamo ima na svakom cosku

@lomnica_city: lik je iz CRO, mozda tamo ima na svakom cosku

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- Lomnica_city
- Expert
definitivno motorola razlog je umts , 2 kamere slot za memorijske kartice , stereo zvucnici plus ima opciju da radi sa 2 programa istovremeno a jos je i jeftiniji . nisam siguran samo da li ce ti se dopasti velicina i tezina telefona ali sve ostalo je ok.
neces se pokajati ako uzmes motorolu mada ni samsung nije toliko losh
neces se pokajati ako uzmes motorolu mada ni samsung nije toliko losh

Njihov dijalekt se bjese zove hrvatski jezik?Lomnica_city napisao:Mislis na TF kartice?Mozda ih i ima!
Nisam primetio da je iz HR,ne pise ijekavski (tako se bese zove njihov dijalekt)!?
Od Motorole mislim da nemas bolji model za te pare,on bi trebalo da je njihov best buy,kao k750 kod SE naprimer i sl.
Pozdrav

Nego Dario, sto si uzeo?
- Lomnica_city
- Expert
HA HA stefank!Znam kako im se zove jezik,ali mlad si jos da razumes o cemu sam pisao!
Mi imamo maltene isti jezik,cini mi se da je u celom recniku razlicito oko 500-tinak reci ali kad se kaze da neko prica (pise) ekavski,podrazumeva se da je Srpski a ijekavica Hrvatski i tvoj,tj CrnoSrpski jezik a razlika je u onom J,kod nas Srba"belo"je kod njih i vas"bJelo"!
Nego to nije tema,ja ipak mislim da je E1000 bolje resenje ali videcemo sta ce odluciti.
Na dobro se lako naviknuti,ja dok sam imao Nokia telefone nisam voleo menije Samsung telefona... a onda sam kupio E700!
Isto se desilo i sa SE telefonima a onda su me tako odusevili da i dan danas mislim da imaju najlepse i najfunkcionalnije menije!
Sad kad sam nabacio temu radjenu za N90 i meni 6680 mi se svidja,ranije mi je bio odvratan,kao sad kad bi neko koristio Win95!
Pozdrav
Mi imamo maltene isti jezik,cini mi se da je u celom recniku razlicito oko 500-tinak reci ali kad se kaze da neko prica (pise) ekavski,podrazumeva se da je Srpski a ijekavica Hrvatski i tvoj,tj CrnoSrpski jezik a razlika je u onom J,kod nas Srba"belo"je kod njih i vas"bJelo"!
Nego to nije tema,ja ipak mislim da je E1000 bolje resenje ali videcemo sta ce odluciti.
Na dobro se lako naviknuti,ja dok sam imao Nokia telefone nisam voleo menije Samsung telefona... a onda sam kupio E700!

Sad kad sam nabacio temu radjenu za N90 i meni 6680 mi se svidja,ranije mi je bio odvratan,kao sad kad bi neko koristio Win95!
Pozdrav

- Nikola Vapa/CA
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19
- Nikola Vapa/CA
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19