Da se javim da nisam ja, ako si Miodrage na mene sumLJao Resio sam da sacekam jeftinije modele (Huawei W1, Lumia 520, neki LG), da se i sistem popularizuje...uzeo Xperiu U kao privremeno resenje....
xaxaxaxa ja sam bio u guzvi i totalno sam zaboravio na ovu temu...evo ja se izvinjavam sto se nisam javljao jesam totalno zaboravio ...
da vas obavestim uzeo sam htc 8s ...nije lose zanimljiv je..preporucujem da probate wp8....cisto za promenu dopasce vam se...nema aplikacija kao sto ima android ali ok bice ..meni odgovara jer meni mobilni trenutno najvise koristi za internet...to je to..malo je komplikovan za koriscenje to dok se ne priviknem....ja sam zadovoljan mogu slobodno reci ..pozz
p.s. nisam se nadao ovolikom odzivu..hvala ima raznih komentara..inace ja sam nov clan nisam troll
Neka te dugo i odlicno sluzi,mi pomislili da te vise necemo videti.Mogao bi za par nedelja da odradis neki review,ono tvoje misljenje o telefonu,naravno u temi vezanoj za tvoj telefon..
neba016, nije los uredjaj, osim po jednoj stvari - 4 GB memorije, koja se nakon sto se instalira OS na nju, smanji na oko 1.7 GB. Jeste, imas SD karticu, ali zahvaljujuci nakaradnom menadzmentu "spoljne memorije" uredjaja, na tu karticu mozes da smestas samo slike i video iz kamere. Aplikacije moraju na telefon, muzika mora na telefon!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.