Pa Nokia 6111 je malo skuplja,ima malo slabiju kameru nego D500,ima radio za razliku od istog i ima samo 23mb interne memorije za razliku od 90mb koje ima D500...U svakom sluchaju glasam za D500...
6111 nisam vidio uzivo ali sa slika cini se da su kamera i ekran ochajni. U svakom slucaju ima puuuno manje memorije, manji ekran i losiju kameru, te je D500 moj predlog.
zaboravila sam da dodam da sam korisnik 063 mreze, a to je valjda bitno pri izboru d 500 , (citala sam na forumu oko tog flesovanja, pa ne znam to kosta jos 50e, i slicno...)
Mislim da nisi obratila paznju na vreme kad su ti postovi pisani,sada je u novijim D500 i noviji softver koji nebi trebalo da pravi probleme,mislim da su odavno rasprodati oni"probirljivi"primerci D500!?
Pozdrav
slozio bih se da su verovatno ispravili tu "gresku" na D500 pa tako nece biti problema ako ga uzmes... a sto se tice nokije 6111 ja sam hteo da je uzmem ali kada sam video da ima kameru od "samo" 1megapixela (posle 6630 mi je bilo smesno da je koristim) predomislio sam se...inace,ne bi trebalo da bude los telefon...
Nokia tek ulazi u drustvo slider-a,mislim da bi je ipak trebalo uzeti u obzir,mozda se nekom bolje svidi dizajn Nokie nego Samsunga,nema veze sto je po performansama losija.Iako je Korejanac bolji,ovog puta bi dao glas Nokii,nekom mozda ne treba puno memorije,kamera itd.
danas sam gledala nokiu u mobil schopu stvarno je prelepa, tako da sto se tice spoljnog izgleda ja sam za nokiu, ali mi treba jos neki savet, da li je moguce da je samsung koji je izsao pre vise od godinu dana bolji od novije nokie?
ja sam za samsung , mnogima je taj telefon boji , pa i men i (vise memorje , bolji displej , bolja kamera ) iako je nokia ljepsa nema sta (malo zenska)
i moguce je da iako je stariji da je bolji od nove nokie
Leila,kazi prvo shta ti hocesh od telefona.Samsung je bolji definitivno po svojim karakteristikama,a sad ako je tebi bitan izgled i ako ne chachkash puno tel.(koristish ga za sms,pozive i sl.) pa ti nije potrebno puno memorije onda uzmi nokiu.
Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.