prestigio telefoni
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2013. 17:22
- :: nokia 5800 express m
prestigio telefoni
u handy-iju mi nudili ove mobilne koji po njima su slicnog kvaliteta kao recimo samsung galaxy ace2 ali jeftiniji jer nisu ,,ime'' ko samsung i dr. navodno da su dosta tih modela prodali. kakva su vasa misljenja i iskustva sa tim telefonima?
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Re: prestigio telefoni
Odgovoriće i drugi, ali moje mišljenje je sledeće:
Prestigio je Kinez.
Kao i ZTE.
Kao i Huawei.
Kao i Meizu.
Kao i mnogi drugi brendovi.
Mi smo generalno nepoverljivi prema Kinezima, ali su nam mnogo puta dokazali da su u stanju da naprave odlične telefone, koji se bez problema nose sa "gigantima", odnosno napucanim brendovima, poput Samsunga.
Mnogo bitnije pitanje je njihova cena koja je nastala po principu - niko nije čuo za njih, možemo zaraditi mnogo.
To boli. Bar mene.
Prestigio je Kinez.
Kao i ZTE.
Kao i Huawei.
Kao i Meizu.
Kao i mnogi drugi brendovi.
Mi smo generalno nepoverljivi prema Kinezima, ali su nam mnogo puta dokazali da su u stanju da naprave odlične telefone, koji se bez problema nose sa "gigantima", odnosno napucanim brendovima, poput Samsunga.
Mnogo bitnije pitanje je njihova cena koja je nastala po principu - niko nije čuo za njih, možemo zaraditi mnogo.
To boli. Bar mene.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 29. Maj 2012. 21:34
- :: S3 Neo duos
Престиђио су Кипрани колико ја знам.
Али да, састављају се у Кини, као и остале марке (то је најнормалнија ствар).
Нису лоши телефони, али ја бих издвојио 4500 који је феноменалан! Чиста десетка, телефон нема ниједну ману, ниједан проблем, ништа не могу рећи да га покудим.
Сем да можда камера од 8 мегапиксела није баш најсјајнија, већ је просјечна.
Причам ово из прве руке, имам 4500.
Али да, састављају се у Кини, као и остале марке (то је најнормалнија ствар).
Нису лоши телефони, али ја бих издвојио 4500 који је феноменалан! Чиста десетка, телефон нема ниједну ману, ниједан проблем, ништа не могу рећи да га покудим.
Сем да можда камера од 8 мегапиксела није баш најсјајнија, већ је просјечна.
Причам ово из прве руке, имам 4500.
taj prestigio ima model za 200eur od 5 inca ekran i baterijom od 2200! ja bih se razmislio... inace, video sam ih u handy-ju u jednom trznom centru i nisu uopste lose izrade...
moj favorit od tih manje poznatih modela je Alcatel, to je moj prvi aparat koji sam imao 99godine - one touch easy, vadila mu se antenica
moj favorit od tih manje poznatih modela je Alcatel, to je moj prvi aparat koji sam imao 99godine - one touch easy, vadila mu se antenica

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Одг: prestigio telefoni
Alcatel je sve samo ne manje poznat, pa rade delove za rakete ili neke uber zeznute letilice. E sto kad nas nije zastupljen je druga prica. Imaju kvalitetne mob. A prestigio 4500 model koji pominjete ima bogato pakovanje, futrola uz fon ide itd.
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Ja sam pricao sa drugarom koji je manager u handy-u bas oko tih prestigio telefona i pitao sam ga kakva je situacija sa servisiranjem tih telefona, njegov odgovor je bio otprilike da je svega par reklamacija bilo na njih i sve su uspesno resili...
To doduse ne govori o kvalitetu samog uredjaja, ali dobra servisna podrska cini (barem po meni) pola kvaliteta i imena nekog brenda.
To doduse ne govori o kvalitetu samog uredjaja, ali dobra servisna podrska cini (barem po meni) pola kvaliteta i imena nekog brenda.
D500&E71
- bachika
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
- :: Iphone 7
- :: Lenovo P780
OdličanJeMemo, jedini nedostatak tog modela je nedostatak prednje kamere. Gledao sam zbog drugara koji hoće da kupi, ali on poprilično putuje i koristi skype, tako da je počeo da gleda model 4300.
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
-
- Redovni učesnik
4500 ima prednju kameru, ne znam o čemu pričaš. A za 4300 nisam siguran.
- bachika
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
- :: Iphone 7
- :: Lenovo P780
OdličanJeMemo, stvarno???
ja pronašao čitam i ne piše da ima....
Za 4300 piše da ima 0,3 gigamegasega drajv pixela
edit: jel radi za skajp?

