S3 ili alternativa?
S3 ili alternativa?
S3 mi se cini kao best buy trenutno u ovom cenovnom rangu sto se tice performansi i kasnije prodaje.
S obzirom na to da je moje znanje o telefonima skromno, pitao sam se da li postoji jos neki telefon u ovom cenovnom rangu koji moze da mu parira. Od performansi su mi bitne kamera i trajanje baterije.
Hvala unapred.
S obzirom na to da je moje znanje o telefonima skromno, pitao sam se da li postoji jos neki telefon u ovom cenovnom rangu koji moze da mu parira. Od performansi su mi bitne kamera i trajanje baterije.
Hvala unapred.
Re: S3 ili alternativa?
Ima. Nexus 4 i LG G... Oba su bolja, po misljenju kolega forumasa od S3 jedino sto Nexus nije bas nesto sa baterijom i kamerom...
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Nexus 4 je svakako bolji telefon od S3, međutim ne može da se preterano pohvali dobrom kamerom, ako je kamera primarna stavka onda je S3 dobro rešenje, u suprotnom sve ostalo je na strani Nexus 4.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Hvala na odgovorima. Mene nekako vuce NOKIA posto je ceo zivot koristim al sad, android je android... 920-ica me vuceeee
I Experie su mi interesantne... Sto vise razmisljam sve manje znam sta da radim 

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
920 je odlican uredjaj, jedino ga nemoj uzimati ako ti je Android pod moranje. Brzina sjajna, odlicna kamera i WP su po meni aduti ovog uredjaja, pored odlicne izrade koja je karakteristicna za Nokiu.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Bandicoot
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
- :: S6 edge plus
- :: S9 plus
Pa ako su ti interesantne Xperie, mozes da pogledas Xperiu T ili V...
ja sam sa S3 presao na Nokiu L920 i nisam se pokajao.telefon je azdaja,kamera razbija...sve u svemu meni bolja od S3.tipla preporuka!!pozzz
Probao sam 920-icu i mogu reci da je ona za sada favorit posto je sistem jako brz, kamera dobra a gledajuci market mogu da kazem da sam prijatno iznenadjen kolicinom aplikacija koje su dostupne. Mogao je jedino biti malo tanji i laksi sto se mene tice.
A neki HTC? Iskustva?
A neki HTC? Iskustva?
Definitivno sam odlucio da kupim neki W8 telefon.
Meni favorit 925-ica, ali razmatram i Ativ i HTC.
Ima li neko neke preporuke, sugestije ili neka svoja iskustva? Idalje bitni kriterijumi ostaju kamera i baterija.
Meni favorit 925-ica, ali razmatram i Ativ i HTC.
Ima li neko neke preporuke, sugestije ili neka svoja iskustva? Idalje bitni kriterijumi ostaju kamera i baterija.
Ako uzimas wp8 onda neka bude nokia, 925... Ativ s je isto tako dobar ali 925 je ipak bolja...
Da ne otvaram novu temu, jel ima neko iskustva sa navigacijom za W8? Kakva je, radi li itd...
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Na nokiama je odlična, odlično radi, odlične mape. Testirao sam na 520. I besplatna je za nokia. Za ativ s ima neka fora da se ubaci da se ne plsćs ta nokia navigacija.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Ako si nekad koristio garmin, navigacija na lumiama je ista ili bolja. Stim sto je ovde imas odmah po kupovini telefona. Potrebno je samo skinuti srpski za glasovno navodjenje. To se odradi sve na telefonu
- Baraba
Deksi, i Srpski glas sam našao samo muški, nema ženski?
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Pa da muški je nije ženski ali sam ja morao naknadno da ga skinem. Mozda ga kod nekog ima i fabrički ugradjen, ali nije problem skinuti ga i postaviti u telefon.
- Baraba
Da, skidao sam i ja glas naknadno, ali nisam našao ženski, samo muški, zato pitam. Onda je to to.