Koji mi telefon preporucujete? mp3, gprs su osnovni zahtevi.

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
pyc
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 30. Avg 2004. 21:07
Kontakt:

Koji mi telefon preporucujete? mp3, gprs su osnovni zahtevi.

Post od pyc »

ne bih mnogo da lutam i provaljujem sta da kupim, pa sam resio da pitam, mozda ovde neko ima da preporuci dobar telefon (a jeftin :) znaci, potrebno je da ima mp3 reprodukciju (na slusalicama, normalno), GPRS, mogucnost za dodavanje memorije (MMC....), povezivanje sa kompjuterom preko USB porta.... java, xhtml, kolor ekran i FM radio su pozeljni, ali ne preterano potrebni... ustvari... java jeste dosta bitna.

ajmo manijaci, pokazite se..... :)

pyc

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

Koju marku preferirash i koliko si voljan da dash para :?:
Svi iole dobri telefonu koji podrzavaju MP3 su skupi (zavisno shta se podrazumeva pod "skupim"). :wink:
Ako hocesh nokiju, onda uzmi N-Gage (ako ti ne smeta velichina), ili 6600 (koji je stvarno bez premca ako imash oko 300e); :wink:
Imash i simens SX1 (ako ti ne smeta polu-retardirana tastatura) ili mozda SE K700(i). Mada su to sve (kao shto sam vec rekao) skuplji telefoni...
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

pyc
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 30. Avg 2004. 21:07
Kontakt:

Post od pyc »

preferiram nokiu i voljan sam da dam oko 200 eura maximum... N-Gage mi izgleda ko igracka i ne treba mi tolika budza, polu-retardirani simens tastature me takodje ne interesuju :) ... siemens sl45 mi se cinio kao dobar izbor, ali videh da nema gprs, tako da nista od toga.... ok je i neka polovna varijanta....

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

Tesko ces naci dobar fon za te pare :? mozda 3200, 3650, 3660 ali do 200eur nema nista pametno 8)

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak

U ovakvim situacijama sam pre mogao da preporuchim nokiju 3660, ali je vec neko vreme nema na trzishtu i ko zna da li ce je uopshte biti (mada nema MP3, ali ostalo...).
Iskreno bih ti preporuchio nokiju 6600, ako uspesh (a verovatno hocesh) da je nadjesh za te pare (polovnu). :wink:
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak

U svakom sluchaju je ne moguce naci nov telefon za 200e koji ima i MP3 i GPRS. :wink:
Mozesh da sachekash da dodje N-Gage QD, njemu bi trebalo posle izvesnog vremena da padne cena na navedenih 200e. :wink:
To je super telefon za te pare, samo shto nema MP3.
Uostalom imash dosta korisnih MP3 player-a sa dobrim odnosom kvalitet/cena. :wink:
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Post od Ludak »

Ja bih rekao N-gage, ali pošto nećeš, možda bi trebao da razmisliš o 3300, koji Nokia zove muzički telefon.

Najbolje bi bilo uzeti Nokiu 6230 ili K700(k700 ako ti ne smeta mala memorija, ali mislim da tebi smeta), jer su telefoni i dobri i mali... Jedino su malo van cenovnog ranga... :roll:
U susret novim izazovima...

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

Takodje smatram da je N-Gage u tvom slucaju najbolji izbor. Zanemari izgled, od njega nemas nikakve koristi.
Ako zelis fon sa kvalitetnim mp3 plejerom, trazi neki koji ima stereo izlaz inace ces se grdno razocarati. N-Gage takodje ima i FM radio, prosirivu memoriju, a ni surfanje uz pomoc GPRS-a i povezivanje sa racunarom nece biti nikakav problem.
O kvalitetu zvuka na N-Gage bolje neka nesto napise Ludak, jer ja ga do sada iskreno nisam imao u rukama...

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

ako ti je bitan symbian n-gage, a ako ne 3300
da li n-gage ima bt? :?:

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Sasa_NS »

Da. N-Gage ima i Bluetooth. To je pravi smartphone, a za razliku od ostalih iz ove klase ima i FM radio... Mane su mu displej sa 4096 boja i izostanak kamere...
3300 je, cini mi se, "obican" telefon serije 40 - na Nokia sajtu nigde ne pominju da ima Symbian OS. Uteha je sto ima mp3 pleyer, stereo izlaz i prosirivu memoriju (Nokia ga zove muzickim telefonom)...

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak

Pa svi telefoni serije 40 imaju symbian serije 40, tako da logichno ne mogu da imaju symbian serije 60... 8)
N-Gage je isuvishe glomazan
Mislim da treba sachekati N-Gage QD...
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

kolko ja znam qd je vec izasao (u nemackoj) :mrgreen: , cena mu je oko nekih 230eur
ali mana telefona je sto je izostavljen mp3 i radio

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak

Da, izashao je u Nemachkoj i u josh nekim zemljama {shto znachi da ce uskoro doci i kod nas :D }, i da, nema MP3 kao ni radio :cry:
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Sasa_NS »

Dr. Nick, mislim da gresis. Telefoni serije 40 zovu se tako sto imaju softver "Series 40" - dakle, nemaju Symbian. Symbian je operativni sistem za mobilne telefone koji imaju samo telefoni vise klase - serije 60. Dakle, "Series 60 software + Symbian OS = smartphone" - bar tako pise na Nokia sajtu.
Ispravite me ako gresim....

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak

Koliko sam ja prochitao (na nekom od nokijinih sajtova, chini mi se) nokije Serije 40 imaju stariju verziju symbiana (tj. symbian for series 40). Mozda greshim...
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

Shark
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 30. Sep 2004. 14:03

Post od Shark »

Ja mislim da ti je nokia 7610 super izbor. :D Nema MP3,ali ga možeš skinuti sa nokijinog sajta, :D mada možda je instaliran već na kartici :D Samo je cena oko 500 eura :mrgreen:
Shark

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

7610 ima mp3 player, ali je preskupa, u tom rangu nije losa motorola v525, i v600, juce sam kupio v600 sestri, malo je falilo da promenim moju 7610 za njega :mrgreen:

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak

Chisto za vashu informociju, originalna nokija 7610 se moze naci za oko 420e. :wink:

Shark
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 30. Sep 2004. 14:03

Post od Shark »

Da, mada se sada može naći i za manje,još uvek je skupa.Mada je ja svejedno uzimam... :mrgreen: Mirko, stvarno bi ispao kreten,da si uzeo v600 umesto ovog lepotana. :D :D
Shark

ptomic
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 02. Okt 2004. 22:08
Kontakt:

Post od ptomic »

Eventualno moze da se nadje N6600 za 200-210€, jedino sto je "ispala iz kamiona".

Inace sta mislite o telefonima koji su ispali iz kamiona ??

Odgovori