LG Optimus 4X HD P880 ili nesto drugo?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Vlade_Ca
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 22. Mar 2012. 10:29

LG Optimus 4X HD P880 ili nesto drugo?

Post od Vlade_Ca »

Pozdrav ljudi, ja sam u velikoj nedoumici šta raditi. Bio sam se zagrejao za ovaj fon samo tako ali sam čitao na raznim forumima da se greje, ok, razumem da se greje ali sam čuo i da se običnim surforanjem, ništa preterano, pregreje dosta. Još koji ga ima kaže da i njemu se greje prilikom surfanja netom, zabaguje nekad kamera i pozivi. I to me je malo uplašilo šta raditi. Može neko vaše mišljenje. Telefon mi uglavnom treba klasično, za poruke, pozive, net a igrice možda samo tipa subway surf ali ništa preterano, ne bih ga silovao igricama jer ih ne igram nešto. Ako može bilo kakva pomoć. Hvala unapred!

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Re: LG Optimus 4X HD P880

Post od znemanja »

Čitao sam da se pomenuti model malo više greje, ali mislim da su to prazne priče.U svakom slučaju sačekaj da ti neko javi sa foruma ko ima 4X HD i potvrdi ili opovrgne te tvrdnje. Na kraju krajeva za taj novac LG 4X HD predstavlja najbolju kupovinu i ne verujem da je to zagrevanje toliko da bi te odvratilo od kupovine.
No, kako ti zahtevi uopšte nisu preterani možeš da pogledaš i slabijeg brata a to je LG L9, predstavlja best buy do 200evra i bez problema će savladati sve zahteve koje si naveo, a pritom ćeš uštedeti nešto novca.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

imas vise sanse da dobijes odgovor na forumu samo za taj model, vidi pod LG... inace, kazu da best buy za do 250e... evo - viewtopic.php?f=26&t=24794

~Arkan~
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
:: Xiaomi Mi A1
:: Gsmart Aku A1
Kontakt:

Post od ~Arkan~ »

Vlade_Ca, tačno je da se greje ali ništa preterano,ima ga moj najbolji drug i ono temperatura zna da ode do 50c a meni na mom idolu ide do 45 i opet je prihvatiljivo svi jači telefoni se greju, igrao sam sve moguće igrice na njemu i nijedna nije zabagovala (znala je da zasecka ponekad,optimizacija igre je tu kriva) a kamo li kamera i pozivi,to su ipak najosnovnije funkcije. Ovaj telefon je moguće kupiti nov za 235e i za taj novac je best buy ma ko šta rekao!
Inače tema za ovaj telefon postoji već dugo,ovo je duplikat,pa bi bilo lepo da moderatovi prebace ove postove u odgovarajuću temu.
http://mobilnisvet.com/forum/viewtopic.php?f=26&t=24794

Odgovori