android do 280e
Re: android do 280e
guco, posto ti je to prvi android i kako pitas sta je update,a rekao si i da ces gledati filmove ja bih ti preporucio LG G zbog skoro duplo veceg memorijskog prostora.Definitivno ljudi imaju samo reci hvale za ova dva modela,pri cemu je LG G nepravedno zapostavljen jer mnogi gledaju samo na brend pa bi pre kupili Samsung S3 koji jeste dobar,ali hardverski malo inferiorniji.Zanimljivo je da bi doticni model planuo kao sibica u oglasima,dok bi ti za ova dva LG telefona trebalo neko vreme da prodas ukoliko ne budes zadovoljan.Ono sto je cinjenica,a to je da LG gazi krupnim koracima ka vrhu i valjda ce i nasoj siroj masi to postati jasno jer u svom okruzenju cujem izvale tipa gde da dam tolike pare za LG i nek se oni drze televizora i klima uredjaja.
4xhd i koliko bi dugo mogao da radi na jelly beanu normalno msm da nema problema sa novim aplikacijama i igrama koje izlaze i brzinom rada 

- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Kovach 81 nema dete para za vise od 280 evra
Mora da bude kupljen u radnji da ga ne bi zeznuli i uvalili mu svasta
Znaci 280 ne vise
Lg 4x ima JB 4.1.2 da li ce dobiti novi apdejt ne znam ali ce otvoriti svaku igricu to znam
Mada i dalje ne kapiram ako imas vec 280 evra zasto ne narucis iz neke radnje Nexus 4 nece te prevariti ne brini
Mora da bude kupljen u radnji da ga ne bi zeznuli i uvalili mu svasta
Znaci 280 ne vise
Lg 4x ima JB 4.1.2 da li ce dobiti novi apdejt ne znam ali ce otvoriti svaku igricu to znam
Mada i dalje ne kapiram ako imas vec 280 evra zasto ne narucis iz neke radnje Nexus 4 nece te prevariti ne brini
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
Pa znam da me nece prevariti u radnji nego nema nexus sa 16gb za te pare 

- kvaka33
- Expert
Logic Shop Nexus 4 16gb 272 evra ulica Lomina nadji ih na netu i naruci dostava je oko 300 dinara ili idi pa kupi i resen ti problem
Odes ovde na oglase na mobilnisvet nadjes nexus 4 verziju sa 16gb kliknes na nju otvori ti se prozor i tu na vrhu imas radnje koje prodaju taj telefon
Imas i brojeve telefona gde se nalaze pa telefon u ruke i zovi ih
Odes ovde na oglase na mobilnisvet nadjes nexus 4 verziju sa 16gb kliknes na nju otvori ti se prozor i tu na vrhu imas radnje koje prodaju taj telefon
Imas i brojeve telefona gde se nalaze pa telefon u ruke i zovi ih
Ok hvala na pomoci 

- kvaka33
- Expert
Nema na cemu javi sta si uradio i impresije o telefonu ako ga kupis
kvaka33, receno je do 280e,a za te pare se moze naci svakako kao sto si mu naveo Logic Shop.E sad,posto je kako je sam rekao nov u android svetu mozda bi bilo preterano imati takve premium uredjaje,pa bih ja ipak toplo preporucio LG L9 ili Alcatel Idol
Em ce ustedeti para,em su odlicni telefoni em mogu da se nadju u oglasima sa dve godine garancije i fiskalnim od nekog ko je uzeo preko operatera.Idol moze za 150-170e nov da se nadje, a L9 tako oko 170-180e.A decku je koliko vidim jako bitna garancija tako da eto moje tople preporuke 

