Telefon do 230 e

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
kovach81
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 03. Jul 2011. 22:35
:: Samsung S10+ G975F

Re: Telefon do 230 e

Post od kovach81 »

~Arkan~, ne cudi me da ce P880 od UI Idol pre otvoriti i zatvoriti aplikaciju,ali od SP sigurno nece jer ipak SP je znatno jaca masina od Idol-a jer govorimo o dvojezgarnom procesoru renomiranog proizvodjaca Qualcomm na 1.7GHz i gpu adreno 320 naspram solidnog dvojezgarnog firme MediaTek na 1GHz tj 1.2GHz na ultra idol-u.

Bandicoot
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
:: S6 edge plus
:: S9 plus

Post od Bandicoot »

Imao sam prilike da se poigram sa Lg 4x HD i nije ostavio neki poseban utisak, poredio sam sa mojom xperiom T, i osim ekrana koji je malo bolji, sve ostalo je na strani XT, cak je i igrice tipa Real racing 3 i Gta vice city brze pokrenuo nego lg optimus 4x HD iako ima Quad core procesor.

Taca089
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 13. Avg 2013. 12:14
:: Telefon

Post od Taca089 »

To i ja pričam :) Mislim da je čak bolje uzeti i polovan star mesec-dva T ili SP (kao nov, s garancijom), nego s2+ ili lg hd x4.. al ako sačeka malo da naidje oglas, uzeće i nov za 230e

andrija97
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 03. Sep 2013. 08:35
:: xperia u

Post od andrija97 »

Brate , ja nemam neku sigurnost u soni kao u samsung,Ja sam moju xperiju rutovao i ubacio ics preko flashtula
posle nekog vremena nisu mi radili internet 8 3g) i wi fi veza pukne posle određenog vremena na jačinu od 1.5 mb po s
.Često baguje i gasi se sam od sebe,Dok moj otac ima note 10.1 i sve lepo radi bez bagova i kvarova,jako flujidno.... :D

Taca089
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Taca089 »

Ti onda uzmi samsung ako imaš u njega veću sigurnost. Samsung s3 i s4 sa fabričkim softverom laguju al ih masa kupuje iz pomodarstva :P
Pouka iz navedenog, nisi trebao da čačkaš telefon ako ne znaš koju verziju androida ubacuješ :D ICS je generalno bagovit, ja imam problem s njim takodje na starijem telefonu, bolje je radio pre apdejta.

andrija97
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od andrija97 »

Pre pet minuta opet mi se sam od sebe restartarovao -.-
Preko fleshtula sam ga ubacio a baš imam tendenciju da ga menjam
a samsung je jeftiniji je od xperie sp (koji je prava životina stvarno) , ali nemam toliko para

Taca089
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Taca089 »

Pa onda uzmi samsung i uživaj, služiće te i on lepo na kraju krajeva. On ti ima pristojnu kameru, pošto ga voliš, to ti je onda najbolji izbor. Javi utiske posle u adekvatnoj temi ;)

kovach81
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od kovach81 »

andrija97, moj savet je da vredi malo sacekati i naci SP po ceni od 230e jer S2+ nema sta da trazi sa svojim dual core procesorom na 1.2GHz i to nije Exynos kao kod obicnog S2,vec Broadcom BC28155 neznatno slabijih performansi nego kod S2,a takodje i slabijom grafikom.Nije me odusevio brzinom,recimo ako imas dosta albuma sa slikama sa FB treba mu nekoliko sekundi da ucita galeriju.I druga bitna stvar dao bi relativno puno novca za kloniranu verziju S2(telefona iz 2011) i to malo slabijih performansi sa ekranom sad vec prevazidjene rezolucije 480*800piksela.Druga bitna stvar je da se mnogi zale na Xperiu U u smislu stabilnosti,dakle nisi jedini kome se to desava,ali realno ICS na telefonu sa 512MB RAM-a pogotovo kad pootvaras par jacih aplikacija koje gutaju RAM,zapucavace se...Tako da ne treba kriviti Sony i misliti da su im telefoni generalno losi.Imali su do pojave Xperia Z problema sa optimizacijom potrosnje baterije,a evo pojavom i SP cini se da su resili taj problem :)

Taca089
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Taca089 »

To je i moj savet, al on je izgleda rešen da ne čeka i da uzme Samsung pa dzaba sve onda.. :D

kovach81
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od kovach81 »

Sa Samsungom definitivno placa brend,eno S3 i dalje drzi cenu a ljudi navalise na njega kao ludi :) Cak je i ona 'kantica' Ace kostala kao Alcatel 997 :)

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Pa ljudi I sad za 3gs traze po 150e.Reklama je cudo.Vise ulazu u marketing nego u proizvodnju I istrazivanje trzista
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

andrija97
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od andrija97 »

Pa da , tu ste upravu , aplu i samsungu plaćaš brend.Ajde probaću da smuljam nešto da izvučem još neke parice

Odgovori