Android nov do 200evra
Re: Android nov do 200evra
oke oke,gledam na netu fin telefon,i citam ovde komentare kazu da je bolji alcatel one touch 995??jer kamera od 5mpx koja ima na 995 je bolja od ove od 8mpx 

gledao sam uzivo telefon i prelep je ali...:procitao sam komentare o alkatelu da se sagovornik ne cuje dobro,jel to istina?
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Jok... meni je super zvuk i preko kartice br.1 (3G - Vip) i preko kartice br.2 (2G - Telenor). 

- Peksn89
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 14. Jan 2013. 15:31
- :: Sony Xperia U
- :: SE X10i
Da ne otvaram novu temu...kolega bi kupio nov android do 180 evra, to je maksimum. Nije zahtevan korisnik, koristio bi malo net, Whatsapp, pozive, poruke...bitniji mu je kvalitet, izrada, baterija...sta preporucujete? On je merkao LG L7, Xperiu U, Miro, Motorolu Defy+...
za te pare xperia sola... ima tih LG modela ali meni su oni nesto

Ma alcatel ot997d kao kuca. Giga rama jede malu decu. Mislim da je dovoljno utegnut.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
I još jednom, Alcatel Ot-997, pa i 992D za nešto manje para, su odlični modeli i najbolja kupovina novih uređaja do 200evra.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
ja bi pre L7 ili L9 uz malo vise para ,ali kao je budzet bas ogranicen onda bi pre L7
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
-
- Sertifikovani Trol
Hajde objasni mi kako uopste L7 moze da se poredi sa OT 997? Ili jos da bude bolji izbor od 997?kvaka33 napisao:… onda bi pre L7
- kvaka33
- Expert
Ja Alcatel u zivotu ne bi uzeo,jeste jaci hardverski od L7,ali se meni ne svidja i ja bih pre uzeo L7,sta je tu tako cudno
zar moras uvek da uzmes jacu masinu cak i ako ti se ne svidja,sta to L7 ne moze sto Alcatel moze
Jednostavno jeste jaci ali ga ja ne bi uzeo
To ti je ista ona prica sa LG4XHD pola ljudi bi uzelo S2 ili neki slabiji model iako je ovaj duplo jaci i ima odlicnu cenu plus dobice JB
zar moras uvek da uzmes jacu masinu cak i ako ti se ne svidja,sta to L7 ne moze sto Alcatel moze
Jednostavno jeste jaci ali ga ja ne bi uzeo
To ti je ista ona prica sa LG4XHD pola ljudi bi uzelo S2 ili neki slabiji model iako je ovaj duplo jaci i ima odlicnu cenu plus dobice JB
-
- Sertifikovani Trol
Da, da... vecina voli da placa ime. A to sto je hardver u L7 sad vec uzasno zastereo nema veze poste je LG! ...zasto onda lepo svi koji tako razmisljate ne iskesirate za iPhone i nema veze sto je losiji od dosta android telefona jer ipak je to Apple! 
No, ovo sad ni nema veze sa ovom temom. Covek ce vec videti sam sta mu je bitnije, ime ili bolji telefon.

