Android do 250 e

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Todorr
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 30. Avg 2013. 18:35
:: Samsung

Android do 250 e

Post od Todorr »

Znaci neki na touch do nekih 250 e par eura gore nije problem dole jos bolje :D , trazim telefon vec duze vreme i ima mali milion modela ovih android telefona taman mi se jedan svidi pa onda naidjem na druga pa na treci i tako sve u krug>
Potrebno da ima cam 8 mpx , dual core 1.2 minimum , 1 g ram i ekran veci od 4 inca. I da ne steka , zakucava restartuje itd... Pa preporucite , ako moze iz svog iskustva bi bilo najpozeljnije, da vam dam ideju kakvi mi se telefoni svideli:to su Samsung S2 plus , Lg optimus 4 X HD , Samsung Ativ S ...xperia mi se svidja ali ima mali ekran a nije ni bas jeftina...
Predlozite mi jos neki slican telefon sa kim ste vi zadovoljni ili vasi prijatelji :) hvala unapred

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Re: Android do 250 e

Post od sugarcoated_ass »

Todorr, Ativ S je WP8, a ne android. Od ovih navedenih moja preporuka bi isla na Optimus 4X HD posto je u tom cenovnom rangu ubedljivi best buy.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

taj lg 4x hd i xperia T :) pale su cene sonyju naci ces T po toj ceni...

~Arkan~
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
:: Xiaomi Mi A1
:: Gsmart Aku A1
Kontakt:

Post od ~Arkan~ »

Ja bih lično išao na Lg Optimus 4x HD, ali je i Sony Xperia T odličan i prelep telefon,uzmi koji hoćeš od ta dva,nećeš pogrešiti.

Bandicoot
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
:: S6 edge plus
:: S9 plus

Post od Bandicoot »

Najbolji best buy za 250 e su xperia T ili Lg 4x HD, mada bih prednost dao xperiji T, pre neki dan sam nesto malo uporedjivao xperiu T sa Lg 4x HD i nije me nesto odusevio iako je Quad-core.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Za 250 evra najbolje rešenje je LG 4X HD i Xperia T. Iako je LG QuadCore, ipak bih malu prednost dao Xperiji T, pre svega zbog bolje kamere, tako da moj glas ide za Xperiu T.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Todorr
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Todorr »

Aaaaaaaaaa mrzim sto ovoliko puno telefona ima :shock: a plus komentara nekima bolji ovaj nekima onaj strasno, i sad sam naleteo na ovaj
LG Optimus TrueHD LTE za skoro 10000 je jeftiniji od T a mislim da ce mi ispuniti potrebe narednih godina , imali ko iskustva sa njim , i citao sam nesto o ovome LTE neka nova tehnologija za brzi net , nece skoditi , a zabrinjava me kako dosta njih kaze da LG je dobar hardverski ali nije dobro podrzan softverom (da li je to bitno za jednog obicnog korisnika koji zeli da odigra koju igricu,slika ,surfuje salje sms i razgovara,i da ima po neku aplikaciju) ? Imam oko 5 godina samsung L700 tako da sta god kupim bicu zadovoljan :D samo da ne kasni i steka to mi ide na zivce u pm

andriod
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 31. Avg 2013. 11:36
:: i9300
:: P970 Optimus black

Post od andriod »

Moja sugestija polovan SGS III pun pogodak,sem ako nisi za polovnjake,hardverski je bolja xperia,a LG ima manje vise standardnu podrsku mada ne znam konkretno sto podrazumijevas pod podrskom :unsure:
Operator

kenzoki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 05. Nov 2007. 08:39
Kontakt:

Post od kenzoki »

pod podrskom se misli na (ne)zvanicnu softversku podrsku - update. ja sam za 4x. na prvom mestu zbog baterije. ima malo losiju kameru od xperie t (pitanje koliko je to primetno) ali sigurno ima bolju bateriju. to ces itekako primetiti :D

ovaj true hd isto ima slabu bateriju za svoje specifikacije, a nije ni nesto zastupljen model ako ocekujes misljenja korisnika.

u sv. sl. bas zbog apdejta je bolje uvek uzimati prodavanije modele. sto se ostalih aspekata tice, tu su negde ovi modeli, tu neces bitno pogrestiti ni sa jednim.

andriod
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 31. Avg 2013. 11:36
:: i9300
:: P970 Optimus black

Post od andriod »

Po pitanju podrske LG ne zaostaje,mozda cak suprotno samo je njihov updater ...suvlji,ne znam kako ga definisati.Moj drugi tel je LG P970 Optimus black niza srednja klasa i ne tako nov model a imam oficijelni ICS odavno,do sam koristeci Xperiu S gubio zivce cekajuci update kod nas je vjerovatno zadnji stigao.Kako god vise ne postoje dobri i losi
Operator

Todorr
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Todorr »

znaci Lg 4x , ok , hvala vam , vidi mo se (nadam se ne uskoro , bicu valjda zadovoljan telefonom :wink: )

~Arkan~
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od ~Arkan~ »

Bićeš sigurno zadovoljan,čestitam! :)

loki77
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 04. Jul 2011. 21:39

Post od loki77 »

Ja sam uzeo LG 4xHD pre nedelju dana i prezadovoljan sam telefonom.

Taca089
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 13. Avg 2013. 12:14
:: Telefon

Post od Taca089 »

Xperia T, ili jos bolje Xperia SP je bolja kupovina od tog LG-ja ali dobro.. :D napisi utiske..
1.7GHz dual kor na SP se bolje pokazao nego kvad kor 1.5GHz na Lg-u x4 HD

SP ima dobar graficki cip, evo benchmark testova:
SP http://www.youtube.com/watch?v=08mc6Junw0Q
Quadrant (7516 - 8018)
Antutu (15700 - 16000)

Lg-u x4 HD http://www.youtube.com/watch?v=nAGd9LKO2Ts
Quadrant (4980 - 5070)
Antutu 11440

Uz to, SP ce dobiti apdejt na novi android, mislim da LG nece.

sonyfan
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 03. Sep 2013. 10:48
:: sony xperia m
:: sony xperia l

Post od sonyfan »

po meni najbolji za te pare je sony xperia sl. ima jaci procesor nego obican s ali je baterija ostala ista kao na osnovnom modelu

kovach81
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 03. Jul 2011. 22:35
:: Samsung S10+ G975F

Post od kovach81 »

sonyfan, telefon je vec zastareo a ima Qualcomm S3 chipset poznat po velikoj potrosnji.Daleko bolji izbor su Xperia SP i T.

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

sonyfan, ne vredi on te pare, a i, kao sto je kolega kovach81 naveo, uredjaj ima zastareo hardver i nema sta da trazi pored novijih i jacih modela. :)

pelleruma
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
:: LG G2

Re: Одг: Android do 250 e

Post od pelleruma »

Jel neki Alkatel nema tu mesta?Pitam,jer i ja trazim novi tel u ovom cenovnom rangu.
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici

~Arkan~
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od ~Arkan~ »

http://www.mobilnisvet.com/mobilni/3799 ... l/OT-8008D
evo ovo pelleruma, odličan telefon! :)

Vule :P
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 09. Sep 2013. 14:54
:: ne znam

Post od Vule :P »

Zanima me neki telefon do 250e a moze i do 280e.Hocu da telefon ima dobru cameru , dobar zvuk [nije mi bitan zvuk na slusalicama ] ,dugotrajnu bateriju , da je brz . Inace fon cu koristiti oko 1h-2h dnevno (malo face,malo igrice inace ne zovem mnogo i ne pisem mnogo poruke.... itd :D). Inace hvala unapred.

Odgovori