LG Optimus L7 II ili ZTE Blade G?
LG Optimus L7 II ili ZTE Blade G?
Uzeo bih telefon na preplatu preko Telenora. Telefoni koji mi se cine zanimljivi su LG Optimus L7 II i ZTE Blade G. ZTE kao marka mi ne uliva neko poverenje, dosta njih se zale na Blade G da im se pregreva, restartuje, baguje, mada dosta njih ga i hvali. Sto se tice kvaliteta izrade, sa time nisam upoznat. On takodje ima jaci procesor, ali manju RAM memoriju, zna li neko koliko se krece cena ovog modela u prodaji? Sa druge strane L7 II ima slabiji procesor, vecu RAM memoriju i kameru od 8 mpx za razliku od Blade G koji ima 5. Oba telefona imaju dobre i lose strane, treba mi telefon bukvalno za sve (slikanje, surfovanje, igrice...). Trenutno sam u takvoj situaciji, ne zanimaju me drugi modeli, niti imam para za skuplje telefone, znaci biram samo izmedju ova dva modela. Sta vi mislite koja je bolja solucija?
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
- :: Xiaomi Mi A1
- :: Gsmart Aku A1
- Kontakt:
Re: LG Optimus L7 II ili ZTE Blade G?
Zte Blade G je sve ali samo ne dobar telefon. Jednostavno ima on svojih problema,te felerična matična,pregrevanje itd. Lg je dosta bolji telefon od njega, bolja kamera,više ram memorije (za igrice to znači), i mnogoooo bolja baterija,lg je na ovom telefonu zablistao što se toga tiče. I da ova 2 modela imaju isti procesor,samo što je kod zte-a klokovan na 1.2ghz naspram 1.0ghz kod lg-a,i pored toga lg radi fluidnije. Tako da moj glas ide za Lg. 

Nisi napisao koji paket imas i do koliko bi isao sa doplatom za aparat?
Jesi pogledao mozda Smart Pro 2 (Alcatel pravi za Telenor), eventualno HTC Desire X...
Inace ZTE je ozbiljan proizvodjac na globalnom nivou, to sto uvoznik kod nas ubacuje krs modele je vec drugi padez!
Jesi pogledao mozda Smart Pro 2 (Alcatel pravi za Telenor), eventualno HTC Desire X...
Inace ZTE je ozbiljan proizvodjac na globalnom nivou, to sto uvoznik kod nas ubacuje krs modele je vec drugi padez!
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Kontakt:
Wolf79, nudiš mu Telenor Smart Pro 2 (a.k.a Alcatel), koji ima single core procesor i 512mb ram-a, a pritom 'vozi' JB. I s njim sam se igrao radi traljavo. Najbolji izbor je Lg Optimus l7 2. 

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Re: Одг: LG Optimus L7 II ili ZTE Blade G?
U ovoj dilemi LG L7 II odnosi pobedu, ZTE Blade je problematican s' toga bih zaobisao pomenuti model.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Veceras sam imao u rukama ZTE Blade G. Uzeo ga je sestrin muz i posto mu je prvi android dao mi je da mu nabacim neke aplikacije, sredim izgled i sl.
Prvo sto sam primetio tel. se za 10ak min aktivnog surfa i skidanja app prelo WiFi-ja jako ugrejao u predelu kamere, bas onako neprijatno. Zatim mu je jako brzo ponestalo slobodnog RAMa i poceo je da mi gasi bukvalno sve aplikacije koje sam ostavio u pozadini jer su mi trebale. Sledeca stvar izbacio mi je dva FCa za dve razlicite aplikacije u roku od 1 min. i poceo uzasno da se vuce... bilo je dovoljno da posle toga samo pokrenem Chrome i usledio je kresh i automatski restart.
I od mene jedno veliko NE za Blade G!
Prvo sto sam primetio tel. se za 10ak min aktivnog surfa i skidanja app prelo WiFi-ja jako ugrejao u predelu kamere, bas onako neprijatno. Zatim mu je jako brzo ponestalo slobodnog RAMa i poceo je da mi gasi bukvalno sve aplikacije koje sam ostavio u pozadini jer su mi trebale. Sledeca stvar izbacio mi je dva FCa za dve razlicite aplikacije u roku od 1 min. i poceo uzasno da se vuce... bilo je dovoljno da posle toga samo pokrenem Chrome i usledio je kresh i automatski restart.
I od mene jedno veliko NE za Blade G!
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Kontakt:
psyhound, aj' probaj ovako: skini mu program set cpy ili neki slični postavi procesor na perfomance i stavi maksimalni takt na 800-1000mhz (nešto između). Mislim da će mu to smanjiti grejanje jer taj procesor ima fabrički klok na 1ghz.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
~Arkan~, ne vredi kad nemam dozvolu da rutnem... 

- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Kontakt:
Ako se ipak predomisli i da ti dozvolu, tu sam da pomognem.