N70 vs. 6270

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Viggo
Banned
Pridružio se: Čet, 10. Nov 2005. 18:40

N70 vs. 6270

Post od Viggo »

Pozdrav svima, davno me nije bilo! :D :D

Sto biste mi preporucili u vezi kupovine od ova dva modela, i koje biste prednosti i mane pripisali i jednom i drugom? Da li je bolji Symbian koji je malo sporiji i malo skuplji, ili jeftiniji i brzi 6270 sa fabrickim software-om? I kad bi se mogao ocekivati pad cijena ova dva modela?

Hvala! 8)

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

Ova2 telefona i nisu bas za poredjenje , svako ce ti reci da je bolji n70 , 6270 ima mnogo mana (da ne nabrajam)
bolji je n70 (symbian , 2 kamere , 2 mpx , vga ..............)
dok 6270 (ima vga kameru i dosta mana................)

n70 8) :wink: :) :D :lol:

hellboy_90
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 07. Jun 2005. 22:19

Post od hellboy_90 »

znaci ako imas cash-a bez razmisljanja n70!!! meni se mnogo svideo i da ne prodajem telefon odmah bih ga menjao za n70

pozz!

Viggo
Banned

Post od Viggo »

Hvala vam na pomoći.

P. S. DEL BOY, i 6270 ima 2 mpx kameru, ali shvatam što kažeš. :roll: :roll: :roll: :roll:

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Vec smo negde pisali o manama 6270 i stvarno se ne isplati sa se kupuje po ovolikoj ceni!
Pozdrav 8)

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

da,da kad je stigao 6270 na nase trziste napravio je boom da bi ubrzo pao nisko po kvalitetu izrade itd. moj glas za n70 :wink:
pozdrav
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

takodje,glasam za n70,po meni je mnooooooogo bolji od 6270 :) pre bih uzela d600 nego 6270,a poshto se ti dvoumish izmedju ova dva modela onda bez razmishjada uzmi n70 i javi nam svoje utiske kad kupish tel. :)

Viggo
Banned

Post od Viggo »

Ubrzo treba da mi daju starci pare (kao odlicnom studentu :roll: ), i ja da dodam nesto sto sam ustedio, i uzumam ga!

Ne brinite, bićete obaviješteni, hvala vam! :wink: :wink:

dugi
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 29. Dec 2004. 23:50

Post od dugi »

"Nokia N70 je savršenija verzija Nokia 6630 modela, pošto su oba aparata zasnovana na istoj hardverskoj platformi. Interesatno je da je najavljeno da će Nokia N70 podržavati Bluetooth 2.0, čak je i u specifikacijama to navedeno, ali u praksi se pokazalo da to nije tacno.

Ako već imate Nokia 6630 ili Nokia 6680 smartphone aparat nema potrebe menjati ga. Poboljšana je kamera i sada je rezolucija senzora 2 Megapiksela, podržan je FM radio ali je ergonomija lošija"

Evo sta kazu za N70 u testu koji mozes procitati ovdje.
Nisam koristio ni jedan aparat tako da ti ne mogu nista reci o njima a meni licno se vise svidja 6270.
Ili jos bolje kupi 6280 :D
Poslednja izmena od dugi u Sub, 28. Jan 2006. 15:08, izmenjeno 1 put ukupno.

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

da 6280 je odlican telefon , po funkcijam nesto slican n70 , samo ne znam da li je on dosao kod nas :unsure: , ukoliko je dosao kolika mu je cijena (u eurima)

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Obzirom da je Viggo banovan sa foruma, stvorio sam novi identitet - Vincent, koji je zaista to - novi identitet. Riješio sam da više ne iritiram admina i da razgovaram o telefonima. :roll:
Što se tiče kupovine, moji su riješili da mi daju pare za rođendan (13. 02.), pa ga vjerovatno tad uzimam, i javljam vam utiske!

Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Takodje da ti kazem da ako uzmesh N70 mozes uz pomoc SmartMovie-a i convertera da stavish epizode SouthPark-a na njemu (jedna epizoda zauzima oko 20 mb-a) i moze lepo da se gleda (sa obzirom da je "2D" snimak i nema subtitlova moze bez problema da se gleda na tako malom display-u :)) >> Josh jedna prednost n70 tj. symbian-a :wink: <<

POz
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

ledeni
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 20. Apr 2006. 11:42

Post od ledeni »

6270 je extra fon. Kako smo mi cudan narod.... neko spomene kako se na nekom fonu stalno pojavljiju ovi problemi, oni problemi.... i vec sutra svi mi koji to procitamo spremni smo i u rodjenu kevu da se kladimo kako smo ga probali i stvarno nista nevalja, da covek ne poveruje. Ono sto sam hteo reci je da ti preporucujem 6270, a necu te ubedjivati kako je on bolji ili losiji od n70. 8)

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

Pa 6279 je bas dobar fon. Jest da nema sumbian ali mozda coveku to ni ne treba. Mada,nekako mi je 6280 lepsi. Poredio sam ih,live,i deluje kvalitetnije. Nisu bas velike razlike ovako,ali vizuelno da.
U Srbiji je oko 350e. Mislim da je isplativo. Odlican je!

Pa ti vidi...

Poz.
...shit happens... keep d smile!

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ledeni,ne pisemo mi napamet,i meni se svideo pa pogledah malo review-ove na netu,pa i komentare ovde na sajtu gde su komentari o tom modelu,i uglavnom je napljuvan za slabu bateriju,jos slabiju izradu,puni se prasinom vrlo lako,a za softver da ne pricamo,Nokia pola godine-godinu izbacuje na svakih mesec dana update dok ga ne dovede u red,pa nece biti bolje ni sa ovim!
Pozdrav 8)

Odgovori