Xperia T ili Galaxy S2
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 21. Nov 2012. 09:43
- :: nokia 5228
Re: Xperia T ili Galaxy S2
Da li mozete da mi posaljete na pp gde ima da se kupi nov S3 za 310 €
Hvala

- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
- :: Xiaomi Mi A1
- :: Gsmart Aku A1
- Kontakt:
vojvodjanin81, Ako planiras neko vreme da ne menjas telefon mnogo bolji izbor ti je Nexus 4!
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Imam nexus 4. Jeste dobar fon, mana je slabija baterija i kamera (za nijajnsu) u odnosu na S3. Kome je to bitnije bolje da ide na S3. Ostalo je sve na strani nexus 4, od dizajina i rada sistema.
- vojvodjanin81
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 20. Feb 2013. 15:40
- :: Samsung S5 G900F
Pa Nexus 4 mnogo lepse izgleda a kazu da baterija duze drzi nego na P880 koji sam koristio par dana i gde je baterija izdrzala dva dana na ICS komotno.A sta velite za Optimus G?Da li je bolji od S3 i Nexusa 4?
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
- :: Xiaomi Mi A1
- :: Gsmart Aku A1
- Kontakt:
Nexus 4 i Optimus G imaju isti procesor, istu kolicinu ram memorije, ma gotovo sve je isto, a posto je gugl odgovoran za Nexus 4, za njega ce imati znatno vise apdejeta nego za Optimus G, pa mislim da tu pobedu odnosi Nexus 4.
S3 ima bolju autonomiju od oba modela, bolju kameru, i po meni bolji ekran (volim amoled).
Mislim da je najbolje da uzmes Nexus 4, pre svega zato sto ne planiras u skorije vreme i drugi telefon da uzimas.
S3 ima bolju autonomiju od oba modela, bolju kameru, i po meni bolji ekran (volim amoled).
Mislim da je najbolje da uzmes Nexus 4, pre svega zato sto ne planiras u skorije vreme i drugi telefon da uzimas.
- vojvodjanin81
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 20. Feb 2013. 15:40
- :: Samsung S5 G900F
A to mi je i presudno dakle baterija,ekran i kamera.Mislim da S3 ima zaista jako dobru kameru i da je gledanje slika,video klipova pa i filmova na takvom ekranu pravo uzivanje.Jedino sto ce mi smetati masa nepotrebnih programcica sto mozda rade u pozadini i trose bateriju i opterecuju procesor.One sinhronizacije mi uopste ne trebaju,vremenska prognoza i slicno.Ja volim da kad ja hocu udjem i proverim sta ima od mejlova ili obavestenja na FB recimo.