Sta kupiti nakon Galaxy S?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
delija_sever031
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 23. Apr 2007. 12:41

Sta kupiti nakon Galaxy S?

Post od delija_sever031 »

Posedujem Galaxy S i hteo bih da uzmem nesto drugo cisto za promenu mada sam vrlo zadovoljan ovim telefonom sve ovo vreme. Ne bih davao neke velike pare,npr 200 eura pa me zanima da li je pametno uzeti prosto polovan S II i upgradeovati se ili razmotriti nesto drugo.Vidim da za te pare moze da se nadje i iPhone 4. Da se razumemo kopije "kineze" ne volim i nikada ih nisam razmatrao ali vidim da je u opticaju neki S4 radjen za korejsko trziste koji se navodno razlikuje od onih kineskih kopija. Nije mi fora da uzmem neki krs da bi se reklo da imam galaxy S4 vec prosto zelim da uzmem nesto bolje od ovog S1 koji imam,za misljenje o toj kopiji ili neki predlog hvala unapred.

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Re: Sta kupiti nakon Galaxy S?

Post od Behemoth »

Ako te zanima S2 ja prodajemNema Iphone sta da trazi tu.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Post od kvaka33 »

Da S2 bi bio dobar prelaz ,znam to jer sam posedovao tvoj telefon pa presao na S2 i mogu ti reci nikada mi teze nije bilo prodati neki telefon nego S2
Do sada jedini telefon za mene, kome nisam mogao naci ama bas niti jednu zamerku
Ako se odlucis za njega sigurno neces pogresiti
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

logican nastavak serije, uklapa ti se u budzet i dobar, proveren aparat :) S2... takodje je vrlo vazno da uzmes od nekoga ovde jer se svi ''poznajemo'' pa ti nece uvaliti ko zna sta :)

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Kao zadovoljni korisnik S2 toplo ti ga preporučujem, nemam nikakvu zamerku na taj model, jedini što mi se ne sviđa je suviše plastična izrada i to što telefon ima malu težinu, ali to je isključivo subjektivno.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Re: Одг: Sta kupiti nakon Galaxy S?

Post od toda81 »

Da si bio malo brzi mogaobsi od mene da dobijes perfektno ocuvan s2 za 180e (za te pare sam ga udomio u komsiluku). Bez ijedne tackice, star godinu dana. S2 je moja preporuka definitivno i sigurno neces zazaliti ako ga uzmes
Note IV N9100 dual

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

delija_sever031, izbegavaj kopije i pazari S2. :wink:

Bandicoot
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac