Samsung Galaxy S III-Sony Xperia Z-Sony Xperia T-HTC One?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
ana.sunrise
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 06. Apr 2013. 09:38
:: samsung galaxy

Post od ana.sunrise »

Ljudi, potrebna mi je pomoc oko izbora telefona, ja sam poprilicni laik i ne razumem se toliko, dakle izbor je sledeci:
Samsung Galaxy S III
Sony Xperia Z
Sony Xperia T
HTC One S

Zelela bih dobru kameru da bih se otarasila nosenja fotoaparata svuda sa sobom (vidim da Sony imaju dobru). I kako nemam vremema da iscitam sve strane vezane za ove telefone, ako mozete da mi kazete na sta se ljudi uglavnom zale kod istih.
Hvala svima puno, svaka pomoc je dobrodosla :oops:

P.S. ja bih u startu izbacila HTC i Xperia T, da li sam u pravu?

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Re: Samsung Galaxy S III-Sony Xperia Z-Sony Xperia T-HTC One

Post od acamatic »

Auu,ana pa ti si bas stavila telefone koji ne idu jedan sa drugim,u ovom rangu sto si postavila najbolji je "Xperia Z",ovi pored njega nemaju sta da traze,jer su stariji i slabiji modeli.Rekla si da bi zelela dobru kameru,hmm pa za to je firma Nokia tata,i to njihov model Nokia 808PW,od njega nema bolji telefon sto se tice kamere,cak je i od nekih digitalaca jaci..Tako da moraces da nam kazes da li ti je to samo prioritet ili..?

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Da je jaci od digitalaca,mozda od kineskih koji su bofl.
Nijedan telefon ne moze praviti kvalitet slike kao digitalac od 5mp.
O jacoj rezoluciji ne treba ni diskutovati.

Sto se tice teme,Sony Xperia Z,ispred svih nabrojanih.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Bolji je od mnogih. Poredio sam ga i kacio slike sa digitalcem na forumu, oduvala ga je Nokia.

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

Behemoth, kolega mahom nam se misljenja poklapaju,ali sada trenutno ne jednim delom.Ne znam da li si pratio u pocetku testove 808 vs digitalni aparati,nista bolju sliku nisu pravili nego telefon,cak je 808 pravio bolje slike od nekih.A da samo hocu da napomenem,da nisu kineski aparati bili u pitanju vec "poznatiji" modeli..
A evo ga i Baraba, tacno sam znao da ce stati u odbrani 808ice,a kao sto je i sam rekao stavljao je slike neke,tj uporedjivao ih je.. :)

ana.sunrise
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od ana.sunrise »

Telefon dobijam od mts a, tako da moram da izaberem neki od ovih. Ne treba mi neki sa wow ludilo kamerom cisto da mogu da zabelezim trenutak a da nije blurry :D Pretpostavljam da je Sony bolji u tom smislu od Samsunga?
U stvari me vise zanima pro i contra ovih telefona recimo zasto je bolji Sony zasto Samsung. Iskreno mi je Sony malo ruzniji zbog kockastog izgleda.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

ana.sunrise, Stvar je jasna, Nokia PV808 je ubedljivo najbolja po pitanju kamere i može da oduva bilo koji digitalac do 200 evra. Međutim on je symbian Belle uređaj pa samim time nema toliko aplikacija kao za android uređaje. S obzirom da si u poslednjem postu navela da kamera nija baš apsulutni prioritet, onda bez sumnje treba da pazariš Xperiu Z, ima Full HD ekran, 13 MPx kameru i možda najvažnije ima jako kvalitenu izradu tako da je Xperia Z vodootporan, jako otporan na udarce i sl. Drugi u redu bi bio S3, već proveren, dokazan model, ali poprilično platičan.
HTC One S i Sony T odmah izbaci nisu u istom rangu sa ostali modelima.
Ako ti Xperia Z nije baš toliko ružna, onda je Z ubedljivo najbolja kupovina.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

artifex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
:: Poco X3 NFC

Post od artifex »

znemanja, +1 AKo ti je kamera najbitnija onda Nokia 808,a ako moras da izaberes telefon iz ovih modela sto si navela onda bez razmisljanja Xperia Z.

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jun 2010. 15:12

Post od Adams »

Evo i ja da stanem u odbranu i preporuku Nokie 808, ne znam da li ga ima u ponudi mts-a, ali ako nema Xperia Z bi bila najbolji izbor.
Behemoth, zar moramo opet da prolazimo kroz to? Cak smo i empirijski dokazali da 808PV moze da se nosi i sa prosumerima. Pa bio je blind test na GSMareni. Ja imam Canon A480 Point and Shoot od 10mpx i 4x opticki zoom koji ne moze da pridje 808, a kamo li neki kineski od 5mpx.
Nokia Lumia 1520

RandjaPO
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 07. Jul 2010. 09:53
:: iPhone 6
:: Nokia 808 PureView

Post od RandjaPO »

Behemoth, cudno je da jos postoje toliko neinformisani ljudi koji mogu da izjave ovako nešto i pored svih testova koji dokazuju da 808 moze da se nosi i sa digitalcima koji su skuplji od njega.
ana.sunrise, ako je kamera najbitnija onda definitivno Nokia 808 a od ovih navedenih definitivno Xperia Z.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

Kamera kod Z nije bolja od T u realnim ualovima.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

ana.sunrise
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od ana.sunrise »

Hvala svima na odgovorima. Imam samo jos jedno pitanje vezano za Sony Xperia Z. Procitala sam da baterija ne moze da mu se izvadi, sta ako crkne pa treba da stavim novu? Ili ako se desi da zabaguje (kao sto mi je desavalo sa Sony telefonom, izvadim bateriju, vratim i proradi) o.O

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

E onda volume up i taster za paljenje nwkoliko sekundi
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

Naravno kod tih telefona,kod kojih ne moze da se vadi baterija da bi se restartovao,kada zabaguje,postoji caka,kolega Venom ti je rekao kako ide za Xperia Z...Npr kod mene na N8,samo drzis dugme za paljenje 8 sekunde i to stimulira vadjenje baterije.. :wink:

Odgovori