- kvaka33
- Expert
A cuj druze ne bi dete da ga menja 2-3 godine naveo je i to u uvodnom postu
A za to mu je N4 ubedljivo najbolja kupovina a i kod njega nema sta mnogo da zezne sve se lako vraca na mesto i neka uziva u tih 280 ko zna kada ce ih opet moci dobiti za trosak
A za to mu je N4 ubedljivo najbolja kupovina a i kod njega nema sta mnogo da zezne sve se lako vraca na mesto i neka uziva u tih 280 ko zna kada ce ih opet moci dobiti za trosak
Pa mislim da je sve receno,a covek nek sam proceni sta je najbolje
Posto mu garancija igra jako bitnu ulogu sa Idolom i L9 bi bio miran dve godine jer su legalni telefoni na nasem trzistu.Nexus 4 je imao Telenor,ali ga vise nema.Lg 4x HD ima u MTS,ali to je ono sto kazem kako ljudi zaobilaze LG pa nijedan LG 4x HD iz MTS-a nisam video u oglasima za razliku od S3 iz MTS-a.Ako se ipak odluci za Nexus 4 ili LG G treba da zna da LG G uglavnom kod nas ide sa punjacem sa adapterom,retko ce naci sa standardnim i obicno daju 6 ili 12 meseci garancije mahom na softver.Teleko plus daje dve godine garancije ali kod njih je G 315e a Nexus 4 16GB 309e.

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
I logic shop daje 2 god garancije i na HW i na SW. 

psyhound, ako je tako stvar je jasna,ostaje samo da guco, odabere izmedju LG G ili Nexusa. 

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 06. Sep 2013. 18:54
- :: LG G2
- :: Sony Xperia C
Evo ja sam nabavio preko oglasa LG G za 275e, 2 god garancije,nov naravno
Sve se moze naci,samo treba strpljenja. Vidim da spominjes Sony SP,posto sam imao taj fon pre ovog,mogu ti reci da je LG ubedljivo bolji fon,ne razmisljaj o tom Sony modelu(losiji ekran,kamera,brzina rada,izrada,baterija traje odprilike isto,jedina prednost sony-ja je zvucnije ime). U odnosu na N4,LG G ima bolji ekran,kameru,vecu memoriju i po meni bolji izgled
Prednost N4 su jedino redovni update-ovi. LG 4x je klasa ispod u svakom smislu. Moj savet ti je da budes strpljiv,svakog dana pratis oglase i cekas da uleti neki N4 ili LG G jer sa ta dva modela ne mozes pogresiti 

banzai90, super si prosao posto si dobio i dve god garancije!Gde si uzeo?
Da li će G dobiti update na 4.4 i 5.0
?

Dobro pitanje.A dokle Nexus ima update? 

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
fannY, Nexus ima zagarantovana 3 apdejta. Krenuo je sa 4.2, dobio je vec 4.3 i dobija 4.4 i jedan sledeci, koji god ce vec broj biti.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 06. Sep 2013. 18:54
- :: LG G2
- :: Sony Xperia C
Brat mi uzeo u BG-u,nemam sad kod sebe garanciju pa da ti kazem iz koje je radnje,a kupljen je preko oglasa. Sto se update tice,sigurno ce dobiti 4.2.2. a neke jos novije verzije cisto sumnjam,ipak je to LG
Mada se zvanicno jos nista ne zna,cuo sam neke price da ce dobiti 4.4 mada ne verujem u to.

- vojvodjanin81
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 20. Feb 2013. 15:40
- :: Samsung S5 G900F
Evo samo da kazem da sam porucio danas LG G i to sam jedva nasao za evropsko trziste sa standardnim punjacem.Posto sam koristio Nexus 4,napisacu zapazanja.Doduse nexus mi je bio pod telenorovom garancijom tako da nisam ubacio nikakav custom rom i nije me odusevio displejom,a narocito baterijom.E sad,citao sam da ste ubacivanjem odredjenih romova uspeli da znatno produzite trajanje baterije,ali znajuci kakvi su u ovlascenim servisima nisam hteo rizikovati i odluciti se za takav korak.
vojvodjanin81, pa koliko ti je trajala baterija
?