Preporuka za model do 100 jura (nov-polovan), pored razgovora i poruka najvaznija opcija bi trebala da bude GPS zbog koriscenja Strava aplikacije.
Koji model preporucujete za navedenu sumu sa sto boljom baterijom i podrskom za Strava-u(znam da Android i Ios poseduju aplikaciju)?
1-Cena
2-GPS, iskljucivo za Strava-u a ne za navigaciju.
3-Sto bolja baterija
Ostalo: Podrazumeva se da je zvuk u slusalici ok za razgovor, i da "blago" koriscenje neta(fejs i oglasi) ne predstavlja problem.
Hvala
Do 100 GPS i baterija najbitniji
Re: Do 100 GPS i baterija najbitniji
Trebao sam metiti naslov "Android VS Iphone" 

- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Mozda Huawei g300 ? Ima bateriju koja dugo traje ali za GPS ce morati psyhound da se javi posto je posedovao telefon.. 

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Одг: Do 100 GPS i baterija najbitniji
On nije ni u jednom telefonu namestio gps, ne zanima ga. Havajac G300.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Android vs iPhone? Pa neces tek tako naci iPhone za 100€, mozda neki 3g, i to je to, a ne znam ni za tu Strava aplikaciju kao ni da li se moze instalirati na 3g. Znaci neki jeftini android je jedini izbor
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
G300 je i meni najkompletniji za te novce, video sam da dosta Samsung modela, Prestigio i Alcatel...
Za sada G300 vodi u izboru(ne znam kakva je baterija), videcu kakva je baterija kod Alcatel modela.
Za sada G300 vodi u izboru(ne znam kakva je baterija), videcu kakva je baterija kod Alcatel modela.