Xperia Ray vs Xperia U
- Peksn89
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 14. Jan 2013. 15:31
- :: Sony Xperia U
- :: SE X10i
Xperia Ray vs Xperia U
Prijatelj ima dilemu. Xperia U ili Ray? Iako je U noviji i na papiru malo bolji, ja sam vise za Ray...bolji utisak ostavlja (ekran i konstrukcija), a cuo sam i da je baterija bolja. Cuo sam da ICS odlicno radi na oba, kakva su iskustva korisnika? (Mizerna) razlika u dijagonali je nebitna. Hoce manji android
Ili predlozite nesto bolje, u toj klasi, do 3.7 inca. Hvala.

- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Re: Xperia Ray vs Xperia U
Peksn89, ray ima manji ekran,ali i bolju kameru,memorija mu se moze prosiriti, prednost xperie u je sto ima dual core procesor i malo veci ekran, ali samo 4gb memorije je po meni premalo za neko iole normalno koriscenje
Pogledaj i samsung ace+, po meni je on jako izbalansiran uredjaj po pristupacnoj ceni....
Pogledaj i samsung ace+, po meni je on jako izbalansiran uredjaj po pristupacnoj ceni....
D500&E71
- Peksn89
- Povremeni posetilac
To za memoriju mu i ja kazem, ali po njemu to nije strasno. I plus mi se ona svetleca traka uopste ne svidja ali ajde, ukusi se razlikuju. Da napomenem jos i da nije zahtevan korisnik, malo neta, muzike, kamera...Samsung ne voli (a ni ja ga bas nesto ne mirisem).
Poslednja izmena od Peksn89 u Sre, 23. Jan 2013. 16:18, izmenjeno 1 put ukupno.
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Peksn89, nije mi jasno zasto neko ne voli samsung/sony/htc itd, kada vecina njihovih aparata dolazi sa androidom i funkcije su svim (makar sa softverske strane) maltene iste...
Samsung je kod nas najrasprostranjeniji proizvodjac sto se tice android aparata, stoga je i servisna podrska najbolja....
Sto se prijatelja tice ako mu se dopada dizajn xperie u onda neka nju kupi, ali cisto da zna to sto on zahteva od telefona ce mu omoguciti i ray ili npr htc desire c (oko 150e je nov)
Samsung je kod nas najrasprostranjeniji proizvodjac sto se tice android aparata, stoga je i servisna podrska najbolja....
Sto se prijatelja tice ako mu se dopada dizajn xperie u onda neka nju kupi, ali cisto da zna to sto on zahteva od telefona ce mu omoguciti i ray ili npr htc desire c (oko 150e je nov)
D500&E71
Desire c ima prastari procesor na 600 MHz i bolje bi bilo da ga preskoči. Ako je siguran da mu ne smeta mala memorija na xperia u onda bolje od toga za te novce ne može. Tu je negde i xperia sola, ona ima čini mi se 3.7" ekran i mislim da bi bila pravi pogodak.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Xperia Neo (Neo V) bi bio moj predlog. 

-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Nije zato sto ga ja imm,ali zasto ne pogleda xperia neo ili neo v?On ima 3,7 inca,ja ga imam,konkretno xperia Neo i telefon je odlican...ima odlicnu.kameru,ekran,zvuk.. jedina mana mu je mala interna memorija. 

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- Peksn89
- Povremeni posetilac
Hvala na savetima, znam da je Neo odlican, jedan ortak ima Neo V, evo godinu dana nije stucnuo...zvanicni ICS, radi ko zmaj...ali ovaj nece Nea, ne svidja mu se...
- Peksn89
- Povremeni posetilac
Kupio je U. Prezadovoljan je. Kad je prodavac stavio Ray, Neo i U, bilo mu je jasno ko dan
Mozda bi mogla da se zatvori tema.