Xperia P ili Galaxy s3 mini
- Bandicoot
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
- :: S6 edge plus
- :: S9 plus
Xperia P ili Galaxy s3 mini
Koji od ova dva uzeti, bitno mi je koji ima bolji displej i koji je brzi?
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Re: Xperia P ili Galaxy s3 mini
Hm, Xperia P je kvalitetnije izrade, deluje ozbiljnije i koliko sam primetio, za kratko vreme čačkanja, radi jako dobro i brzo. S3 mini mi izgleda suviše plastično, ne deluje ozbiljno pored Xperie, tako da bih ja svoj glas dao Sony-ju.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Peksn89
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 14. Jan 2013. 15:31
- :: Sony Xperia U
- :: SE X10i
Mislim da je P kvalitetniji. Pri tom, PenTile matrica na S3 mini
Slova su pikselizovana bas...

- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
glas za P.imam dati model senzori super rade ekran veoma lep izrada ubija
mana...za sada nema...e ima...total call time u skrivenommeniju je oko 171111h a pri tome mob je nov.nešto se sw zbunio.
mana...za sada nema...e ima...total call time u skrivenommeniju je oko 171111h a pri tome mob je nov.nešto se sw zbunio.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Prednost S3 mini u odnosu na to je sto ima micro sd slot,dok je xperia p ogranicena na 13gb, sto svakako nije malo za prosecnog korisnika, ali nekome moze da zasmeta.
Sve u svemu moj glas ide za xperiu p
Sve u svemu moj glas ide za xperiu p

D500&E71
I ja cu se prikljuciti za model "P".Ja mislim da je mnogo bolji od mini-a,po izradi i po svemu ostalom,jedino sto rece kolega loki13 mana mu je ta sto nema mogucnost prosirenja memorije sa sd karticom..Ali 13gb je sasvim dovoljno..
Još jedan glas za XP
, i ja sam ga gledao kao moj sledeći telefon.
Mane su mu nedostatak slota za memorijsku i slaba baterija

Mane su mu nedostatak slota za memorijsku i slaba baterija
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Xperia p, mozda mana po meni nemogucnost promene baterije jer je kuciste jednodelno ali zato savrseno.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Одг: Xperia P ili Galaxy s3 mini
Sto bi bilo mana? I na izmenjivim modelima ne vadis bateriju.
- Bandicoot
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
- :: S6 edge plus
- :: S9 plus
I ja sam mislio na xperiu P, ali kada sam juce cackao xperiu u vipu telefon je kocio, i kad sam stavio live walpaper onaj dim sto se pomera, telefon je tad uzasno poceo da koci... Dok je s3 mini veoma dobro radio.
- Peksn89
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 14. Jan 2013. 15:31
- :: Sony Xperia U
- :: SE X10i
Ja sam se igrao jednim primerkom Xperije koji je radio odlicno, pogledaj iskustva na netu, neki video na kom se vidi kako radi...jer stvarno mislim da je Xperia P bolji telefon, nemoj da se zaletis i da ti merodavno bude kako radi live wallpaper na telefonu u vipu, mozda je do primerka...ja sam bas u Knezu cackao i super je radio, a na forumu o Xperiji U kukaju kako dobro radi Xperia P u odnosu na U (sa istim softverom)...
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Baraba, mana je za mene jer ja telefon koristim oko 2 god. i sta umre baterija. Ipak je to malo duzi vremenski period.
Ako covek menja ih cesto ki ti
onda na to moze i da zaboravi.
Ako covek menja ih cesto ki ti

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Одг: Xperia P ili Galaxy s3 mini
Drzace baterija 2god sigurno.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Ma baterija će sigurno držati dve godine, inače ne vidim kao manu to što je telefon iz jednog dela, naprotiv to mi je prednost jer nema krckanja, telefon deluje čvršće u ruci.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
baterija nije problem da se promeni,verujem da neki ljudi odavde znaju to da urade .
VeNoM, daj neki opis XP-a
.
Sorry za off

