Pomoć za best buy - 200 do 250 EUR

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Ultras
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 05. Feb 2014. 23:25
:: xperia mini pro 10

Pomoć za best buy - 200 do 250 EUR

Post od Ultras »

Budžet mi je između 200 i 250 eura.Od karakteristika telefona mi je bitno da radi brzo i da nema velikih bagova,te da se ne bojim da će za koji mesec kada se bude radio novi android sistem,moj ostati bez update-a.Kamera nije toliko bitna,jedino volim ivice da su oštre,tj.ne volim zaobljenje telefone(samsung..).Sistem mi nije toliko bitan,mislim da bi se navikao i na windows s vremenom.Isto tako ako mislite da bi za mesec dana najviše mogao izaći neki dobar telefon za ove pare,sa sličnim karakteristikama,pa da sačekam recite slobodno.Pozdrav

cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Re: Pomoć za best buy - 200 do 250 EUR

Post od cvoruga »

Ako ćeš Android onda LG Nexus 4 :)

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Nexus 4 ako ces android ili Lumia 920 Nokia od windowsa.Dobijace update oba jos dugo.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Artur
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 23. Jan 2014. 18:23
:: Galaxy S3 Neo
:: Nokia 3510i

Post od Artur »

Xperia T, 210 evra ful paket. Po karakteristikama nexus 4 je bolji ali imajuci u vidu da je 1,5 daual core krait odlican i priblizan po performansama quad core i da t ima bolju kameru, neznam, zavisi sta ko voli

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Čoveku je bitan update. Dakle, nexus definitivno prvi dobija, ali je pitanje da li će i koliko četvorka ostati popularna. Sumnjam da će izbacivati zvaničnu podršku za 3 generacije istog telefona, a šuškalo se o nasledniku do kraja ove godine. Treba i to uzeti u obzir.

Freyr
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 14. Avg 2004. 09:57
:: iphone 4

Post od Freyr »

Nex 4 je po mom misljenju diskutabilam sto se update- a tice, vidite i sami sta google radi. Imace on sve to u buducnosti u vidu jake zajednice i custom romova ali zvanicmo :dry: a ne znamo koliko je covek i da li je vicam flesovanju i da li ga to zamima uopste. Kako stvari stoje jedino iOS gura jako i uniformno sto se toga tice, najmanje novca bi izgubio i najlekse prodao tel kasnije ako mu se nesto ne svidi (lg i nokia koliko sam cuo vrlo tesko 'idu') ali.opet po.meni je suludo davati taj novac za 4s :D zeznuta situacija, nema covek na sta da potrosi pare, samo ako hoce da se bavi sportom zvanim menjanje telefona. U svakom drugom slucaju ces biti ostavljen iza vrlo brzo
12 godina na forumu!

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Re: Одг: Pomoć za best buy - 200 do 250 EUR

Post od toda81 »

Update ne donosi uvek nesto epohalno, a toga ste svi svesni tako da to sto neki model dobija update ne znaci da je bolji od drugog i da ce update da napravi neko cudo. Cesto se desava da update sjebe bateriju, a pored toga dobijes cistu sminku sto nije bitno
Note IV N9100 dual

Ultras
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 05. Feb 2014. 23:25
:: xperia mini pro 10

Post od Ultras »

Znam ja to,ali opet,kada sam kupovao prošli telefon upravo tu sam se prešao,jer posle moje kupovine nije izašao n iti jedan jedini update,pa sam imao problem sa mnogim aplikacijama.Nekako mi se od ova dva više sviđa lumnia.A kakvo je vaše mišljenje o sony xperia l-u?Hvala puno na pomoći. :roll:

Bandicoot
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
:: S6 edge plus
:: S9 plus

Post od Bandicoot »

Ultras napisao:A kakvo je vaše mišljenje o sony xperia l-u?Hvala puno na pomoći. :roll:
Ako gledas neku xperiu bolje idi na xperiu T ili V, a mozda i nadjes i neku xperiu Z.
A sto ce tice update-a on cesto se desi da umesto poboljsanja, dodatno pogorsa rad telefona npr. baterija slabije traje, neke bagove itd..

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Nexus 4 je pravi izbor, uklapa se u budžet, dobijaće redovne update-e, kamera nije nešto posebno, ali generalno za 250 evra, koliko košta Nexus 4, to je najbolja kupovina.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

mc-alex
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 12. Jul 2009. 03:49

Post od mc-alex »

Sta mislite o Sony Xperia SP? Cena je u tom rangu,a koliko sam citao i sa ovog foruma i gledajuci specifikacije bolji je u odnosu na V i T ,a opet ne preporucujete ga nesto mnogo (bar ja nisam primetio).Nisu neke prevelike razlike ali ipak ispada da je malo bolji.Sto se tice update-ova stvarno ne znam kako stvari stoje u vezi SP-a.
Nisam razmatrao SP i Nexus 4.Koji je po vama tu bolji?

Odavno nisam bio aktivan na forumu ali vec neko vreme razmisljam o kupovini novog telefona pa rek'o da ne pravim novu temu kad ce da se poklapa sa ovom. :)
Nokia N78

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Re: Одг: Pomoć za best buy - 200 do 250 EUR

Post od znemanja »

Nexus 4 odnosi pobedu i u ovom duelu. Mana vecine Sony telefona jeste ocajan ekran sa losim uglovim vidljivosti, to bude jasno kada stavis neki Sony model pored nekog telefona sa IPS ekranom ili AMOLED ekranom. Pritom, koliko sam citao, kamera na SP je prosecna.Stoga Nexus 4 je svakako bolja kupovina.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Koliko N4 ima jos do EOL?
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

Behemoth, šta znači EOL :unsure:

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

EOL = end of life?
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

Zezaš da i za to ima skraćenica, OMG :ohmy:

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

TSL
Three Stupid Letters
:D
LOL
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

Artur
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 23. Jan 2014. 18:23
:: Galaxy S3 Neo
:: Nokia 3510i

Post od Artur »

ja licno na xperia t nisam primetio da je los displej, inace t je po meni mnogo lepsi od sp, sem sto je na sp malo jaca baterija. Po radnjama u nisu ga skoro uposte nema jer se ne trazi (SP)

Odgovori