Telefon do 200€
Telefon do 200€
Ne mogu da se odlucim koji telefon do 200€ da uzmem. Trenutno su mi za oko zapale xperia l i xperia m. Nisam jos naisao na nekog ko poseduje xm, da li neko sa foruma poseduje xm i kakva su mu iskustva? Interesuje me vase misljenje u vezi ova dva modela kao i koji mi model od ova dva preporucujete da uzmem (mozda i neki treci model, ali mi se po dizajnu najvise dopadaju xperie)?
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Re: Telefon do 200€
Xperia L ima malo veći ekran, 4.3 inča naspram 4 inča kod Xperie M, tako da bi moj izbor između ova dva bila Xperia L. No, moj savet bio bio ako je moguće dodati 30 evra na prvobitni budžet i pazariti LG 4X HD koji je mnogo bolji izbor od ove dve Xperie.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Ne bih zeleo bez potreba da trosim vise od 200€ na telefon.
Citam trenutno razne review-e o xl i xm i na skoro svim kritikuju kamere, da su ispod proseka. Kakve su po vama?
Meni je od presudnog znacaja kvalitet kamere a zatim dizajn, velicina telefona (ne bih zeleo veliki telefon po dimenzijama, barem da je po duzini ispod 130mm ako je moguce, a da dijagonala ekrana nije manja od 4″), kvalitet izrade i trajanje baterije. Da napomenem da nisam gamer. Koji mi telefon preporucujete do 200€ a da zadovoljava moje kriterijume (prvenstveno da ima dobru kameru).
U slicaju da se odlucim za veci iznos od 200€, kakav je kvalitet kamere na LG 4X HD, a sta mislite o xperia v ili t (ponavljam da mi se dizajn xperia najvise svidja
)?
Citam trenutno razne review-e o xl i xm i na skoro svim kritikuju kamere, da su ispod proseka. Kakve su po vama?
Meni je od presudnog znacaja kvalitet kamere a zatim dizajn, velicina telefona (ne bih zeleo veliki telefon po dimenzijama, barem da je po duzini ispod 130mm ako je moguce, a da dijagonala ekrana nije manja od 4″), kvalitet izrade i trajanje baterije. Da napomenem da nisam gamer. Koji mi telefon preporucujete do 200€ a da zadovoljava moje kriterijume (prvenstveno da ima dobru kameru).
U slicaju da se odlucim za veci iznos od 200€, kakav je kvalitet kamere na LG 4X HD, a sta mislite o xperia v ili t (ponavljam da mi se dizajn xperia najvise svidja

Xperia T i V imaju dobre kamere, LG ima osrednju kameru.. a vek trajanja baterije nije neki na svima njima.. V je manji ekran (4,3) i ima malo jači kontrast boja na ekranu, lep je telefončić
V vs T
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=4899
imaš i Xperiju SP, al njoj je slabija kamera a jača baterija i noviji hardver i softver (al kamera stvarno nije jača strana, a tebi je to bitna stavka)
V vs SP
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=5364
moj savet- neki od ta tri uzmi.. sad vidi šta bi više voleo i šta ti odgovara više.. razlike u dimenzijama kao što vidiš i nisu neke velike
V vs T
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=4899
imaš i Xperiju SP, al njoj je slabija kamera a jača baterija i noviji hardver i softver (al kamera stvarno nije jača strana, a tebi je to bitna stavka)
V vs SP
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=5364
moj savet- neki od ta tri uzmi.. sad vidi šta bi više voleo i šta ti odgovara više.. razlike u dimenzijama kao što vidiš i nisu neke velike
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
- :: Xiaomi Mi A1
- :: Gsmart Aku A1
- Kontakt:
Xperia T je tu najbolji izbor.
- Bandicoot
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
- :: S6 edge plus
- :: S9 plus
Ako je bitna kamera onda uzmi xperiu T.
Zbog cega svi preporucujete xperiu t a niko xperiu v? Koja je razlika izmedju xperie v i xperie t, obe imaju kameru od 13mp (da li su iste ili xt ima bolju), po specifikaciji imaju skoro sve iste karakteristike? Po specifikacijama mi se vise svidja xperia v posto ima bateriju koja moze da se menja a i prema nekim snimcima sa youtube-a izgleda da ima dosta bolji display (ostriju sliku i lepse boje), ako su ima kamere istog kvaliteta zar nije bolji izbor xperia v?
A koji telefon do 200€ ima dobru kameru?
A koji telefon do 200€ ima dobru kameru?
Ja ti preporučujem i Xperiju V naravno, ima je moj drug, rekla sam da ima jači kontrast boja. Baterija mu drži dan, mislim da je to slučaj sa svima osim SP modela. Verovatno ti preporučuju T zbog nešto večeg displeja, kamere su im iste
Ako ti se svidja V, ti uzmi V onda. Za telefone do 200e ne znam baš šta da kažem po pitanju kamere..