Nokia E6 ili E7?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
pop
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 22. Mar 2013. 23:58
:: X2

Nokia E6 ili E7?

Post od pop »

E6 ili E7? E7 mi se dopada zbog mocne tastature, ali moj sadasnji telefon je x2 i izgleda kao da je rat preziveo koliko je padao, tako da mi je frka koliko bi izdrzao.. :unsure: dok je e6 maksimalno genijalan, ali me zanima koje su njegove mane (osim kamere) Hvala unapred :)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Re: Nokia E6 ili E7?

Post od iLuka »

kako kupujes, koliko para dajes, sta bi zeleo prvenstveno od telefona?

mozda postoji bolji izbor u koji se uklapas za te pare koje bi dao... oba navedena su stari symbian, stari hardver... ima sada mnogo boljih modela...

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

pop, Najbolje da navedeš tvoja očekivanja od telefon da bi mogli da ti predložimo neki model.E6 i E7 jesu stari modeli, ali ako ti je bitno da telefon ima hardversku qwerty tastaturu onda su ovi modeli dobar izbor.
Navedi tvoje zahteve od mobilnog uređaja, pa ćemo ti predložiti neki modele.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

pop, po meni je najveca mana E6 sto ima mali ekran,a OS mu trazi koriscenje istog za pojedine opcije...(on je i meni bio u najuzem izboru,ali mi je ipak uletela e72 za manje pare)
E7 kod nas jako slabo drzi cenu,a po specifikaciji je podosta mocan telefon (ne bas u rangu androida,ali za symbian sasvim dovoljno mocan :wink: )
Ti odluci za cega ces pretezno koristit telefon:
Ako ti je surf po netu bitan onda idi na E7,ako ti je bitnije sms/poziv itd idi na E6
D500&E71

Odgovori