Samsung D500 ili Motorola E1000

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Dario 13
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 17:50

Samsung D500 ili Motorola E1000

Post od Dario 13 »

Sta je bolje, Samsung ili Motorola? :blinky:

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ja bih rekao E1000,em je nesto jeftiniji,em ima slot za memorijske kartice,iako se jos uvek nemogu naci"na svakom cosku",zatim stereo zvucnici,a i sumnjam da neki telefon moze imati onako slabu bateriju kao D500 tako da bi i tu trebao biti bar prosecan!
Pozdrav 8)

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

I ja predlazem E1000, iz istih razloga... I potvrdjujem za slabu bateriju na D500, nazalost... :roll:

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Uglavnom su sve bitnije stavke rekli pre mene,iako imam D500,glasam sa motorolu e1000,bolji je fon ipak... :wink:

Low Rider
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 31. Okt 2005. 21:35

Post od Low Rider »

danas sam se mako igrao sa e1000 i naravno kako sam i ocekivao-extra :D
naravno i ja ti preporucujem motorolu-ekran i zvuk su super 8)

Dario 13
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Dario 13 »

A da li E1000 ima kakvih opcenitih problema (npr. slab signal,problemi sa mrezom itd.)?? :D
Pozdrav svima!!!

YetZa
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 09. Jan 2006. 16:10

Post od YetZa »

ja imam iskustva sa motorolom,i to dobrih,bar shto se tiche mreze. za ovaj e1000 ne znam,ali mislim da je bolji od d500 [ako gledash po kvalitetu]...
:)
Just YetZa

Dario 13
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Dario 13 »

Mislim vec bi si kupio Motorolu, ali mi se nekak cini velika i teska pa nisam bas siguran
Ne volim bas previse velike mobitele :dry:
MALO JE PUNO!!!

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

E pa sad, naspram D500 i jeste, al ono... :roll: Idi u neku prodavnicu pogledaj je uzivo pa se odluci... :wink:

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

mislim da je samsung bolji jer je ipak motorola poznata po svojoj sporosti i i komplikovanom meniju :ohmy: :ohmy: :ohmy: ipak bi se ja pre odlucio za samsung iako ima one njegove tripove da nesto ne moze da se uradi bez ikakvog razloga :lol: :lol: :lol:

Dario 13
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Dario 13 »

A sta mislite da li je bolje uzeti V635 ili E1000 jer mi je neki tip rekao da su iste, a da je V635 jeftiniji.
MALO JE PUNO!!!

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Razlika izmedju v635 i e1000 je u tome sto e1000 ima stereo zvucnike (tj. mnogo bolji zvuk), znatno bolju kameru, 3g.... itd,itd... uzmi e1000, necesh se prevariti :wink:

@lomnica_city: lik je iz CRO, mozda tamo ima na svakom cosku :)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Mislis na TF kartice?Mozda ih i ima!
Nisam primetio da je iz HR,ne pise ijekavski (tako se bese zove njihov dijalekt)!?
Od Motorole mislim da nemas bolji model za te pare,on bi trebalo da je njihov best buy,kao k750 kod SE naprimer i sl.
Pozdrav 8)

Bo-Yaa
Banned
Pridružio se: Sre, 04. Jan 2006. 22:26

Post od Bo-Yaa »

definitivno motorola razlog je umts , 2 kamere slot za memorijske kartice , stereo zvucnici plus ima opciju da radi sa 2 programa istovremeno a jos je i jeftiniji . nisam siguran samo da li ce ti se dopasti velicina i tezina telefona ali sve ostalo je ok.
neces se pokajati ako uzmes motorolu mada ni samsung nije toliko losh :)

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Lomnica_city napisao:Mislis na TF kartice?Mozda ih i ima!
Nisam primetio da je iz HR,ne pise ijekavski (tako se bese zove njihov dijalekt)!?
Od Motorole mislim da nemas bolji model za te pare,on bi trebalo da je njihov best buy,kao k750 kod SE naprimer i sl.
Pozdrav 8)
Njihov dijalekt se bjese zove hrvatski jezik? :D
Nego Dario, sto si uzeo?

Low Rider
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 31. Okt 2005. 21:35

Post od Low Rider »

luca motorola nema komplikovani meni. to je apsolutno stvar navike. koristio sam v600 skoro godinu dana i kada sam dohvatio nokiu 6020 pa kasnije 6680 par dana mi je trebalo da udjem u fazon.

nije do telefona nego do navike korisnika :)

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

HA HA stefank!Znam kako im se zove jezik,ali mlad si jos da razumes o cemu sam pisao!
Mi imamo maltene isti jezik,cini mi se da je u celom recniku razlicito oko 500-tinak reci ali kad se kaze da neko prica (pise) ekavski,podrazumeva se da je Srpski a ijekavica Hrvatski i tvoj,tj CrnoSrpski jezik a razlika je u onom J,kod nas Srba"belo"je kod njih i vas"bJelo"!
Nego to nije tema,ja ipak mislim da je E1000 bolje resenje ali videcemo sta ce odluciti.
Na dobro se lako naviknuti,ja dok sam imao Nokia telefone nisam voleo menije Samsung telefona... a onda sam kupio E700! :wink: Isto se desilo i sa SE telefonima a onda su me tako odusevili da i dan danas mislim da imaju najlepse i najfunkcionalnije menije!
Sad kad sam nabacio temu radjenu za N90 i meni 6680 mi se svidja,ranije mi je bio odvratan,kao sad kad bi neko koristio Win95!
Pozdrav 8)

Dario 13
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Dario 13 »

Hvala ljudi na pomoci.Odabrao sam Motorolu i mislim da sam pogodio, samo mi je malo teška jer sam dosada imao sve neke lake modele (do 110 grama). Ali nema veze, meni je mobitel za te pare odlican!!
MALO JE PUNO!!!

Nikola Vapa/CA
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19

Post od Nikola Vapa/CA »

Cestitam ti kupovinu sa zeljom da te lepo sluzi.Kakvi su ti utisci u vezi trajanja baterije jer sam cuo da im je to slabost.Inace,mislim da je bolji izbor od Samsunga.

Nikola Vapa/CA
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19

Post od Nikola Vapa/CA »

Cestitam ti kupovinu sa zeljom da te lepo sluzi.Kakvi su ti utisci u vezi trajanja baterije jer sam cuo da im je to slabost.Inace,mislim da je bolji izbor od Samsunga.

Odgovori