pomoć oko kupovine, Samsung Note ili?
pomoć oko kupovine, Samsung Note ili?
Da li je sada dobro da se kupuje samsung note i da li može da se nađe neki dobro očuvan do 260 e?
Sviđa mi se veličina ekrana kod samsunga ali ako je to loš izbor(ako je sada već mnogo star model i ne vredi ga sada uzimati) možda uzmem lg 4x ili lg nexus?
Sviđa mi se veličina ekrana kod samsunga ali ako je to loš izbor(ako je sada već mnogo star model i ne vredi ga sada uzimati) možda uzmem lg 4x ili lg nexus?
Re: pomoć oko kupovine, Samsung Note ili?
Može neki odgovor? Uzeo bi neki telefon u roku od nedelju dana a stvarno sam u dilemi da li uzeti Note ili ne?
do 260eur mozda nexus i9250, ne znam da li ima za te pare Note da se nadje, jedino ako imas vec u ponudi pa se dvoumis...
ja nisam imao nikad Note 1 pa bi bilo bolje da se jave neki vlasnici ili da odes na temu bas o Note 1i vidis da li ti odgovaraju komentari o tom modelu -
http://mobilnisvet.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=23815
ja nisam imao nikad Note 1 pa bi bilo bolje da se jave neki vlasnici ili da odes na temu bas o Note 1i vidis da li ti odgovaraju komentari o tom modelu -
http://mobilnisvet.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=23815
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
kunkka, nisam ga nia ja nikada imao ali recimo da je to ipak zastareo model ,odlican je naravno ali zastareo,imace dugo jos odlicnu zajednicu kao i svi samsung telefoni ,ima dobar i veliki ekran ,deluje glomazno poprilicno ,e sad ako ti to sve ne smeta uzmi ga
Ako ti treba za pozive ,poruke ,gledanje maila ,slusanje muzike ,onda je bolje neki manji da uzmes,ako si napredniji korisnik onda je note dobar izbor
Ako ti treba za pozive ,poruke ,gledanje maila ,slusanje muzike ,onda je bolje neki manji da uzmes,ako si napredniji korisnik onda je note dobar izbor
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
hvala na odgovorima.
Ma mogu i malo preko 260e da dam, nego me jedino muči što sam video da neće više update da izlazi za note pa ne znam da li vredi da se sada uzima.
Ma mogu i malo preko 260e da dam, nego me jedino muči što sam video da neće više update da izlazi za note pa ne znam da li vredi da se sada uzima.
od telefona koji ce dobijati sigurno update-ove je nexus 3 i nexus 4 mada se prica i za nexus 3 (I9250) da nece vise dobijati... novi nexus 4, koji i ja imam, trenutno kosta 350eur od 8GB i oko 400EUR od 16GB...
od drugih proizvodjaca, moras da juris prilicno novije modele a i tu je tesko reci koji ce dobiti update, pogotovu od htc-a koji sve vise fuserise sa tim...
samsung ti je najazurniji sto se tice toga, ako ti je update na prvom mestu prilikom izbora...
od drugih proizvodjaca, moras da juris prilicno novije modele a i tu je tesko reci koji ce dobiti update, pogotovu od htc-a koji sve vise fuserise sa tim...

samsung ti je najazurniji sto se tice toga, ako ti je update na prvom mestu prilikom izbora...

sad je i s3 ušao u izbor...
Da li je bolji note ili s3 i da li je bolje platiti malo više za s3?
Da li je bolji note ili s3 i da li je bolje platiti malo više za s3?
S3 je jaci model,na papiru,u realnosti je to manje vise isto.
Ako hoces veci ekran onda Note,S3 ce biti aktuelan do kraja ove godine i onda vrv i njega Samsung napusta,kao i svaki model.Iako sam android fan ja bih ti preporucio Iphone,ako ti je update bitan.
Ako hoces veci ekran onda Note,S3 ce biti aktuelan do kraja ove godine i onda vrv i njega Samsung napusta,kao i svaki model.Iako sam android fan ja bih ti preporucio Iphone,ako ti je update bitan.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Naravno da je bolji... S3 je oko 400eur nov ako neces macku u dzaku pa uzmes polovan za 300eur 

ma nije mi nešto bitan toliko update čisto sam pitao za note da ne platim 300e za nešto staro i prevaziđeno, a zaobišao bih iphone.
A jel vredi da se traži s3 za 350e neki sa garancijom?
A jel vredi da se traži s3 za 350e neki sa garancijom?
Pa to je vec verovatnija ideja, pogledaj po oglasima ovde, kupujem-prodajem, itd... 

a koliko bi bila neka realna cena za s3 dobro očuvan sa garancijom, ne znam šta da gledam ovde tačno cene idu od 300 do 420e?
Pa moras da obidjes par komada sa nekim ko se razume pa da vidis... Inace, realno je, po meni, 40-50eur da bude jeftiniji od novog... A to je oko 350e i da ima garanciju... 

Odlučio sam uzimam S3, sad samo još da pitam kako funkcioniše garancija (mts, vip, telenor) da li mogu ja da odnesem telefon ili mora onaj od koga sam kupio telefon, da znam da li da tražim po celoj Srbiji ili samo iz grada odakle sam???
Ti imas pravo na garanciju bez tog nekog ko je pravi vlasnik... Ako imas kombinaciju-kupi i ne mislis