http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... TE/Blade_G
http://www.mts.telekom.rs/index.php/hua ... .1593.html
Trenutno koristim mts paket prenesi L i ne potrosim ni trecinu minuta. U sustini bi me pokrpio i telenorov paket prenesi i surfuj 1000 koji isto kosta. Jeste da mts ima vise minuta i mb, ali mi nista ne znaci.
Imam note 2 kao glavni telefon, a ovo bih da uzmem kad vec placam paket. Zte deluje fino, a i ako kasnije uzimam note 3 od nekog sa telenor mreze, ne moram da otkljucavam kao note 2. Jedino me mozda zezaju u telenoru ako traze dinarski racun star ne manje od 3 meseca.
Telefoni su slicni, zte ima jacu bateriju, ali manje memorije, 4gb prema 2gb kod huawei.
To su neki moji za i protiv, sta vi kazete?
ZTE Blade G vs Huawei Ascend G510
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
- :: Xiaomi Mi A1
- :: Gsmart Aku A1
- Kontakt:
Re: ZTE Blade G vs Huawei Ascend G510
Ja bih konkretno isao na Huawei, zbog vise interne memorije, ali su oni vrlo slicni, ali, 512 ram memorije je malo, gledaj da ako mozes, uzmes neki s makar 768mb ram memorije, ako ne 1gb, to je neko moje misljenje 

U pravu si, 512mb ram-a deluje malo za najnoviji android. Koliko sam video samo mi se ta dva uklapaju u paket, a da je oko 1din tj 1000din doplate za zte. Cekao sam da stigne nesto novije kod operatera i izgleda da je to to. Narednih godinu dana uz ove pakete ce verovatno samo ova dva da vrte.
Za sada sam blizi uzimanju huawei, najmanje mi cimanje, a valjda ce i naredni samsung telefoni lako da se otkljucavaju.
Za sada sam blizi uzimanju huawei, najmanje mi cimanje, a valjda ce i naredni samsung telefoni lako da se otkljucavaju.
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Kontakt:
Одг: ZTE Blade G vs Huawei Ascend G510
A sto ne pogledas Alcatel Idol u vipu? 

Hvala, bas fin telefon. Gledam recimo standard 350 plus tarifni dodatak 1gb mi ispadne 2000 mesecno sto je moja potrosnja. E sad uz tu kombinaciju bih morao da doplatim 4500din.
Razmisljam da li mi se to isplati jer vec imam dobar telefon. Jel su sa vip-a zakljucani telefoni i dal moze da se otkljuca? Kada bih mogao da ga otkljucam onda bi bilo super da ubacim drugu karticu jer mi je stara nokia vec pri izdisaju, stalno je na punjacu.
Razmisljam da li mi se to isplati jer vec imam dobar telefon. Jel su sa vip-a zakljucani telefoni i dal moze da se otkljuca? Kada bih mogao da ga otkljucam onda bi bilo super da ubacim drugu karticu jer mi je stara nokia vec pri izdisaju, stalno je na punjacu.
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Kontakt:
Одг: ZTE Blade G vs Huawei Ascend G510
Telefoni su zakljucani, ali uglavnom svi mogu da se otkljucaju, samo se cene otkljucavanja razlikuju. Evo,ja sam moj Samsung Galaxy5, otkljucao sa Vip mreze za 800din.