Pomoc oko kupovine Windows Phone telefona

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Re: pomoc kupovina telefona

Post od Ensiferum »

Vidi stvarno, čovek napisao broj telefona! :lol: :lol: :lol: Boga pitaj čiji je to broj (možda njegove bivše)!!! :P :P :P
Ja bih sačekao Lumiu 720, po meni sjajan telefon!
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

Peksn89
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 14. Jan 2013. 15:31
:: Sony Xperia U
:: SE X10i

Post od Peksn89 »

Da se javim da nisam ja, ako si Miodrage na mene sumLJao :lol: Resio sam da sacekam jeftinije modele (Huawei W1, Lumia 520, neki LG), da se i sistem popularizuje...uzeo Xperiu U kao privremeno resenje....

neba016
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 03. Mar 2013. 13:07
:: --

Post od neba016 »

xaxaxaxa ja sam bio u guzvi i totalno sam zaboravio na ovu temu...evo ja se izvinjavam sto se nisam javljao jesam totalno zaboravio ...

da vas obavestim uzeo sam htc 8s ...nije lose zanimljiv je..preporucujem da probate wp8....cisto za promenu dopasce vam se...nema aplikacija kao sto ima android ali ok bice ..meni odgovara jer meni mobilni trenutno najvise koristi za internet...to je to..malo je komplikovan za koriscenje to dok se ne priviknem....ja sam zadovoljan mogu slobodno reci :) ..pozz

p.s. nisam se nadao ovolikom odzivu..hvala ima raznih komentara..inace ja sam nov clan nisam troll :)

~Arkan~
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
:: Xiaomi Mi A1
:: Gsmart Aku A1
Kontakt:

Одг: pomoc kupovina telefona

Post od ~Arkan~ »

Nek te dugo sluzi!
Koliko si ga platio,ako nije tajna? :)

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Neka te dugo i odlicno sluzi,mi pomislili da te vise necemo videti.Mogao bi za par nedelja da odradis neki review,ono tvoje misljenje o telefonu,naravno u temi vezanoj za tvoj telefon.. :wink:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

neba016, nije los uredjaj, osim po jednoj stvari - 4 GB memorije, koja se nakon sto se instalira OS na nju, smanji na oko 1.7 GB. Jeste, imas SD karticu, ali zahvaljujuci nakaradnom menadzmentu "spoljne memorije" uredjaja, na tu karticu mozes da smestas samo slike i video iz kamere. Aplikacije moraju na telefon, muzika mora na telefon!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Odgovori