Za 4300 piše da ima 0,3 gigamegasega drajv pixela

edit: jel radi za skajp?
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
-
- Redovni učesnik
Или само мој 4500 има предњу камеру, или сви имају.
Немам појма, не користим скајп на телефону, погледаћу, али не знам зашто не би радила.

Немам појма, не користим скајп на телефону, погледаћу, али не знам зашто не би радила.
Prestigio je samo brend ili ROBNA MARKA, oni sam proizvodnjom nemaju nikakve veze! To funkcionise ovako - fini ljudi sa kravatam odu u neku xy kinesku fabriku telefona i kazu nama treba ovakav model, pa ovakav model, takvai takva specifikacija...kinezi im kazu moze, ovaj model kosta toliko, ovaj onoliko, dogovore boje, pakovanje itd i zalepe brend (u ovom slucaju Prestigio) i vi to kupite i nemate naravno pojma ko ih je proizveo. Najverovatnije neka no name fabrika u Kini, ali mzoe biti i recimo da ih pravi TCL, ZTE...pitanje je sam koliko kvaliteta hoce da plate u fabrici gde ih stancaju jer vi tamo mozete sklopiti sta god hocete (procesor, ram, rom, ekran, baterija - sve iam svoju cenu, sta odaberete to vam sracunaju i toliko kosta aparat, na to dodate zaradu i toliko kosta u radnji na kraju)! Ako imate dovoljno para i prodajnu mrezu i sami mozete sve to uraditi...
Prestigio ne mozete porediti sa Xiaomi, Huawei, Zte jer su to fabrike koja imaju svoj brend! Oni takodje proizvode i za druge, ali imaju i svoje brendove. Kao recimo sto LG ima svoje telefone, ali isto tako pravi i Nexus za Google...ili TCL pravi neke modele za Alcatel itd
Prestigio ne mozete porediti sa Xiaomi, Huawei, Zte jer su to fabrike koja imaju svoj brend! Oni takodje proizvode i za druge, ali imaju i svoje brendove. Kao recimo sto LG ima svoje telefone, ali isto tako pravi i Nexus za Google...ili TCL pravi neke modele za Alcatel itd
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Tako je Wolf79.Tako se radi odavno.Poznato je jos iz vremena videorekordera,starih televizora da je svako ko je imao dovoljno novca mogao u Kini da naruci uredjaj sa imenom koji zeli(mislim da je Karic kupovao televizore sa imenom svoje firme).Ja sam 1995-e kupio videorekoder Blaumpunkt rtv 322 koji je u stvari bio Panasonik 777.Potpuno isti,samo se razlikuje u nazivu firme.Tako su mnogi radili.
LG G2 Black,16GB
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
To je poznata stvar koja se radila i pre 30 godina, naravno ne u ovolikoj meri.
Posto je tema Prestigio, u Aziji, najvise Japanu, ti telefoni se prodaju pod Pioneer-ovim imenom.
A bas gledam skoro treba Panasonic da izbaci uskoro novi Android tel. pod nazivom P51... pitam se ko im ga pravi.
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=5218
Posto je tema Prestigio, u Aziji, najvise Japanu, ti telefoni se prodaju pod Pioneer-ovim imenom.
A bas gledam skoro treba Panasonic da izbaci uskoro novi Android tel. pod nazivom P51... pitam se ko im ga pravi.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=5218
- DukeofSerbia
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 15. Okt 2007. 19:32
- :: ZTE V987
Najveći OEM mobilnih telefona je Hon Hai Precision Industry, poznatiji pod trejderskim imenom kao Foxconn
.
Prestigio telefoni su sasvim ok.
@Wolf79
TCL ne pravi za Alcatel, to je njihov brend u Evropi.

Prestigio telefoni su sasvim ok.
@Wolf79
TCL ne pravi za Alcatel, to je njihov brend u Evropi.
ZTE V987 Grand X Quad + SanDisk Ultra microSD 8 GB
Foxconn pravi telefone za mnoge najpoznatije brendove, tipa IPhone, Kindle (Amazon), PlayStation (Sony). Meizu, Xiaomei...najveci je ugovorni proizvodjac elektronike u svetu (preko 40%), ima fabrike po celom svetu ukljucujuci i Madjarsku, Slovecku i Cesku! Pravi gigant...