Decembra kupujem nov telefon.Razmisljao sam o telefonima do 280 e ,da im ekran bude veci od 4 inča,procesor dual ili quad core od 1500Ghz ili vise ,kamera 8 ili vise mp (bilo bi dobro da je sto bolja ) zvuk mi i nije nesto bitan ali bilo bi dobro da se lepo cuje i da telefon lepo izgleda naravno .
Evo nekih telefona koji mi se svidjaju:
-Sony Xperia T
-LG Optimus 4x HD
-Nexus 4
-LG Optimus L9 (verzija sa kamerom od 8 mp)
-Sony Xperia Acro S
-Sony Xperia V
-Sony Xperia Ion
Teme se ponavljaju, savetujem da se predhodno pogleda da li postoji ista ili sličan tema jer je ne potrebno otvarati tako veliki broj tema sa istom ili jako sličnom sadržinom. Elem, od navedenih modela Nexus 4 je ubedljivo najbolji, kamera nije nešto preterano, ali mislim da je ona sasvim dovoljna za neko neobavezno fotografisanje. Tačno je da Xperie T ima bolju kameru, ali ipak Nexus 4 ima osetno bolji hardver, da ne pominjme Stock android i zagarantovane redovne update što kod Sony modela nije slučaj.
Dakle, moj glas ide za Nexus 4.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Pogledacu . Ali da li je rizicno kupovati telefon preko oglasa ? Ja bih kupio preko oglasa (oni kupljeni iz vipa ,mts ... sa garancijom) ali me plasi da mi ne uvale nesto....
Rizik je svuda kupiti,zato otvori cetvoro ociju.
Najbolja varijanta ako mozes da pogledas telefon licno,izmucis ga i vidis kako radi.
Nikako uplata pa posle da ti taj salje telefon.
Ovo ti kazem kao preventivu jer je forum pun tema prevarenih korisnika.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.