Ljudi... imam ogromnu dilemu... i hitno mi treba informacija...
Nokia 7710 i SE 910 imaju isti oerativni sistem, jel da? Dakle, samo sa te tacke gledista, telefoni su isti? Nemojte samo da napljujete Nokiju za neke druge stvari, pitam samo za softver... znam da ga pljuju za dimenzije, lai meni je extra, mada sam sad u dilemi malo... ali onaj divx mi deluje primamljivo...
7710 i SE910
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 12. Jan 2006. 16:55
7710 i SE910
Pravo je razum oslobodjen strasti...
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
nemam pojma za divx i ne kontam u cemu je poenta likova koji se loze na divx ili dvd ili recimo filmove na fonu????kupi player kuci pa odgledaj film u normalnoj zdravoj rezoluciji kao covek a fon koristi za aplikacije i programe koji su ti neophodni u pokretu....za uiq platformu imas programa na tone a za ovaj drugi......
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
da si samo pogledao malo nize,video bi da sam ja skoro imao tu dilemu,i svi su mi preporucili SE!I mogu da kazem da se nisam pokajao nimalo!Verujem da je i 7710 odlican,ali p910 je stvarno vrh!mislio sam da ce biti mnogo komplikovaniji i da ce mu autonomija biti mnogo losija nego sto ustvari jeste!Ono sto je bitno je da za SE postoji mnogo vise programa i igara....mada su i jedan i drugi odlicno opremljeni svim neophodnim aplikacijama vec u startnom paketu!