Sorry za off

- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
cvoruga pisao sam to i video sada ovo pa evo i ovde.
dakle da počenemo od početka...mob je uzet od lika koji je uzeo preko mtsa....isto kao i T model.dakle mob je neotpakovan.prva stvar koju sam primetio jeste da je pakovanje bilo sa hdmi kablom koji nikada na odmet nije.nfc ukrase nisam dobio i nisam dobio zaštitnu foliju koju sam video na unboxing klipovima.drugi P koji sam nabavio za komšiju nije bio iz mtsa nije imao hdmi i nije imao futrolu koju sam ja dobio i istu tu poklonio njemu jer mi se apsolutno ne svidja...gurneš jednom mob posle rodiš mečku da ga izvadiš...mislim na mob, ali je imao one nfc ukrase ili bedževe ili već šta.
dalje palim mob lep aslika lep ekran sve poznato i veliko iznenadjenje...senzori rade kako treba.lepo svetlo kod onog providnog dela lep zvuk u slušalici lepo zvoni sve ok zamerke nema.baterija ok traje otvori za punjenje bez neke plastike što je opet veliki plus.
realno mob nema zamerki.jedino nekom če smetati što nema slot za mem karticu ali pored interne mem ovo možda i ne treba.kvalitet izrade je na veoma visokom nivou.
baterija kraće traje od modela T ali on je stvaro što se optimizacije tiče car.
dakle ukratko mob za svaku preporuku i veoma bolji nego što je model S.
dakle da počenemo od početka...mob je uzet od lika koji je uzeo preko mtsa....isto kao i T model.dakle mob je neotpakovan.prva stvar koju sam primetio jeste da je pakovanje bilo sa hdmi kablom koji nikada na odmet nije.nfc ukrase nisam dobio i nisam dobio zaštitnu foliju koju sam video na unboxing klipovima.drugi P koji sam nabavio za komšiju nije bio iz mtsa nije imao hdmi i nije imao futrolu koju sam ja dobio i istu tu poklonio njemu jer mi se apsolutno ne svidja...gurneš jednom mob posle rodiš mečku da ga izvadiš...mislim na mob, ali je imao one nfc ukrase ili bedževe ili već šta.
dalje palim mob lep aslika lep ekran sve poznato i veliko iznenadjenje...senzori rade kako treba.lepo svetlo kod onog providnog dela lep zvuk u slušalici lepo zvoni sve ok zamerke nema.baterija ok traje otvori za punjenje bez neke plastike što je opet veliki plus.
realno mob nema zamerki.jedino nekom če smetati što nema slot za mem karticu ali pored interne mem ovo možda i ne treba.kvalitet izrade je na veoma visokom nivou.
baterija kraće traje od modela T ali on je stvaro što se optimizacije tiče car.
dakle ukratko mob za svaku preporuku i veoma bolji nego što je model S.
VeNoM, baš sam listao temu o XP-u i nism video opis, izvini ako sam te iscimao 

- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
Nikakav problem. Meni je samo drago kada vidim da ljude interesuju modeli koji nisu popularni.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
VeNoM, pa napisao si ali tek juce a obecao si jos: Uto 29 01, 2013 10:26
Pa nekasnis mlogo samo oko 1641600 sek.
Jos da te pitam venom a zasto mislis da xperia p nije popularan. To je odlican telefon i ili njega ili nesto slicno bih i ja kupio kao naredni telefon.
VeNoM napisao:i u flotu je došao xperia P.lepo telefonče, dosta glasno, kvalitetno odradjeno...utisci za jedno nedelju dana dok sve testiram...

Pa nekasnis mlogo samo oko 1641600 sek.

Jos da te pitam venom a zasto mislis da xperia p nije popularan. To je odlican telefon i ili njega ili nesto slicno bih i ja kupio kao naredni telefon.