Iphone4 ili Galaxy S3
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: Iphone4 ili Galaxy S3
Layne_Staley, ajde ti to plasticno objasni jer ja ili ne razumem sta pises ili prosto nisi u pravu.
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Multitasking: sposobnost pokretanja vise programa istovremeno i prebacivanje da jednog na drugi bez gubljenja stanja ili instance programa u kojem si se nalazio...
Multithreading je sposobnost procesora da pokrece vise niti (koje mogu da budu deo jednog programa: video jedna nit, audio druga nit) istovremeno...
Multithreading je sposobnost procesora da pokrece vise niti (koje mogu da budu deo jednog programa: video jedna nit, audio druga nit) istovremeno...
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Mislim da je to multiview...E sad mozda i lose mislim. 

- Azimuth
- Moderator
Multiview jeste, ali šta je to od ono dvoje što je malopre spomenuto? Rekao bih da je multitasking 

Ako bi mogao da u isto vrijeme racunas i gledas youtube to bi valjda trebao da bude pravi multitasking.
- Azimuth
- Moderator
Pa i mogu, zato i pitam. Koliko mi je poznato, ovo za sada može svega nekoliko telefona i svi rade na androidu 

Kad i Alacatel ima takav telefon,koja je to dominacija. 

Azimuth, mislio sam koliko je Android mocniji od ostalih OS-a,jer i Alcatel ima takav telefon.