Telefon do 150€?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Re: Telefon do 150€?

Post od Ceftriaxone »

Продаје се роба која је тражена... Оно што се не тражи се склања. Толико о потражњи...
Теленор је, кад су схватили како се g300 продаје ко блесав, подигао цену истог...
О популарностима истих, погледај теме за ова два телефона на било ком форуму, па ћеш видети који је популарнији.
ex ivan87

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

cvoruga, LG L7 vs Ascend G300 - http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=4594
Mislim da nije vredan dodatnih para, a opet sto se tice lepote meni je LG stvarno ruzan tako da je to vec stvar ukusa.
No, vidim da G300 nisi ni imao u rukama kad mozes da kazes da je parce plastike, a LG ti je kvalitet. Drzao sam oba u rukam i LG mi je, kao i Samsung sa izradom totalno :dry:. Kada sam se downgrade-ovao sa RAZR-a, upravo je i L7 zbog velicine ekrana bio u igri, ali je veoma brzo ispao kada sam se poigrao sa G300. :D
Ali to sad stvarno nije bitno za celu ovu pricu...

cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Post od cvoruga »

G300 se pojavio godinu dana pre L7, proporcionalno tome ga i ima više, logično.
Druga i najvažnija stvar, osetno je jeftiniji (50-70e) od LG-ija, to je sve, kakva crna popularnost Kineskog proizvoda, samo je jeftin, ništa više.
Popularnost na forumima, tek ne znači ništa, big deal biti uspešan na internetu.
Sve ok, o ukusima ne treba raspravljati

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Г300 може да се нађе за 100е, за 150е може Оптимус 2х, сад наведени Алкатели ми делују много примамљивије од ова два модела али чисто да знаш. :roll:
Слобода или смрт

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Ceftriaxone »

G300 се овде појавио у мају 2012.године. Према томе по твојој тврдњи, L7 овде стиже из будућности...
Иди мало прочитај, а онда и узми у руке телефоне о којима дискутујеш.
ex ivan87

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

Ceftriaxone, ja ne znam čime si se ti lično našao prozvan kada sam napisao da je L7 lepši od G300?
Da je tvoja fabrika, pa i da te razumem da je braniš, ovako ne vidim poentu :blinky: .
Isto kao što si i ti izneo svoje mišljenje, tako sam i ja svoje, i to je sve, iskreno puca mi prsluče i za Huawei i za LG.
Samo sam dao još jedan predlog šta lik da pogleda, a pošto vidim da ti je iz nekog razloga stalo, evo rećiću
G300 je 100 puta bolji od LG L7, uživaj

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Ceftriaxone »

Нема везе са лепотом, мислим да сам то написао у свом првом или другом посту, већ са твојим незнањем и самим тим дезинформисањем других људи.
Ти си се уватио за пластику на g300 који никад ниси видео.

Једина предност коју L7 има је величина екрана. Али то је у исто време и мана (зависи од купца). Само име марке исто тако може бити и плус и минус.
Да ли се 50-70е више исплати, не зависи од мене или тебе, већ од купца.

А за ове паре се могу наћи половни desire,sgs,sgs+...
ex ivan87

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

Ceftriaxone, stvarno ne razumem čemu takav ljut ton, ne želim da se bespotrebno raspravaljam kada ti očigledno bolje znaš.
Za tvoju informaciju, pre nego sam kupio LG, gledao sam i G300, tako da u pravu si, nisam ga nikad video :wacko: .
Rekoh ti i u prethodnom postu, samo sam izneo svoje mišljenje isto kao i ti, nema potrebe za tvojim grubim rečima, pozdrav

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Ceftriaxone »

Далеко сам ја од љутитог тона :D

Ја ти се извињавам ако си се осетио увређеним, није ми то била намера.
Јбг, нама докторима је у крви да реагујемо импулсивно...(јел неко рекао миовраг) :D
ex ivan87

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

moj glas isto ide za g300. pre neki dan sam ga cackao i odusevljen sam kao prvo izradom, a onda i onim sto za te pare nudi. brz, dovoljno velik ekran, android manje vise nudi slicne stvari i za 150 i za 350e sa stanovista prosecnog korisnika, tako da je g300 best buy
::luv phonez::

ШомиК2
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 21. Jan 2013. 18:09
:: Nokia

Post od ШомиК2 »

Nisam do sada znao za oba telefona ni za G300 ni za LG L7. Svratio sam danas do VIPa da vidim LG L7 i svideo mi se kako izgleda a G300 nisam video jos uvek. Cinjenica je da je LG L7 bolji ali i 50e skuplji telefon. E sad da li je vredna razlika procenicu ovih dana. :)

Ono sto mene brine kod G300 je sto je Kinez! Iskreno, uvek cu radije radi koji dinar vise ali da znam sta sam kupio. Ne zelim da mi telefon rikne posle 6 meseci. Mali off: Pre tri, tri i po godine kupujemo ortak i ja lap top a istu sumu novca imamo. On se odluci za malo jacu masinu ali Asusovu koji je tada davao 1 godinu garancije a ja za nijansu slabiju masinu ali DELLovu sa 3 godine garancije. Racunar mu je bio, ako me secanje dobro sluzi, 3 puta u servisu a ja moj nisam nosio do sada! :)

Hvala svima na sugestijama :)

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Pa svaki je danas "kinez". Sklapaju se gde je jeftina radna snaga i to je to. Inače te predrasude bi možda bile osnovane da su u pitanju kopije telefona, Zte, Huawei i ostali su ipak ozbiljne firme.

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Ceftriaxone »

Ти купи Корејанца, кад те већ сврбе паре...
ex ivan87

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

ШомиК2, na mojoj Motoroli RAZR, koja je epic telefon, mi je pisalo "Made in China", na zeninoj Xperiji Ray pise "Made in China", na htc-ovima pise Tajvan, ali ako mi neko tu nadje razliku pretpostavljam da je imao keca ili jedva dvojku iz geografije. :D
Sve se sad pravi u Kini i cak su njihovi uredjaji sve bolji... Kina ce uskoro postati Japan 21. veka! 8)

Odgovori