No, ovo sad ni nema veze sa ovom temom. Covek ce vec videti sam sta mu je bitnije, ime ili bolji telefon.
- kvaka33
- Expert
psyhound, ode ti sad u totalnu krajnost
to je stvar izbora,ne samo pomodarstva,naravno da verujem da LG nudi bolji kvalitet od Alcatel-a,Huaweia,Zte-a i slicnih firmi
zasto je to toliko nelogicno i zasto to mora odmah da bude kupovina poznatog brenda naspram nekoga tamo koji nudi neko ludilo od hardvera
Imas temu gde sam ja hteo da menjam Galaxy S za LG2xptimus ,pa mi ikrsla neka varijanta za male pare da uzmem S2 T989 i naravno da sam ga uzeo
Sve je ovo stvar zelja,mogucnosti pa i amfiniteta prema nekim odredjenim brendovima,ne mora biti samo pomodarstvo
Ali gledajuci LG sledeci moj fon bice njihov,dobra cena ,dobra izrada jeftiniji od konkurencije ,sta vise pozeleti
to je stvar izbora,ne samo pomodarstva,naravno da verujem da LG nudi bolji kvalitet od Alcatel-a,Huaweia,Zte-a i slicnih firmi
zasto je to toliko nelogicno i zasto to mora odmah da bude kupovina poznatog brenda naspram nekoga tamo koji nudi neko ludilo od hardvera
Imas temu gde sam ja hteo da menjam Galaxy S za LG2xptimus ,pa mi ikrsla neka varijanta za male pare da uzmem S2 T989 i naravno da sam ga uzeo
Sve je ovo stvar zelja,mogucnosti pa i amfiniteta prema nekim odredjenim brendovima,ne mora biti samo pomodarstvo
Ali gledajuci LG sledeci moj fon bice njihov,dobra cena ,dobra izrada jeftiniji od konkurencije ,sta vise pozeleti

Dodji onda u Nis, novi telefoni su bar za 10-20e jeftiniji nego kod vas, ako ne i vise, ili ako znas nekoga neka ti posalje odavdestefi90 napisao:kvaka33-sve zavisi koja:)znam jednu na nbgdu(da ne reklamiram koju)prodaje xperia j za 185e i jos neke modele po dosta jeftinijoj ceni,nema lazi nema prevare,ranije sam kupovao kod njih i sve je oke bilo:)

- znemanja
- Moderator
Ukusi se razlikuju, ali predložiti sada prastari L7 naspram OT-997 je ludost, telefon je bar 3 puta bolji od LG.Imam paralelno i SII i OT-992D i nema nikave ralike u fluidnosti rada, sve radi podjednako brzo, fluidno i bez laga.Sada je Alcatel porilično zategnut, nasuprot tome, LG L9 me je totalno razočarao, osim dijagonale ekrana sve je na njemu radilo lošije od OT-992D, a da ne pominjem SII.
Ispod haube Alcatel je dosta jači i bolji od LG-a, što se vizulenog doživljaja tiče, to je subjektivno i svako neka bira prema svojim preferencijama.
Ispod haube Alcatel je dosta jači i bolji od LG-a, što se vizulenog doživljaja tiče, to je subjektivno i svako neka bira prema svojim preferencijama.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Ja preporucujem L9 i Ot 997...Oba telefona su dobra,jaka sad sam da vidis koji bi ti vise lezao.Koji ti je lepsi spolja i koji ti ima lepsi UI... L7 ne preporucujem zato sto u odnosu na ova dva nema sta da ponudi... 

- mironiko
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 06. Jun 2011. 12:21
- :: ASUS ZenFone 2 Laser
Uzeo sam devojci Samsung Galaxy S Advance neki dan - super tel. 4" ekran, kao kod GS, kao i kamera, samo sto jos ima i blic, ali na sve to dual core, 768MB RAM-a i lepse kuciste. Pritom, Jelly Bean update je poceo da se seed-uje.
ASUS ZenFone 2 Laser
Kupio sam optimus lg l7 na kraju
,170e,2gd.garancije,hvala svima na pomoci:)

- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Da si dodao 30-40 evra mogao si da kupis L9 u extra stanju al nema veze... Neka te fino sluzi,najvaznije je da si ti zadovoljan kupovinom 

-
- Sertifikovani Trol
Whyyyy?! WHYYYYY?!?! Telefon istog hardver-a kao Ascend G300, placen 50e vise.
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=4594
Whatever... tvoje pare i bacas ih na sta hoces.

Whatever... tvoje pare i bacas ih na sta hoces.

Poslednja izmena od sugarcoated_ass u Pet, 15. Feb 2013. 16:30, izmenjeno 1 put ukupno.
- znemanja
- Moderator
Ako si ti zadovojan kupovinom onda Ok, u sutrotnom LG L7 ima poprilično zastareo hardver, a cena ja više nego velika, realna bi bila 110-120 evra.