siemens sx1 meklaren mercedes verzija
- Krile007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
- :: Apple iPhone X
- :: Samsung Galaxy Alpha
siemens sx1 meklaren mercedes verzija
ljudi imam ponudu za siemens sx1 crni znaci mercedes meklaren verzija za 200 kao nov sa karticom od 512 za 250 da li vredi para bitno mi je taj telefon da me sluzi za pricu spoljasnjost se dosta dobra i treba mi da mogu na internet da idem jer imam samsunga e730 koji ima problem sa internetom naravno necu prodati e730 vec cu samo kupiti jos sx1 jer mi treba dva telefona sta vi kazete
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Isto tako otidji na podforum Nokia i vidi koliko se ljudi zali na "savrsene" Nokie. Ne mogu da shvatim da ljudi mogu da budu toliko ograniceni na jednu marku i da je toliko hvale a da nisu ni probali telefone neke druge marke
Vecina koji daju savete su promenili dve-tri Nokie i znaju da je Nokia zakon i da su svi ostali krs

Vecina koji daju savete su promenili dve-tri Nokie i znaju da je Nokia zakon i da su svi ostali krs

- Krile007
- Mobil fan
znam ja licno uopste nisam ljubitelj nokie nemam neku zamerku ali ih jednostavno ne volim najbolja marka mi je samsung ovaj siemes sx1 meclaren mi se svideo jer ga nema puno ljudi jer je crn pa mi se slaze uz samsung e730 inace jos nikada nisam imao symbian tako da me jos i to zanima da probam jer su mi svi mobilni vec nekako isto promenio sam ih za 7 godina otprilike 70 modela i samsung mi je najstabilniji
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■
- Lomnica_city
- Expert
A sta reci za ovakve komentare"slaze mi se boja sa E730 pa bih zato uzeo"?Jel ti hoces funkcije ili fancy telefon bez ozira sta nudi?
2dugi:Pogledaj malo te teme i videces da ima dosta ljudi koji su imali SX1 ili bar imali prilike da uporede sa bratom,drugom... i ni oni ga ne hvale tako da mislim da ako nesto ne valja promenom maske nece postati bolji!
Ako ti se svidja maska onda baci 200 evra kad vec imas,dosta si rekao da se vise ne mesam u odlucivanje!
Pozdrav
2dugi:Pogledaj malo te teme i videces da ima dosta ljudi koji su imali SX1 ili bar imali prilike da uporede sa bratom,drugom... i ni oni ga ne hvale tako da mislim da ako nesto ne valja promenom maske nece postati bolji!
Ako ti se svidja maska onda baci 200 evra kad vec imas,dosta si rekao da se vise ne mesam u odlucivanje!
Pozdrav

- Krile007
- Mobil fan
zasto se ti ljutis sada naravno da necu kupiti telefon samo sto je crn to je tako ispalo da sam rekao ja vec imam samsung e730 koji je jako pun funkcija ali mi treba jos jedan telefon najvise za pricu plus internet na mobilnom naravno ne skodi to sto je limitirana verzija ali van toga procitao sam test nije da ga bas pjuju jedino kao zakucava se ali ja uzimam taj telefon sa 7 1 softverom koji ne brljavi tako cackao sam telefon par minuta ne cini se da ne valja
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■
- Lomnica_city
- Expert