Telefon do 200 €
Telefon do 200 €
Pozdrav svima,imam 16 god i razmisljam kupovini telefona,budzet je do 200 evra jer sam zadnji telefon izgubio pa roditelji ne zele vise da snose troskove.
Prvenstveno zelim telefon na touch koji ce najvise sluziti za igranje igrica i gledanje serija itd,kamera mi nije bitna samo da velicina ekrana bude veca od 3,5".Uvek sam ranije voleo telefone sa symbian os a sada bi da probam neki android,zbog njegove sve vece popularnosti.
Razgledao sam telefone tipa lg p970 i lg l7 ako bi neko predlozio jos koji model.
I imam pitanje po cemu se razlikuju telefoni koji budu kupljeni u prodavnicama sa garancijom od 24 meseci i u nekim radnjama gde se isti telefoni mogu naruciti za 30-40 € jeftinije sa garancijom od 6 meseci?
Prvenstveno zelim telefon na touch koji ce najvise sluziti za igranje igrica i gledanje serija itd,kamera mi nije bitna samo da velicina ekrana bude veca od 3,5".Uvek sam ranije voleo telefone sa symbian os a sada bi da probam neki android,zbog njegove sve vece popularnosti.
Razgledao sam telefone tipa lg p970 i lg l7 ako bi neko predlozio jos koji model.
I imam pitanje po cemu se razlikuju telefoni koji budu kupljeni u prodavnicama sa garancijom od 24 meseci i u nekim radnjama gde se isti telefoni mogu naruciti za 30-40 € jeftinije sa garancijom od 6 meseci?
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Re: Telefon do 200 €
Slobodno mozes ici na Alcatel OneTouch 997D i neces pogresiti. Nov sa 2 god garancije je sad ispod 180€… 

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 29. Maj 2012. 21:34
- :: S3 Neo duos
Mislim da smo malo dosadni sa tim 997D, ali prosto, nema bolje za 180 evra. Još pride dobiješ dual SIM telefon, pa što bi moj drug rekao, telefon zapravo košta 90 evra. 

- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Katic M., razlikuju se u garanciji ,nikakve magije nema,vidis i sam
Pogledaj LG L9 moj ti je savet ,imas preko oglasa za 200-220 evra sa garancijom domacih operatera od 24 meseca
Ako nemas toliko, tu je Alcatel da zakrpi rupu
Pogledaj LG L9 moj ti je savet ,imas preko oglasa za 200-220 evra sa garancijom domacih operatera od 24 meseca
Ako nemas toliko, tu je Alcatel da zakrpi rupu

Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
L7 je odličan telefon ali nije za igrice zbog slabijeg hardvera
.
Alcatel OT-997 (korektan telefon za tu cifru), LG L9 (možda i najbolja solucija zbog veličine ekrana za gledanje serija i igranje igrica),
Sony Xperia P (odličan telefon, slabija baterija, nema slot za SD)
.
Prelistaj ovu temu o prodavnicama, klik.
Kupi kompjuter i uživaj u gledanju serija i igranju igrica na velikom ekranu

Alcatel OT-997 (korektan telefon za tu cifru), LG L9 (možda i najbolja solucija zbog veličine ekrana za gledanje serija i igranje igrica),
Sony Xperia P (odličan telefon, slabija baterija, nema slot za SD)

Prelistaj ovu temu o prodavnicama, klik.
Kupi kompjuter i uživaj u gledanju serija i igranju igrica na velikom ekranu

- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Lg L9 bez razmisljanja.Imas ih na oglasima za nekih dvesta evra.Telefon je ,za to sto tebi treba,savrsen(u tom cenovnom rangu).Ali ako ti on probija budzet,onda 997 alcatel...
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Problem je sto decko nije napisao da li bi uzimao iskljucivo nov uredjaj ili moze i preko oglasa, ali zbog pitanja o radnjama kontam da bi nov uzimao.
Bas ka sto je i receno, ako moze preko oglasa, L9 bez razmisljanj, a ako mora nov ili ovaj ipak prelazi budzet, OT997D je best buy!
Bas ka sto je i receno, ako moze preko oglasa, L9 bez razmisljanj, a ako mora nov ili ovaj ipak prelazi budzet, OT997D je best buy!

Hvala svima na odgovorima
vidim da je izasao tek u novembru pa kakve su sanse da malo pojeftini za mesec-dva
najvise za surfovanjem netom

Malo nisam siguran u alcatel,jeste da je malo bolji od L7 ali mi se njegov izgled malo ne svidja.psyhound napisao:Alcatel OneTouch 997D i neces pogresiti.

