Hteo bih da cujem misljenje od forumasa u vezi ove zamene.
Covek mi trazi 50€ doplate za novu xperiu z,dok je moj note star par meseci i jedino ima par sitnih ogrebotina na zadnjoj masci ali imam i dodatna ledja da mu dam.
Da li je pametna zamena ili da odustanem?
Ne mogu da se odlucim pa reko' da me vi malo posavetujete:)
Zamena Note 2 za Xperiu Z
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
Re: Zamena Note 2 za Xperiu Z
pazi ovako z je veoma dobar mob sa veoma lepim karakteristikama.po meni posle arca najlepši dizajn koji je sony izbacio.
ako si se već navikao na note onda ti ovo neće biti problem.
e sada pitanbje je zašto ovo menjaš i tome slično
ako te smorio menjaj ako je izgreban menjaj ako je počeo loše da radi menjaj ako nemaš šta da radiš menjaj
u zameni dobijaš mob koji sigurno nećeš da kvasiš i da telefonmiraš ispod vode.
najbolje rešenje je da probaš taj z i da vidiš da li ti se on svidja ili ne.ako je da onda menjaj ako je ne onda nicht
a to sa ekranima i ispranim bojama...to batali...
ako si se već navikao na note onda ti ovo neće biti problem.
e sada pitanbje je zašto ovo menjaš i tome slično
ako te smorio menjaj ako je izgreban menjaj ako je počeo loše da radi menjaj ako nemaš šta da radiš menjaj
u zameni dobijaš mob koji sigurno nećeš da kvasiš i da telefonmiraš ispod vode.
najbolje rešenje je da probaš taj z i da vidiš da li ti se on svidja ili ne.ako je da onda menjaj ako je ne onda nicht
a to sa ekranima i ispranim bojama...to batali...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Menjam cisto da bih menjao iskreno,nista mi ne smeta na note a ponajmanje ekstra baterija:)
Ekran na Z necu komentarisati jer nisam video uzivo,ali neko je kacio slike i uglove gledanja i sasvim pristojno izgleda.
Moracu sutra da skoknem do operatera da ga malo procackam pa da saberem utiske.
Ako neko ima jos sta da kaze,slobodno,sve predloge cu poslusati.
Ekran na Z necu komentarisati jer nisam video uzivo,ali neko je kacio slike i uglove gledanja i sasvim pristojno izgleda.
Moracu sutra da skoknem do operatera da ga malo procackam pa da saberem utiske.
Ako neko ima jos sta da kaze,slobodno,sve predloge cu poslusati.
Ja ne bih menjao zbog baterije, meni je to jedna od najvažnijih stvari. XZ kako čitam ima potpuno prosečnu izdržljivost baterije (dakle katastrofa
dok note znaš i sam kako drži. Takođe se ne bih zezao zbog kvaliteta ekrana na XZ kao i njihove politike sa lepljenjem fabričke folije na ekran(WTF) i izbegavanja GG. Meni lično su to važne stavke. Telefon mi neće ispasti u Moravu sasvim sigurno.

vec su pocele price o lakom grebanju zadnje strane kod XZ kao i kod nexus 4... meni to iskreno smeta... takodje mi smeta prica i o ekranima, mada sam video primerak u Telenoru i ekran mi je bio odlican...
sve ostalo mi je na strani Xperia-e, sigurno je lepsi prikaz na full hd ekranu, a i Sony mi je ''draza'' marka telefona

sve ostalo mi je na strani Xperia-e, sigurno je lepsi prikaz na full hd ekranu, a i Sony mi je ''draza'' marka telefona

- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Obzirom da sam posedovao Note II, kao i Xperia Z, moja preporuka bi ti bila daChobby88 napisao: Ako neko ima jos sta da kaze,slobodno,sve predloge cu poslusati.
ništa ne menjaš. Svaka promena je zanimljiva par dana, ali je na kraju ipak najbitnije
ukupno korisničko iskustvo. Odatle potiče i moje mišljenje, koje ide u prilog modelu Note II.
Nema potrebe da ti navodim hardverske razlike, jer to možeš i sam da vidiš iz specifikacija.
Ako u tome prepoznaješ neke jake razloge zbog kojih bi ipak trebao da pređeš na Xperia Z,
onda je manje važno ko šta misli o ovim uređajima.
zbog minornih prakticnih razlika, mislim da ce ti presuditi licni osecaj koji budes imao prilikom probanja xperia z... meni je jako bitno kada tako menjam iz ciste razonode, kakav osecaj imam u vezi tog modela...
zato nikad nisam imao Samsung jer mi je strasno neprivlacan
zato nikad nisam imao Samsung jer mi je strasno neprivlacan

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Chobby88, Da sam na tvom mestu ne bih menjao. Čim koristiš Note II veličina ti ne predstavlja problem, sa Xperiom Z ne bi dobio ništa bolje. Ekran je sumnjivog kvaliteta, čak i da dobiješ Sharp, opet ekran gubi u poređenju sa Super AMOLED na Note II, kamera se nije pokazala baš dobro na sony, kvalitet izrade jeste vrhunski, ali crni model je pravi magnet za otiske.
Lično, zadržao bih Note II osim ako želiš da menjaš čisto iz dosade.
Lično, zadržao bih Note II osim ako želiš da menjaš čisto iz dosade.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Posto sam sad u prilici da dosta pregledam telefone, ja bih licno uzeo Xperiu Z (da mogu, naravno
), ali u poredjenju sa Note II to bi vise dosao kao neki downgrade, tako da je moj savet - don't do it!