Nexus 4 ili cekati HTC One

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Nexus 4 ili cekati HTC One

Post od lesa0208 »

E ovako gledam ovih dana da se ratosiljam S3 i planiram da pazarim ili Nexus 4 ili da sacekam da se pojavi HTC One kod nas pa njega da pazarim. Znam prednosti i mane oba uredjaja (za HTC One one koje sam nasao na netu i iz video klipova), vise mi se svidja HTC One sto se tice dizajna i izgleda nego Nexus. I na jednom i na drugom bih gurao custom romove i ostale stvari, kamere me ne intresuju uopste, speceifikacije znam napamet... Ako uzmem Nexus cenim da cu sledece godine moci da ga prodam za 100-150e manje nego sto cu prodati HTC One, isto tako ako uzmem Nexus platicu ga 100-200e manje nego HTC One :D. Aj da cujem vase misljenje sto jedan sto drugi, iskreno meni se vise ceka HTC One nego sto mi se pazari Nexus. Al nekako nisam jos uzeo taj HTC u ruke pa da imam onaj osecaj e to bih kupio.

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Re: Nexus 4 ili cekati HTC One

Post od kvaka33 »

Ja bih na tvom mestu sacekao LG optimus G pro ,nece biti skup a zver
Izvini ako je spam ,ali eto ja rece :wink:
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer

Post od lesa0208 »

kvaka33, Od LG-a me samo intresuje Nexus nista vise i ne intresuje me nijedan drugi telefon nego samo ova dva modela nista vise :D. Al svakako hvala na predlogu :D

kvaka33
Expert
Expert

Post od kvaka33 »

lesa0208, pa kako iko ti prica o ONE Htc kad ga niko nema,mislim da ces morati ovoga puta se oslonis malo vise na internet
Mada iskreno ja bih probao HTC,toliko ga njegovi ishvalise da bih da mogu uzeo njega,ali razlika u ceni ti je prevelika ne verujem da ce HTC biti ispod 500 eura sto naspram 350-380 od Nexusa deluje bas mnogo a nisam bas siguran da je vredno dati za njega toliko na nevidjeno

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Ne znam... meni htc ne uliva neku nadu sa One-om, a Nexus je ipak Nexus. :D
Jos ce i One sigurno biti dosta skuplji od N4, a hardverski nece biti skoro nista bolji. (ne, FullHD vs WXGA na 4.7" ne racunam kao prednost!)
Poslednja izmena od sugarcoated_ass u Sub, 30. Mar 2013. 16:13, izmenjeno 2 puta ukupno.

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Ja iskreno mislim da je prevelika razlika u ceni,za ovo sto nudi "One".To je ono cisto moje misljenje,a i ti si otvorio temu samim tim,da cujes nasa misljenja.Ja bih pre iskreno isao na Neuxus 4,to je cist android,nikada nece kasniti sa updetovima,tako da za te pare mislim da je mobilni ekstra.Jer ja iskreno ne vidim nesto sto je gracionzno kod ONE-a,osim sto je sada izasao..
Dobro sto se tice oblika,tu nikako ne mozemo da ti se mesamo,jer su ukusi razliciti,ali i po meni je One lepsi,na prvi pogled..
I da naravno kada bi se opredelio za Nexus 4,samo varijantu od 16gb uzmi u obzir,jer poznavajuci tebe,ti volis da menjas,prilagodavjas,ubacujes,izbacujes stvari,tebi ce biti neophodna ta velicina memorije...

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer

Post od lesa0208 »

kvaka33, nemora niko da mi prica o uredjaju da mi kaze eon je dobar zbog toga i toga meni se nije pokvario nego misljenje me intresuju o tom uredjaju sto bi njega neko kupo sto ne itd. itd.

acamatic, Nista ispod 16gb nisam ni razmisljao :D

kvaka33
Expert
Expert

Post od kvaka33 »

lesa0208 napisao:kvaka33, nemora niko da mi prica o uredjaju da mi kaze eon je dobar zbog toga i toga meni se nije pokvario nego misljenje me intresuju o tom uredjaju sto bi njega neko kupo sto ne itd. itd.

acamatic, Nista ispod 16gb nisam ni razmisljao :D
pa to ti i kazem druze
kako da ti bilo sta ko kaze o nekom uredjaju koji ne poseduje ,moze ti reci samo ono sto je procitao na netu,a to i sam citas
a o nexusu sta reci sve vec ispricano odlican telefon u svakom smislu ,kompletan ,mada meni licno ide na zivce sto nema slot za memorijsku ako ti je 12_13gb dosta mislim da je bolje kupiti proveren telefon
Mada iskreno ja.sam.dovoljno lud da bih i rizikovao :D

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

Uh pa dobro pitanje ali ipak su malo razlicita klasa telefona... Htc bi trebalo da bude odmah ispod S4 i LG Op pro sa novim procesorom, grafikom i ekranom...
LG je ipak zadnja linija vatre sa HD ekranom, da tako nazovemo tu klasu (S3, nexus 4...) Koja polako ce do kraja godine biti vec u drugom planu :)

To ti je neko stratesko razmisljanje :)

Odgovori