Naravno da bi L9 bio prava stvar,sigurno bi ga kupio polovan za max 200 evra,trenutno ovde na oglasima ima za nekih 230-240 € a to mi je puno,jer i 200 jedva mogu skupitikvaka33 napisao: Pogledaj LG L9 moj ti je savet ,imas preko oglasa za 200-220 evra

Vidim ga cesto hvalis verovatno je dobar za taj novac,ne zelim bas telefon koji ce sluziti za igranje zahtevnih igrica za to imam racunar i pl3,nego dok sam u skoli i van kucecvoruga napisao:L7 je odličan telefon ali nije za igrice zbog slabijeg hardvera.

Katic M., ja zamerku na mob nemam
.
Ali ako si već video da ga hvalim, video si da i pišem da sam ja nezahtevan korisnik,
i da mi lagovanje <1s ne znači ništa, niti mi smeta, igrice ne igram niti trpam app na njega.
Za serije i surf je odličan, i ja ga korisitm za to.
Pogledaj i L9, mnoooooogo bolji od L7, ako ti ne smeta veličina
.
Jeste i osetno skuplji od L7, ali jbg, vredi više svakako.

Ali ako si već video da ga hvalim, video si da i pišem da sam ja nezahtevan korisnik,
i da mi lagovanje <1s ne znači ništa, niti mi smeta, igrice ne igram niti trpam app na njega.
Za serije i surf je odličan, i ja ga korisitm za to.
Pogledaj i L9, mnoooooogo bolji od L7, ako ti ne smeta veličina

Jeste i osetno skuplji od L7, ali jbg, vredi više svakako.
- kvaka33
- Expert
Katic M., imas i drugih sajtova sa oglasima pa pogledaj,sto posto ga mozes naci po jako dobroj ceni ,pricamo o L9 naravno
Ma imam ja veliku saku nece predstavljati problemcvoruga napisao:
Pogledaj i L9, mnoooooogo bolji od L7, ako ti ne smeta veličina![]()

verovatno ste me ubedili da uzmem L9 polovan,ako ga ne nadjem bice tesko izabrati izmedju 997D i L7
Gledao sam i nasao nekoliko,ali prvo se moram upoznati sa takvom kupovinom (ako ima neki topic o tome neka postavi,jer je forum prevelikikvaka33 napisao:Katic M., imas i drugih sajtova sa oglasima pa pogledaj,sto posto ga mozes naci po jako dobroj ceni ,pricamo o L9 naravno

Neće, jer je za tvoje potrebe 997 puno bolji od L7Katic M. napisao:bice tesko izabrati izmedju 997D i L7

Pustio sam ti link u gornjem postuKatic M. napisao:Gledao sam i nasao nekoliko,ali prvo se moram upoznati sa takvom kupovinom (ako ima neki topic o tome neka postavi,jer je forum preveliki)

cvoruga napisao: Prelistaj ovu temu o prodavnicama, klik
A da slikaš drugariceKatic M. napisao:kamera mi nije bitna

Šala mala

Hahahacvoruga napisao: A da slikaš drugarice?

Nadam se da do toga nece doci da moram da biramcvoruga napisao: Neće, jer je za tvoje potrebe 997 puno bolji od L7.

To sam bio pogledao mislio sam preko oglasa i ,,na ruke'' al sam nasao sta sam traziocvoruga napisao: klik

Pogledaj ovde 

- kvaka33
- Expert
Katic M., za koji si se na kraju odlucio ili jos razmisljas ?
Odlucio sam se za L9 ako ga nadjem negde u blizini gde mogu da ga isprobam,ako ne ima novi za 230€ pa ce da se stedi mesec dana 

- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Dobra odluka
Prati oglase iskocice neka dobra cena...

Video sam ovu temu i morao sam da kazem
Ako vec biras telefon za toliki novac i oces da kupis polovan bolje uzmi LG optimus 4x hd bolja je grafika,rezolucija,kamera,veca memorija a da o procesoru da ne pricam
Ako vec biras telefon za toliki novac i oces da kupis polovan bolje uzmi LG optimus 4x hd bolja je grafika,rezolucija,kamera,veca memorija a da o procesoru da ne pricam

- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Nikol@@, samo sto ce tesko naci polovan koji se uklapa u cenu od 230e
A po meni je uvek bolje ici na opciju nov telefon (pod uslovom da zadovoljava zahteve),nego polovan....
A po meni je uvek bolje ici na opciju nov telefon (pod uslovom da zadovoljava zahteve),nego polovan....

D500&E71
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Nikol@@, LG 4X HD je i nov i polovna oko 280-300 evra, što prelazi budžet postavljen u prvom postu.
Za malo više novca, oko 220evra možeš da nađeš nov LG L9 sa 2 godine ganracije, to je trenutno ubedljivo best buy.
Za manje od 200e, Alcatel OT-997.
Za malo više novca, oko 220evra možeš da nađeš nov LG L9 sa 2 godine ganracije, to je trenutno ubedljivo best buy.
Za manje od 200e, Alcatel OT-997.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)